מייפלס

New member
../images/Emo206.gif

לחברה שלי יש חמוס . הוא בכלוב במרפסת שלה . היא גרה בקומה אחרונה , קומה גבוהה . חזרה הביתה מהעבודה . היא התקשרה אלי שהיא לא מוצאת את החמוס שלה . לא הבנתי ממנה אם הכלוב פתוח או סגור , אבל החמוס לא בפנים ! בקיצור אם החמוס חלילה נפל הסיכויים מעטים שהוא שרד אותה . היא חיפשה אותו בתוך הבית ולא מצאה , רק בלאגן שהוא עשה . היא גרה בבית דירות , ומאחורי הדירה שלה יש בתים וחצרות פרטיות . המלצתי לה לחפש עוד בבית , לדבר עם השכנים בדירה שלה , עם אנשים ברחוב , לגשת לשכנים מאחור ולבקש רשות לחפש בחצרות שלהם , לדבר עם וטרינרים . מה עוד ניתן לעשות ? יש משהו שלא חשבתי עליו ? אני ממש חוששת שהחמוס אכן נפל החוצה .

WTR

New member
הכי הכי חשוב

לתלות מודעות ברחוב, אצל וטרינרים, אצל חנויות, במקומות מרכזיים בעיר, להציע פרס כספי, לעבור אצל כל השכנים עם תמונה של החמוס וטלפון שזמין תמיד, שייצרו קשר אם יראו משהו. שתחפש טוב בבית, תרעיש עם הצעצועים שלו. יכול להיות שהוא עדיין בפנים.

מייפלס

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הוא נפל מהמרפסת ! הוא נפל מהמפרסת ושרד . הוא נפל מהמרפסת ושרד והוא לא נפגע . הוא נפל מהמרפסת ושרד והוא לא נפגע והוא נמצא ! אז איך ברח מהכלוב הסגור ? הוא פירק ולעס את הקליפסים בפינות של הכלוב וככה הוא יצא מהכלוב , שוטט בדירה ועשה בלאגן , טיפס לחלון ( חלון ענקי של מרפסת ) , זחל בין התריסים ונפל למטה . אמרתי לה שלא תניח שם את הכלוב יותר אלא בחדר סגור , ושתלך איתו לוטרינר בכל מקרה . אני כל כך שמחה עכשיו . כל כך הוקל לי .

Megie

New member
וואו

איזה טירוף..והוא מתפקד כרגיל?!?! אני מציעה ללכת איתו לוטרינר דחוף כי יכולים להיות שברים פנימיים שיזיקו בהמשך.

מייפלס

New member
היא אומרת שכן

שהוא רץ ומשתולל ומשחק ואוכל ושותה . שהוא נורא שמח לראות אותה ורץ אליה ברגע שהוחזר אליה . אני אמרתי לה שתלך איתו לוטרינר בכל אופן או לפחות תרים טלפון . היא אמרה שהיות שזה חג זו בעיה כי מרפאות סגורות . מישהוא מכיר מרפאה פתוחה שמתמחה בחמוסים שלפחות תתקשר ותתיעץ ? אני מניחה אבל שהוא בסדר באמת אם הוא עדיין ככה ולא אפתי ואוכל ושותה ומשתולל שכן זה כמה שעות - 2 - 3 שעות שהוא שהה בחוץ , לפחות - שהיא חזרה הביתה עד שהיא מצאה אותו . ומי יודע בדיוק מתי באמת הוא נפל . אם הוא היה אפתי היא הייתה מתקשרת ומתייעצת איתי כי אלי היא התקשרה שהיא גילתה שהיא איננו .

WTR

New member
שתתקשר לד"ר עדי גנץ 1800380080

הם עובדים 24/7 אבל מה יעזור להתייעץ? יש פגיעות שאי אפשר לראות ויכולים להופיע סימנים רק אחרי כמה ימים.

למעלה