../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שלום לכולן שאלה זאת מופנת ליועצות ו למי שיכולה לעזור לי... אז ככה, ה
שלי הוא כמעט בן 4 חודשים , הוא יונק הנקה מלאה בלבד , לאחרונה תדירויות היציאות שלו השתנו והוא התחיל לעשות כל 5 ימים , אך הפעם הוא דאי חורג וכבר לא עשה 11 ימים , בטיפת חלב אומרים שזה בסדר ואים הוא רגוע אז לתת לו את הזמן וזה יבוא ,ככה גם האחיות של קופת-חולים, השאלה היא מתי זה יבוא אני מאוד לחוצה אני מפחדת שהוא סובל (למרות שהוא לא נראה כך ). מה לעשות
האים עליי לרוץ איתו ל
עזרו לי כל הנושא חדש לי ומאוד מפחיד אותי.

holla

New member
לנו קרה בדיוק אותו דבר...

וגם לי אמרו שאין מה לדאוג. קורה שאצל יונקים דפןסי היציאות משתנים פתאום בלי סיבה. נאמר לי על ידי גסטרואנטרולוג ילדים שעד 10 ימים זה תקין ואין צורך להתערב (מחום, מיץ עגבניות וכון'), כמובן אם הילד לא סובל! אצלנו גם תדירות היציאות ירדה (פעם ב-8, 4, 5 ימים). כל עוד בסופו של דבר היציאה רכה (וזה בדרך כלל מה שקורה) אז זה לא נקרא עצירות. אם את ממש דואגת לכי לרופא הילדים שימשש לו את המעיים. אין לך מה לדאוג.

תודה|../images/Emo140.gif

תודה כן יש לי היום בערב תור אני פשוט לט רוצה שה
תכאיב לו פשוט ע"י החדרת משהוא לפי הטבעת. פשוט בהתחלה שהיציאות שלו השתנו אז הוא לא עשה 5 ימים ולקחתי אותו ל
(לא שלו), ווהיא ישר החדירה לו אצבע לפי הטבעת והוא בכה
מסכן שלי . השאלה שלי עד מתי אני יכולה לשבת בבשקט מתי צריכה להידלק לי נורה אדומה

איזו ../images/Emo193.gif מטומטמת צריך להתלונן

מה היא חושבת לעצמה אני חושבת שאת צריכה להתלונן עליה
שנית בתי אפילו 14 יום לא עשתה קקי לא מזמן ואז יצא לה כל כך הרבה עד לצוואר
את לא צריכה לדאוג כל עוד הוא לא מראה סימנים שהוא סובל עצבני וכו', דר' ניומן אפילו כתב שהיה אצלו תינוק יונק ש21 יום לא עשה והוא היה רגוע לחלוטין התינוק והדר'
ואם כבר צריך יש דרכים יותר עדינות לעשות זאת - לתת לקטן טיפל'ה מיץ של חליטת שזיפים, או מעט מיץ מעגבניה ממש כמה טיפות לא יותר. בקיצור הרגיעי נא
והשתדלי גם לא להלחיץ את האחיות כי נראה לי שהן מושפעות מהלחץ שלך

לא עושה קקי (לאמא שלך המלאך)

גם לנו היה ככה במשך חודשיים התינוקי עשה קקי אחת ל14 יום ופעם אחת אחרי 10 ימים הוא לא היה ניראה סובל והיה סובל מגזים מסריחים ביותר שגרמו לי להסמיק בהרמה מקומות שהייתי איתו בכל מיקרה הלכתי לרופא היא המליצה לי לתת לו מים מידי פעם באני הביתה על פי המלצה פרימיטיבית של חברה גיריתי לו את פי הטבעת עם מד חום משומן היטב בואזלין ואלוהים ישמור מה שהוא עשה... אחר כך מרוב שהוקל לו לו הוא נירדם לשעתיים. בפעם השניה כבר לא רציתי לעשות את המעשה עם המדחום כי דברים צריך לצאת בצורה טבעית ללא היתערבות אז נתתי לו לשתות מידי יום מעט מיץ שזיפים שקניתי בבית טבע וברוך השם התקופה הזאת עברה זה נכון יש להם איזה גיל כזה שהם סובלים מעצירות קלה אבל זה תקופה וזה עובר. לפי דעתי את צריכה לעזור לו להישתחרר מהקקי כי זה בהחלט מציק גם אם ניראה לך שלא. תארי לך את לא תעשי קקי 11 יום את מסוגלת? אז לשיקולך אני ממליצה על מיץ שזיפים מנסיון שלי זה עזר והיה לו נעים וטוב וגם מתוק מהמיץ בהצלחה

האים עשיתי טעות../images/Emo35.gif

טוב,אז לאחר ששמעתי את עצותכן את עצות טיפת-חלב נרגעתי קצת אך עדיו הייתי עם יד על הדופק, באמת ה
היה רגוע במהלך היום , אפילו נתתי לו מיי עגבניה שבתקווה יעזור לו, אך...כלום לא קרה העגבניה לא שיחררה ,הילד התחיל להיות עצבני ולרתון ובקושי נרדם במהלך הלילה התעורר והיה בכלל לא רגוע, אז ידעתי שאני חייבת לקחת אותו לרופא שלו , שהצגתי בפני הרופא שלו את הבעייה הוא אמר לי איך יכולתי לחקות כל כך הרבה זמן (תתארו לכן מה זה עשה לביטחון שלי)אמרתי לו שהילד היה רגוע עד עכשיו וכי הבטן לא היתה קשה (ןאכן הוא נוכח לדעת כי איכן הבטן לא קשה הוא אפילו קרא לאחות שתראה איך הבטן לא קשה אחרי 12 ימים ללא יציאה) לבסוף הוא החילט לבצע חוקן ל
שלי, חששתי שמה זה יפגע בו או יכאיב לו, האחיות והרופא טענו כי זה לא יהיה טיפה לא נעים אך זה לא יכאיב לו, באמת הוא ישתחרר פעמים ולאחר מכן הוא אפילו ישן איזה שעתיים. האים נהגתי בסדר ? מה לעשות אם הדבר יחזור על עצמו?

ליר13

New member
יכול להיות שבגלל שהוא גדל, החלב

שהוא יונק נספג יותר טוב בגוף מבעבר (ככה אמרה לי האחות בטיפת חלב).

למעלה