Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif

בבקשה שמישהו יתמלל וירשום את תוכן השיחה הזו!! זה פשוט לא יאומן.. אתי: "סעמ'ק הדניאל הזו" <דניאל מגיעה> אתי: "חולעע עליה ס'ה..."

lyly6

New member
את זה רק הפסיכאטר שלה יוכל לתמלל ,הוא בטח

מכיר את הפיצול אישיות שלה.

KEEK

Member
אותי מעניין מה שתי החברות שלה

חושבות לעצמן היא לפני 5 דקות לכלכה על דניאל ועכשיו לידה לא מפסיקה לפזר "אני חולה עליה" מה הן לא חושבות שהצביעות הזאת אולי גם כלפיהן? ואיך הן לא מעירות לה?

Klayhamn

New member
כי

בלי אתי - קרן היא כלום, ולליהי פשוט אין אומץ לעמוד מולן הסיכוי היחיד של ליהי לברוח מהן זה אורטל, אבל ראית איזה שחיטה הן עשו לה על זה שהיא התקרבה אליה יותר מדי... קרן עצמה היא מגעילה בדיוק כמו אתי, פשוט פחות קולנית ואלימה. שתיהן דוחות ומעוררות בחילה

Klayhamn

New member
לא יודע,

אני התחלתי לשמוע בדיוק אחרי --- אבל ממה שהבנתי, אורטל וליהיא בזבזו כסף על היגיינה ודיברו קצת על קרן או משהו בסגנון -- ואז אתי וקרן אחר כך התנפלו על ליהי ולכלכו על אורטל

KEEK

Member
מגיע לאורטל

שתלמד איך לבחור את החברים שלה כמו שצריך

Klayhamn

New member
שמע

אל תשפוט אותה כל כך מהר, אני דווקא מרוצה מההתפתחויות -- אני אמרתי לפני שבוע בערך שאורטל היחידה שיכולה לעמוד מול אתי, וזה עדיין נכון, ונראה שזה הולך לכיוון הזה -- בהדרגה, אבל בוודאות. וזו התפתחות טובה. אם מחנה המכשפות יתפרק וליהיא ואורטל יתחברו ביחד - זה הסוף של אתי וקרן

24שעות1

New member
KEEK ☼מגיע לאורטל שתלמד לא להיות

אינטרסנטית לעצמה, גם שמותרים ונותנים לה הכל. היא רואה רק את עצמה. החוצפנית - מאחדים כספים על מנת לתת לה את הפרס לצאת לקניון והיא במעט כסף שהיה לה. קונה פן שמפו מברשת , בלי התחשבות בקבוצה.

דידי 9

New member
אורטל מנסה לסכסך בין ליהי וקרן.עשתה

מסז' על חשבון הכסף הקבוצתי אורטל החצופה והדוחה הזו סכסכנית

SHELGIA21

New member
אין דבר כזה כסף קבוצתי הכסף הוא אישי

ולא בטוח שביכלל מותר לאחד כסף כדי לתת בסוף לאחת מהן ולצאת

דידי 9

New member
שילגי אם את לא יודעת-אל תדברי. הן

החליטו לאחד את הכסף, והגברת אורטל הלכה לעשות מסז' לעצמה!! חצופה וגם שיקרה להן שלא חפפה את הראש, והיא כן

24שעות1

New member
וגם קנתה פן

איחדו כוחות - ואת הכסף שלה ביזבזה על פן מברשת שמפו

sivan513

New member
הן החליטו לאחד את הכסף רק אתמול!!!

והיא בכלל עשתה מסאז' ביום הראשון שלה המשימה.

דידי 9

New member
K אתה לא מבין שזה משחק?? חחח מה

עובר עליך? אמרתי-אתי צבועה אבל בגלוי-האחרות צבועות ומגעילות לא בגלוי! ואתה עות של אתי עדיפה עלי, למרות שאני שונאת צביעות

השרדות10

New member
didush100 עוד פעם את אומרת "צבועה בגלוי"?חחחח

זה רק בארץ הערסים יש מושגים כאלה כנראה? אולי תסבירי פעם אחד למה את מיתכוונת חחחחחחחחחחחחחחח

24שעות1

New member
השרדות 10 שינאתך לחלק מהמתמודדות מעבירה

אותך על דעתך. אני לא דידוש ולא דידי. ובניגוד אליך אני לא שונאת שום מתמודדת, אלא חושבת שישנם שם חלק שהם לא מעניינות לפורמט , מאמינה שהם מקסימות בפני עצמן. אבל בתוכנית הן ממש צנוניות. וכן אני מוקסמת מהילדה הזו קרן כמה בגרות יש בה. כמה נשמה גדולה. וכמה נתינה יש בה. ובניגוד אליך , לא כתבתי לך את מה שאני בטוחה שאתה הוא היחיד בו שמופיע עם מספר לינקים שונים אם אתה פה בפורום קבוע , הייתי יודע שבאח הגדול אני ודידוש והבחירות שלנו היו בכלל שונות.

איזה בגרות יש בקרן? הבגרות לאיים על ליהי

שאם היא תהיה חברה של משהי אחרת חוץ מלבדה אז היא תחרים אותה עם אתי? איזה בגרות יש לקרן שהיא עוסקת בשיקולים של למה את חופפת ואני לא? איזו נתינה יש בקרן? חוץ מלהיות מלקקת הפנכה של אתי הוולגרית איזו נתינה היא נותנת? איזו נשמה יש בה שעשתה עליהום רצחני על לירון? עושה ביומיים האחרונים על עדי,איילת,ודניאל מי שהיתה שייכת לקליקה שלה? נשמה,בגרות,נתינה מילים גדולות ומפוצצות זרקת פה ,ממש לא מתאימות לקרן שמייצגת בעיני יחד עם אתי חזן הפריחה את חולי הריאלטי הזה. קרן אולי היתה נערת ישראל והיא בחורה יפה,אבל הנשמה שלה מה זה מגעילה.כולה רכילות מבוקר ועד ליל,עוסקת באחרות ולא מסתכלת על הגועל שנוזל ממנה בכמויות.גם את החברה הכי טובה שלה שם-ליהי היא גורמת לה לבכות.אז איזו נשמה את מדברת? דחילק עם זה.

למעלה