Gilliana

New member
מצטערת להגיד לך...

... אבל העדשות מהסוג החדש שיש כיום (ולא מהסוג שהבאת בתמונה, שהוא עבודה ממש גרועה)עין בלתי מזויינת, בין אם מדובר בעדשות צבעוניות או שקופות. לידיעתך, שחקנים רבים אשר סובלים מקוצר ראיה משתמשים בעדשות מגע בזמן הצילומים ואין מצב שתוכל לזהות זאת.

recoil

New member
וכבן, אני לא מצטער להגיד לך ../images/Emo9.gif

שקניתי עדות מהסוג הכי חדיש שיש כיום, לפני בערך שבוע/שבוע וחצי. ואני שם לב אליהם טוב מאוד... וגם כל החברים שלי. כאשר מסתכלים קרוב אפשר להבחין בהם כמו שצריך, עדשות הם לא בלתי נראות.

Gilliana

New member
מעניין...

כנראה שזה רק אצלך ואצל החברים שלך כי כשאני הולכת עם עדשות מגע אף אחד לא רואה ולא מרגיש, נו טוב...

recoil

New member
כנראה

שאו שאת חדשה בזה, או שאת לא מספיק משתדלת... אין דבר כזה שאי אפשר לשים לב לעדשות, תמיד רואים אותן... אבל זה דיון לפעם אחרת לא?

spikish

New member
שמתי לב, בשתי העיניים יש לו עדשות..

אם מסתכלים טוב, רואים שגם בשנייה יש לו עדשה. אבל אלו עדשות "קשות", הן לא מכסות את כל הקשתית(?), אלא רק את האישון וחלק מה"צבע". אם אני לא טועה , עדשות צבעוניות הן עדשות רכות, ומכסות ממש את כל החלק הציבעוני וחלק קטן מהלבן. הוא עשה בחירה טובה שהעדיף לוותר על המשקפיים...

recoil

New member
אכן יש לו עדשות ב 2 העיניים

לא כ"כ קשה להבחין בזה, אבל אדם לא מיומן לא ישים לב.

איזה עיניים יפות!!!../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

ליד האישון יש חום ומסביב לחום ירוק ומסביב לירוק כחול
איזה עיניים
!

ortal herrera

New member
בתמונה הזאת אם מסתכלים גדול אז

עין שמאל שלו( לא זאת שליד הכתוב אלא השניה) כחולה ואפשר לראות שיש לו עדשות.. תסתכלו טוב

spikish

New member
אממ. השמועה אומרת שעין אחת ירוקה

והשניה חומה בהירנ - לא כחולה.... לדעתי, אחת נראית עחולה יותר בגלל הזוית והתאורה. לי הן נראות אותו הדבר.

למעלה