שוושששש

New member
../images/Emo206.gif

שלום.. אני חדשה כאן.. אני לא רוצה להכין אוכל לילדים אבל אני כן ילדה.. אוקיי.. אני לא כל כך טובה בבישולי.. אך חשבתי ליום המשפחה להכין להורי יום פינור ב"מסעדה" שאני אכין להם... בטפריט שלי חסר משהו עם בשר.. אך אני מזכירה כי אני רק ילדה שלא מומחית בבישולים... תוכלו לעזור לי להוסיף לתפריט שלי בשר, אך שגם ההכנה שלו תיהיה פשוטה עבורי.. תודה רבה!

דנייאלה

New member
כתבי את התפריט המלא שלך

וכך נראה איזה מתכון בשרי ישלב הכי טוב וכל הכבוד על היוזמה

שוושששש

New member
תודה תודה!

בעיקרון המתוכונים לא כל כך קשורים אחד לשני... מה שאמור להיות קשור לבשר זה פסטה.. (בכל מיני רטבים..)

דנייאלה

New member
בשר "קל"

** קחי חזה עוף, קני רוטב של קנור לחזה עוף (ניסיתי ואהבתי את רוטב קארי שלהם) והשרי את החזה עוף ברוטב- עדיף לילה שלם אם תוכלי (אולי תכניסי לתבנית עם מכסה ותבקשי משכנה לאפסן במקרר שלה?) למחרת רק טגני את התנחים במחבת טפלון. ** קחי חזה עוף, חתכי אותו לרצועות בעובי 2 ס"מ, והכיני משרה שעשוי מ: חלבון ביצה (הלבן) - להקציף אותו קלות עם מזלג, להוסיף לו מעט סויה, והניחי את החזה עוף בתוכו לכמה שעות. תוכלי לצפות את חזה העוף בשומשום, או באגוזים /בוטנים טחונים דק, ולטגן במחבת טפלון או עם מעט מעט שמן. ** ניתן להכין גם עם בשר שמיועד לסטייקים- לפרוס אותו לרצועות דקות ולהקיץ במחבת עם ירקות קצוצים לאורך דק (כמו גפרורים)

שוושששש

New member
תודה אך זה אינו מתאים לרמת

היכולת שלי בבישול.. אני מזכירה אף מבוגר לא פועל איתי זו רק אני.

ady18

Well-known member
אממ אולי תנסי

להכין: 1בצל סגול חתוך לרצועות 1-בצל ירוק חתוך לרצועות 1-גמבה אדומה חתוכה לרצועות 1-גמבה צהובה חתוכה לרצועות 1-גזר חתוך לרצועות 10-פטריות חתוכות רבע כרוב ירוק חתוך לרצועות איך מכינים? בסיר ניפרד מכינים איטריות (נודלס) לפי ההוראות שעל גב השקית. מטגנים בצל סגול+בצל ירוק עם שבע כפיות שמן. מוסיפים את כל הירקות החתוכים ורבע כוס מים. מתבלים עם 3 כפות רוטב סויה, כף סוכר ורבע כפית מלח. מוסיפים את הנודלס לירקות ומערבבים.

ady18

Well-known member
וגם אם את רוצה בשרי

אז אפשר כנפים יש במאמרים אולי זה יעזור לך

העבריה

New member
פשוט ביותר:קחי כנפיים של עוף,תבלי

במלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה ואבקת שום,שימי בתבנית התנור בשכבה אחת ואפי ב 180 מעלות.יוצא מטריף ויאכל עד העצם האחרונה...!

שוושששש

New member
שיוו תודה לכולם!!!

ניראה לי אני אוסיף את המתכון של הנודלס ואת הכנפיים... תודה רבה!!! ויום אהבה שמח!!

למעלה