../images/Emo206.gif../images/Emo204.gif

כמה דברים: 1) היי! ממצב??! 2) אממ באלכם לפתוח שוב שרשור של "אישי מדי"? או שאתם יותר מדי יפי נפש?
כי אנ'לא זוכרת אם אורי נשבר בסוף.. בכל אופן, זו קריאה רשמית להחייאת המשחק והשעשועון השבועי שלי! (אני צריכה תזכורות על לוח שעם בחיי
) 3) כפי ששמתם לב כבר ימים מספר שלא הייתי פה.. סיבות שלא אפרט..:) ואני אתעדכן לי במרוצת הימים.) 4) מה עוד אני רציתי לומר? אה! שהגמד שלי? סחתיין עליך!! אתה לא מאמין כמה אני סוגדת לתמונת גוגודולס שהכנת ושל שי גבסו.. אתה קצת מלך אתה יודע את זה? כלאופן.. הייתי רוצה משהו שקשור לגוגודולס שוב
(כן זה מה שקורה כשאני אוהבת משהו...) אהמממ כלאופן. כלטוב, ממערכת קול ישראל.

shaharrr53

New member
כן כן!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

אני רוצה שנעשה את המשחק "אישי מידי"

אז בנתיים.. אישי מדי!!../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

בואו על מישהו חדש! (אורי
) חח תתנדבו!

יובלי מאמי!../images/Emo204.gif

בואי נעלה אותך לכת השטן...
מוהאהאהאהא... שאלות: 1) בת כמה את? 2) עד איזה גבול תהיי מוכנה לענות על שאלות?

אז בואי נשחט אותך!../images/Emo204.gif

שמעי, זה הולך להיות כואב, משפיל ובאמת באמת חסר גבולות, אז זאת לא אני כרגע אלא הילד הרע. נא לשתף עימי פעולה כי כל הקטע הוא לשבור אותך!!!
1)יש לך חבר? 2)מהי הפאדיחה הכי גדולה שלך? 3)למה הגעת לפורום? 4)איך אפשר לשבור אותך? 5)האם מישהו פעם העיר לך על המראה החיצוני שלך? 6)האם מישהו פעם פגע בך נורא? 7)האם פעם היית טרולית?

עונההה../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

1)יש לך חבר? לא... אבל הציעו לי 3 פעמים השנה ולא הסכמתי... 2)מהי הפאדיחה הכי גדולה שלך? סיפרתי 200 פעם... נוו שהייתי קטנה עם אבא שלי והמלצר 3)למה הגעת לפורום? כי אני אוהבת את הפיג'מות [?!] 4)איך אפשר לשבור אותך? אי אפשר 5)האם מישהו פעם העיר לך על המראה החיצוני שלך? לא... רק אני
6)האם מישהו פעם פגע בך נורא? כן.. 7)האם פעם היית טרולית? חעחע אולי רק בפורומים של ערוץ הילדים חעחעחעחעחע

shaharrr53

New member
טוב..../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

יש לך חיית מחמד?
אם כן מה שמה?
עם מי את הכי אוהבת לדבר כאן בפורום?
את מי את מכירה אישית מהפורום?
דמות אהובה בפיג'מות?
עונה אהובה? וזהו!!

זה אמור להיות אישי?../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

יש לך חיית מחמד? כן!!! כלבבבב אם כן מה שמה? מושי
עם מי את הכי אוהבת לדבר כאן בפורום? האמת שעם כולם...
את מי את מכירה אישית מהפורום? אף אחד דמות אהובה בפיג'מות? גרי/עודד עונה אהובה? אין עונה מיוחדת...

Brombit

New member
איפה השרשור של "אישי מדי"? ../images/Emo115.gif

זה לא כבר בעמוד 4 או יותר?.....
רציתי להסתכל מה כתבתם אבל לא הבנתי אך אתם מוצאים אותו בכלל...

למעלה