helppppp

../images/Emo206.gif helppppp

האם מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שדרכו ניתן לברר על הקב"א הנדרשת לכל תפקיד בצבא??...אני פשוט רוצה לדעת את התאמתי לתפקידים מסויימים שלא קיבלתי במנילה ולראות אם יש טעם לפנות ולבקשם.

thebestdw

New member
יש את שבוז

אבל המידע שם לא תמיד אמין.. את יכולה לשאול פה ואנחנו נענה (לפחות ננסה).

פנינה 21

New member
הדרך הכי טובה

זה שתכתוב כאן מה כן קיבלת במנילה ולפי זה אפשר לדעת פחות או יותר בתווך של 2 נקודות טעות בערך..

אוקיי אז אם ככה הינה המנילה שלי..

זה רק החלק עם המיונים הקדם צבאיים...(לא הכנסתי את החלק של התפקידים ללא המינים) תפקידי לחימה התנדבותיים לוחמת בחיל התותחנים | לוחמת חילוץ והצלה | לוחמת איסוף ומודיעין | לוחמת חי"ר קל (בטחון שוטף בגבולות של שלום) | לוחמת אב"כ | לוחמת נ"מ (נגד מטוסים) | לוחמת משמר הגבול תחום תפקידי פיקוד, הדרכה והוראה הדרכה ביחידות השדה ובבסיסי הטירונות מדריכת אב"כ בפיקוד העורף | מדריכת תותחנים ומורן | מפקדת כיתת טירונים/טירוניות | מדריכת מודיעין שדה | מדריכת אב"כ בזרוע היבשה | מדריכת חיל הנדסה | מדריכת חיל שריון | מדריכת חיל רגלים | מדריכת נ"מ (נגד מטוסים) | מפעילת האמר קרבי | מש"קית חילוץ והצלה תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך מדריכת שמע - סייעת לתלמידים בעלי ליקויי שמיעה | מדריכה בפנימיות יום/מועדוניות | מדריכה במסגרת החינוך הפנימייתי | מדריכה במסגרת החינוך הבלתי פורמלי | מדריכה במרכזי הדרכה ושל"ח | מדריכה במסלולי טבע | מדריכת קליטת עלייה הדרכת ספורט מדריכת כושר קרבי הוראה במסגרת החינוך הממלכתי הדתי מדריכה בלימודי א"י ומורשתה בקהילה | מדריכה בידיעת הארץ | מדריכת חינוך פנימייתי | מורה חיילת בקהילה ובקליטת עלייה תחום תפקידי הדרכה וחינוך תפקידים בחיל החינוך והנוער מדריכת נוער בסיס | מש"קית עלייה | מש"קית הוראה | מדריכת נוער מרחב | רכזת חינוך וידיעת הארץ - רכזת חוי"ה הדרכה מקצועית מדריכת ERP | מדריכת התגוננות בחיל האויר והחלל | מדריכת חיל לוגיסטיקה | מדריכת חיל קשר ותקשוב | מדריכת חיל חימוש הדרכת אוכלוסייה אזרחית מדריכת אוכלוסייה לשעת חירום תחום תפקידי טיפול באנשים ניהול ואבחון כוח אדם מאבחנת מדעי ההתנהגות | רכזת מתגייסים רפואה רכזת שירותי רפואה | סייעת רופא שיניים | חובשת טיפול באדם רכזת שיקום | רכזת תנאי שירות | מש"קית נפגעים תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות התראה אלחוטנית חוף | בקרית שליטה ימית | מכשירנית ימית תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים תפקידי מבצעים ופיקוח מפעילת קש"ב טקטי | צפרית - מונעת מפגעי ציפורים | פקחית טיסה | עובדת מבצעים אויר תפקידי מודיעין מש"קית בטחון מידע | רכזת התרעה | מש"קית ניווט ותחקור | מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס | מפענחת תצלומי אויר | חוקרת מודיעין אויר | חוקרת מודיעין ימי

פנינה 21

New member
52 או 53

זה פשוט לתפקידי לחימה התנדבותיים צריך 52 ומעלה לקצונה יעודית צריך 54 ומעלה הציעו לך לחימה ולא הציעו קצונה יעודית המשמעות יש לך 52 או 53.

אוקיי..עכשיו אם אני אבחר ללכת לתפקיד

מכ"ית טירונים\טירוניות עם הקב"א הזאת אפשר לצאת לקורס קצינות??...אני אוכל להגיע לקצונה?

לקצונה יעודית צריך 54 ומעלה?

בטוח? אני לא חושבת!! אולי לתפקידים מסויימים בקצונה אבל לא להכל... לחברה שלי יש קב"א 53 והיא קיבלה קצונה יעודית לא הרבה תפקידים בקצונה אבל היא עדיין קיבלה...

פנינה 21

New member
יש מצב שהחליטו נגיד שלישות צריך

צריך פחות אבל בשנה הקודמת לכל הקצונה יעודית דרשו 54 ומעלה.

karin40

New member
קיבלת פחות מ-52 כנראה 51

בגלל שאין לך את התפקידים והאשכולות הבאים: אין לך אשכול קצונה יעודית (שזה לאנשים עם קב"א מעל 52) אין לך פרמאדיקית המלצה- לכי לתפקידי מודיעין ומחשבים...

N o f a r S h

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון!

קצונה, גם השנה זה מקבא 54 ומעלה בדוק! ויש לך קבא 53 אם קיבלת עתודה קיץ, אם לא אז 52

למעלה