shminia com

New member
../images/Emo206.gif

יש לי עבודה באנגלית , ואני וחברות שלי עושות את זה על הילי ילון. אני חייבת עוד מידע- בנתיים כתבתי: כל מה שכתוב ביומן של השמיניה, כל מה שכתוב בשמיניה קום (באתרים אחרים אין מידע .. בכלל! שזה ממש מוזר), כתבתי על ניסן נתיב, על ההצגה, על הסרטים, על הפרסומת באוסם. למישהו יש עוד מידע ?(ייתכן ושכחתי משהו). תזרקו לפה כמה שיותר דברים בבקשה. אם כבר כתבתי אסמן :
ואם לא אסמן
בכל אופן אומר תודה. זה ממש דחוף העבודה הזו, מקווה לעזרה מרובה. תודה! :) (אשמח גם אם תגידו לי באיזה הצגות השתתפה בשנה א' ו-ב' בניסן נתיב ואם למישהו יש תמונות מהילדות זה יהיה מצויין).

Rioter

New member
ובכן..

אני חושבת שהיה פה שרשור עם המון מידע על הילי (כמו כל יום מסויים בשבוע, על אחד השחקנים) את מוזמנת לעשות חיפוש :)

Rioter

New member
הנה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=72266938&FlagSybase=1 בהצלחה :)

shminia com

New member
למישהו יש תמונות ילדות?

או שיש לו את המדבקה שלה (240) באלבום והוא יכול לסרוק- אם היה לי הייתי סורקת אבל אין לי (זה בטוח מדבקה 240)

shminia com

New member
אני לא נמצאת במחשב שלי ואין כאן

מסן / אייסי .:( צור קשר במסר- מידע בנתיים יש לי מספיק אם יש לך תמונות ילדות זה יהיה מצויין . תודה

3yuval3

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

אני יכול לסרוק לך את הדף של איה ביומן השמינייה, ואת תמונת הילדות של איה מאלבום השמינייה(אחי אוסף) וביררתי ויש לו את 240 ויש גם דף של איה באותו אלבום, לסרוק גם אותו? (הסריקה לא בטוח תתבצע, אז לא לפתח ציפיות כי לא בטוח שאני יכול
)

shminia net

New member
טיפה דברים

בחיים שם מלא: הילי ילון. גיל: 20. למד ב: בית הספר הפתוח ביפו. ראינו אותה ב- 1) בפרסומות של אוסם. 2) בסרט: לילה ללא לולה. 3) היא עומדת לשחק בסרט: אלנבי רומאנס. הנה עמוד שלה מוואלה!פדיה: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%99%5F%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F ד"א--->צודקת כרגע אין באתרים אחרים מידע עליה. אצלנו לפחות כרגע לא,כי אנו בתקופת עדוכנים, וגם כי אנו משקיעים בדברים אחרים באתר. כרמל

shminia com

New member
../images/Emo45.gif כתבתי הכל

תודה בכל מקרה העבודה מוכנה (והוספתי תמונה מהממת שלה שקרן צילמה
)

למעלה