stabilo7

New member
אלי אני מסכימה עם כל מילה שלך..

קרן עברה גבולות עם הרוע שיצא ממנה היום....

השרדות10

New member
24 שעות= דידוש100 =דידי9= מי יגיד מי עוד...

מוכנה לשים כסף....לא מבינה מה יש לך פיצול אישיות? מצ'עמם לך? יאלךה יאלה אולי את חושבת כולם טמבלים אני לא עלק דדודודודודןדןדויייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

השרדות10

New member
וזה כמו שפתאום כתבת שאת אוהבת את קרן

וקודם היית חופרת על אתי כל היום...... את תמיד תומכת בכל הערסיות הפוסטמות גם מפורומים אחרים,שמענו עליך........

השרדות10

New member
למה שתכתוב זה משעשע אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ומיצדי שתוסיף עוד ניקים למרות שזה כבר נהיה מוזר...חחחחחחחחחחח

24שעות1

New member
מציע למנהל שיבדוק היטב מי מופיע בכמה לינקים

ומפציף את הפורום

24שעות1

New member
הבנות המקסימות ביותר קרן וענבר

שתיהן אמיתיות , יודעות לתמוך ולתת לחברות ללא תמורה לשתיהן נשמה גדולה

KEEK

Member
איך אתה מעז לשים את קרן וענבר על אותה

משבצת???

24שעות1

New member
KEEK אוי אוי איך אני מעיזה

כי בניגוד אליך אני לא מנועה משינאה לאף אחת . וכן אני חושבת שהשתיים שהם הכי בבית זו קרן וענבר יש בהן הרבה שוני , אבל גם הרבה קויים משותפים. שתיהן יודעות לתת כתף, שתיהן נשמות טובות . ושתיהן גם היחידות שנותנות לבית ולקבוצה בלי שום אינטרס

דידי 9

New member
פרנואידים עלובים. הייתי כותבת עוד אבל לא אכתו

אכתוב מפאת נוכחות המנהלים.

הסנדקית שוכבת על הרצפה ופוסקת את בחבורה ואת

לא.... הסגנית שלה בעלת עיני הזעם מוציאה לפועל,ומעמידה בקשיחות את הנתינות על משמרן. ממש שלטון אימים מה שהולך שם. אתמול אורטל היתה בקליקה היום לאור התקרבות יתר לליהי,קרן הוציאה עליה חוזה. חס וחלילה שליהי לא תהיה עסוקה בה רוב היום,לפעמים אני מסתכל על הפרצוף של קרן או יותר נכון על העינים שלה ואני רואה רוע טהור. אין לי מושג למה.ומה בחייה הוביל לזה.על אתי כבר אין מה להרחיב הבחורה היא קריקטורה,החמור בכל שהיא באמת מאמינה למשפטים שיוצאים לה. לליהי מגיע כל מה שהיא מקבלת משתי הטמבליות האלו,ככה זה שאת עלה נידף ברוח,לגבי אורטל כנ"ל מה שבישלת מגיע לך לאכול,נשרפת פעם 1 ולא הספקת ללמוד ממנה.באמת חשבת שקרן תתן לך להתקרב למוקד הכוח\בלוף שקרוי אתי. ליז מעולם לא היתה בחבורה,היא רק קומיק ריליף.דניאל לעומתן כבר רואה מה קורה פה,היא מרגישה את הקרח שבא מהכיוון של מי שקראו לעצמן החברות הטובות שלה.ומי שהרעיפו עליה מחמאות מפה ועד יוליה שמואלוב זילברשץ או איך שקוראים לה.

למעלה