../images/Emo206.gif

בנות אני ממש מצטערת שאני פותחת על זה כל שבוע שרשור ראבל זה ממש חשוב!! הבויז שלנו יורדים במבוקשים ובמצעד בקצב מסחרר השבוע הם ירדו בתוכנית המבוקשים עד למקום הרביעי ואח"כ עלו למקום השלישי, ואילו בתוכנית המצעד הם היו ביום חמישי במקום ה11 זה ממש לא מחמיא, במקום הראשון במצעד דרך המלך, שזה עוד איכשהו יכול להיות למרות שזה לא בסדר, אבל תן לי חתימה של טיפקס במקום השלישי זה ממש לא נכון כי הם לא היו כלל במבוקשים!! זה ממש לא מחמיא לבויז!! ערוץ 24 מנסה להוריד אותם ואת הפופולאריות שלהם ולכן מנסה להוציא אותם מהמבוקשים ומהמצעד כמו שעשו עם אביב גפן, ועם הראל מויאל... לכן אנחנו חייבות לעזור לבויז ולא לתת לערוץ 24 את האפשרות להוריד את הבויז מהמסך אז תצביעו בנות... בעיקר ב-sms!! זה ממש חשוב!! אז הנה דרכים להצבעה: 1. לשלוח בהודעת sms את הקוד 2028 למספר 2424 (בעלות של 50 אג' בלבד!!) 2. להיכנס לאתר של מוסיקה 24 (קישור מצורף...) להירשם ולהצביע.. (ללא תשלום, אבל פחות עוזר...) אז בנות תצביעו להם!! אפילו אם אתן מצביעות תכפילו את כמות ההצבעות!! חייבים לעזור להם לעלות שוב למקומות הראשונים!! הוכח לנו כבר שכל מי שמצביע משפיע!! אז בואו נמשיך להצביע ונכפיל את כמות ההצבעות, נעזור לבויז לעלות!! נראה להם שאנחנו אוהבות אותם ו-ב-ג-ד-ו-ל-! תודה רבה!! ומצטערת על החפירה!! פשוט זה ממש ממש חשוב לי ואני מקווה שגם לכן...!!

sHiRa De LoCa

New member
נכון..אבל תגידו..

שיצא השיר ``שמחה`` אתן תמשיכו להצביע ל``אשמור את ליבי``?

מצטערת על החפירה אבל תיקראי!!

אנחנו נמשיך להצביע, אבל יש לערות 24 מעיין קטע כזה שכשמופיע לאומן שיר ויש לו כבר שיר במבוקשים או במצעד אז מורידים ישר את השיר החדש.. כמו אביב גפן, היה לו במצעד את עם הזמן והוא היה מקום ראשון, ואז יצא "מחר" וישר ערוץ 24 הוריד את "ועם הזמן" למקום 11 מהמקום הראשון!! ככה עם גם עשו להראל מויאל עם "אמצע הלילה בכפר" ו"ואז תבואי", הם ישר הורידו את "אמצע הלילה בכפר", ואת חושבת שבין לילה המצעריצות של מויאל הפסיקו להצביע? לא זה הערוץ לא התייחס להצבעות!! אנחנו לא נפסיק להצביע לבויז, אבל זה כבר בטוח שערוץ 24 מנסים להוריד אותם לקראת צאת הקליפ "שמחה", הנה תיראי הם כבר מתחילים להוריד אותם!! זה פשוט ערוץ ממוסחר ומכור!! ואני מצטערת שאני אומרת את זה אבל זו האמת!! מצטערת שאני חופרת!! פשוט אני מתה משיעמום ואומרת מה שאני חושבת!!

Brwonie22

New member
כן גמני חשבתי על זהה.....

אני חושבת שכן.... לא ממש נגזים כמו עם שימחה אבל נשמור עליו במקומות הראשונים.. וגם נראה לי שכשיצא שמחה ערוץ 24 יוציא את אשמור את ליבי..

OoנויoO

New member
לפי מה שהם אומרים שמחה הולך להיות

מהמם... אבל שמעו זה לא הכי חשוב... למשל זה לא כמו בקדם או בארוויזיון זה דבר בין לאומי ובארץ שלנו הם כבר התפרסמו אבל עכשיו אנחנו צריכות להתאמץ כדי שהם יזכו לטוס לאתונה וב"ה גם להביא נצחון...כי בסך הכל יש להם שיר אחד היפים!! לדעתי המצעד והמבוקשים חשוב אבל הארוויזיון הרבה יותר....

OoנויoO

New member
אז למשל עכשיו...

אפשר פחות להצביע למבוקשים ולמצעד... ויותר להתמקד בארוויזיון כי לדעתי זה הרבה יותר חשוב... ואני חושבת שגם מבחינתם זה ככה...

זה לא ממש קשור כי...

בינתיים אי אפשר עדיין להצביע לקדם.. בנות!! בערב של הקדם מפציצים ב-sms לא להתקמצן או משהו!! אנחנו חייבות לעזור להם להגיע לאתונה ולהראות לכל העולם שהם מושלמים!! אנחנו חייבות לגרום לאנשים בחו"ל להכיר את הגיים בויז שלנו שאנחנו כ"כ אוהבות!! **אם טעיתי ויש דרכים להצביע עכשיו לקדם אז תירשמו אותם פה!!

---->שאלה!<----

ליסנינג ..מתי מגיעה הקליפ שמחה?! אני מזה רוצה לראות אותו כבר...חחחחחחחחחחחחח...!

CaMiLa TqM

New member
אממממ חח בקשר למבוקשים

אמממ קחו לדו' את TRL שזה כמו המבוקשים של MTV שם לשיר מוסים מותר להיות רק מס' מסוים של ימים בתוך העשירייה ואזמורידים אותו כדי לתת גם לאחרים הזדמנות כמו למשל שירים של בקסטריט ואן סינק וכאלה הם היו כל הימים בין מקום 1-3 חחחח רק אחרי 60 ימים בערך כבר הורידו אותם לגמרי! אולי גם כאן זאת הסיבה... צריך שתיהיה מגבלה מסוים לשיר הבנתוסס???

CaMiLa TqM

New member
אממפפפ פשוט יש תקנון של תוכנית

יש הגלבה כלשהי ששמים לכל שיר או שזה מס' מסוין של ימים שהוא יכול להיות או שזה עד ששיר אחר מגיע או שלא דעת מה חחחחח קיצור בטוח יש מגבלה אחרת השירים של רוני למשל בחיים לא היו יוצאים מהמצעד

CaMiLa TqM

New member
חח גם אני לא בטוחה

אבל זה נראה לי הכי הגיוני שיש חוץ מיזה שהם פשוט יכוליפ להוציא אותו מהרשימה למה לשים אותו שיר מס' 11???

talush20044

New member
נצל"ש

אוראל (בכינוי oreloosh) אמרה לי להודיע לכולם שיש לה בעיות בפתפוז ויכול להיות שלא תיהיה בפורום כמה זמן... והיא מוסרת לכולם נשיקות ושהיא מקווה שתפוז יסתדר לה ככה שהיא תוכל להיות בפורום ולהתעדכן על המושלמיםם=> גיים בוייז!

למעלה