meshi16

New member
../images/Emo206.gif

אולי זה לא הכי קשור...אבל.. אממ אני עושה עכשיו בגרות במחול..ויש בנות שרוקדות אצלי בריקוד ועושות מללללא חזרות!!! ועוד שבוע וחצי הבגרות ואני רוצה לקנות/להכין להן משהו בבקשה רעיונות..בטוווח יש פה בנות שכבר עשו את הבגרות ויודעות איזה קריעת תחת **סליחה על המילה** זאת..
בבקשה רעיונות..לשרשר..

xספירושx

New member
יוו בהצלחה..

לי הבגרות הייתה לפני שבועיים בערך.. (קיבלתי מאה=]) ואני אישית הכנתי לרקדניות שלי מלאאאאא ממתקים הכי שווים שיש,חוטלות(ככה כותבים נכון?!) המ,חולצה יפה כזאת מטי אנד טי ומחזיק מפתחות יפה זה. עכשיו אני גם קיבלתי מתנות כמו סבון ונר "מסבון של פעם",כפפות,צעיף,חולצות,תחתונים,פיז'מה של הפנתר הורוד,שעון ועוד.. כאלה... שיהיה המון בהצלחהההההההההההההה

היי...בהצלחה../images/Emo9.gif

אני רוקדת ב2 בגרויות ואחת הבנות הכינה לנו שקית כזו ממש חמודה עם ממתקים -בהצלחה למתכונת וזה היה ממש חמוד אפשר משהו סימלי למרות קריעת התחת

killerit1

New member
אהההההההההה

שבועיים מהיום לבגרות במחול. די אימל'ה...

meshi16

New member
וואי אממ..

תודה על הרעיונות והכל..:) אני ינסה למצוא משהו חמוד..:) ועוד שבועיים..נגמרת המגמה...אחרי 3 שנים..נכון עצווב?

killerit1

New member
תראי..

עכשיו זה מאוד מאוד כזה מרגש, ומתחילים להרגיש את הסוף, כל היום רק הכנות לקראת לזה, ועוברת עלינו תקופה מטורפת... אז בסוף כולנו נבכה ולא נאמין שנגמרה המגמה... מצד שני, המגמה שאני רוקדת בה (תיכון אוסטרובסקי רעננה) לא משו בכלל, בתור מגמה, ולפעמים הרגשתי שם כאילו אני ממש מבזבזת את הזמן שלי. ואני גם ממש ממש אשמח כשיתפנה לי סופסוף זמן לרקוד איפה שאני רוצה ולא להקדיש את כל זמני לחזרות ארוכות ומייגעות... בקיצור, זה אמביוולנטי אצלי.. אבל אין, עכשיו זה הכי מרגש והכי מלחיץ בעוללם אימל'הההההה עוד פחות משבועיים!!!!

killerit1

New member
חחחחחח כן!!!!

היא כזאת מלכה אנחנו מתות עליה!!! היא היתה הפסנתרית גם שלך? איפה את רוקדת?

xספירושx

New member
רק 3 שנים?

אצלנו המגמת מחול מתחילה מז' כך שלנו נגמר 6 שנים.. אה וכן,להעשות תמונה ולמסגר את זה זה ממש יפה.. גם הכיאורגרפית שלי הכינה לי את זה.

ליאנההה

New member
עונה

יא אללה למה אין בביצפר שלי מגמת מחול? :( זה נשמע פשוט כיף לעשות בביצפר משהו שאני בתכל'ס אוהבת לעשות בתור תחביב (שאני משקיעה בו הרבה מאוד שעות). אגב, יש לי שאלה; מה בדיוק עושים במגמת המחול? כאילו אתן צריכות להכין קטע ריקוד מוכן מראש, וחייבים לקחת עוד רקדנים שילוו אתכן? בכ"א, אני גם כן מציעה לך להכין להן משהו סמלי. זה גם תלוי במספר הבנות שמופיעות איתך. זה לא הגיוני לקנות דברים יקרים להמון בנות. אז, כמו שכבר הציעו, תקני להן ממתקים ושטויות. ולדעתי גם תשקיעי מעצמך ותכתבי לכל אחת תודה. שיהיה בהצלחה! :)

OfrikiG

New member
בבגרות שלי...

לקחתי תמונות שחברה שלי צילמה באחת החזרות (בשביל להכין תוכנייה לריקוד) והכנתי מסגרת יפה כזאת לכל אחד מהרקדנים. המתנה שהם עשו לי היתה קשורה לכל מני בדיחות פרטיות שהיו לנו במהלך החזרות... ב ה צ ל ח ה !

למעלה