../images/Emo206.gif../images/Emo108.gif

לכל בעלות הוט... היום ב-22:00 הסרט "השער התשיעי" בערוץ 14. Enjoy!

n o g n o g

New member
לא נורא,

עכשיו זה בולט, ההודעה שלי נעלמה בתוך הררי ההודעות.

93 lol

New member
../images/Emo207.gifאבל לא כל-כך

מחר 01:34 בלילה אם לא הבנתן חח... יש ביס את הסרט איש מת..

tali44

New member
יווווו תודה...!!

ולחברה שלי אני אשאיר את משימת ההקלטה (אנ מקווה שהיא תוכל..
)

ישששששששש!!!!! כמה חיכיתי לסרט הזה

יואו ברצינות יס והוט בתחרות סרטי ג'וני חחחחח

Dead Scene

New member
זה כבר הוזכר אבל תודה בכל אופן

כל מי שרואה שתהנה סרט שאני אוהבת באופן אישי P: קורסו תעשה לי ילד

Sahar 11

New member
כמה שמים אותו שם

גם ראיתי שיש שוב חלון סודי, לא זוכרת מתי. חשבתי שאמור להיות צ'רלי בממלכת השוקולד החודש

בהחלט סרט חזק ביותר..../images/Emo108.gif

כמובן יש כמה דברים שלא ברורים לי.. הבלונדה הזאת... אז היא השטן כאילו.?..חח איך מצאו שחקנית עם עיניים כאלה וזה... כמובן שבקטע שהם שכבו היו אפקטים עם העיניים שלה וזה.. אבל גאד.. איזה עיניים...חח קיצר.. אני אודה אם מישהי תסביר ת'סרט בצורה קצת יותר טובה.

tali44

New member
סרט מדהים...

הסוף באמת לא מובן והוא די הורס... אבל הקטע שהכי אהבתי היה שהוא היה בהתחלה עם האשה שבעלה התאבד שרצתה את הספר ואחרי שהם שכבו ובבוקר היא שאלה אותו: "איפה זה?" ואז הוא אמר: "איפה מה..?" והיא אמרה "אל תתעסק אתי!!" והוא: "חשבתי שא=ת כבר עשית את זה..." ואז היא התחילה לצקוק ומשכה לו בשיער, נשכה אותו ולקינוח היא שברה לו בקבוק זכוכית על הראש........ (הייתי מתחלפת אתה בכל מחיר
)

LIRONSH100

New member
האישה שג'וני משחק איתה היא...

מילי אביטל !ישראלית זו ששחקה בנו אייך קוראים לזה חתונה משהו (לא זוכרת כרגע..) אבל היא עיצבנה אותי היה לה סטנה עם אסי מאסי וגורי והיא אמרה שהוא היה יותר טוב מג'וני (בסטנת מיטה!!) היא מטומטמת או מה היא הייתה בסטנת מיטה עם ג'וני דפ!!! אני בטוחה שרוב הפורום הזה היה מוכן לשלם עבור דבר כזה... הסרט שדבו יש את הסטנה הזו זה במינכן... כשאני יזכר אייך קוראים לשני אני יכתוב...

מה?!?!??../images/Emo2.gif לא יכול להיות יהודיה שח

קה עם ג'וני בסרט?!??!?!? איך זה ייתכן?!???
ואיך קוראים לסרט הזה??

Dead Scene

New member
זה בכלל לא בסרט הזה.

ג'וני שיחק עם מילי אביטל ב"איש מת" תרגיעי

למעלה