2 שאלות!

../images/Emo206.gif2 שאלות!

מישהו יודע איך קוראים לחומר שמתקנים איתו פיצוצים?? ויש סיכוי לתקן פיצוץ מהיום למחר (שמתקנים בבית...)??? תודה

PinkyRaSta

New member
פוליאסטר ../images/Emo210.gif

או סאן קור.. יש כל מיני חומרים. תבדוק בחנויות גלישה פוליאסטר זה יותר מסובך כי יש מחזק וצריך לערבב וריכוזים מדוייקים וזה יותר קשה וגם זה חומר מסוכן. וכן, יש מצב לתקן מהיום למחר.

אתה בטח מתכוון לSUN CURE

זה חומר ממש קל לשימוש כל אחד יכול לתקן איתו פיצוצים בלי ידע קודם.התיקון ממש חזק ומחזיק מעולה (אם עשית אותו כמו שצריך- חלק, בקו אחד עם הגלשן) והוא לא תיקון זמני אלא אם בא לך לעשות תיקון מקצועי אחרי זה.את החומר יש להשיג בשני גדלים: שפורפרת קטנה או גדולה כשהגדולה גדולה בהרבההההה.שווה לקנות את הגדולה (70 שקל בבורדר ליין) כי הקטנה פשוט לא משתלמת.אין בעיה לעשות תיקון מהיום למחר ואפילו תיקון במקום בים אם יש צורך. אם אתה צריך עוד הסבר רק תגיד

וואלה תודה:)

כמה דברים, איפה זה הבורדר ליין? והכי חשוב, יש מחר גלים
אגב, אני בת

אז ככה...

את בורדר ליין תמצאי ב: סניף הרצליה קניון שבעת הכוכבים 09-9577379 סניף ראשל"צ קניון הזהב 03-9624256 סניף ת"א הירקון 319 03-5440164 סניף הרצליה קניון שבעת הכוכבים 09-9577379 זה האתר שלהם :http://www.boarderline.co.il/ אבל תכלס בכל חנות גלישה שמכבדת את עצמה (ואני לא מדבר על surfcity) תוכלי למצוא את החומר. בקשר לגלים... היום היה גל מטורף בבוקר בצהריים ירד אבל מחר הבנתי שאמור לעלות חזרה ואפילו יותר בקיצור- לכי לגלוש!!!

הלכתי!../images/Emo6.gif

הייתי משש בבוקר עד הצהריים במערבי, והיה אחלה
מה שמוזר שבהתחלה הים היה ריק! הייתי לבד! אההה וגם לא היו הרבה מדוזות!!

תלוי לאיזה גלשן, כמה נזק וכמה כסף

יש לך להוציא. ברור שאם יש לך גלשן חדש שביום מן הימים בטח תרצה למכור או משהו כזה או שאתה פשוט רוצה לשמור עליו- כל פיצוץ תרוץ לתקן במפעל. אבל מצד שני אם אתה מתחיל עם גלשן משומש יד שנייה או מה שלא יהיה ולא מאוד חשוב לך שזה לא התיקון הכי יפה שאתה יכול להשיג (הכל תלוי בנסיון המתקן דרך אגב) למה שתלך לתקן במפעל? פתרון טוב? זה פתרון מעולה אם משתמשים בחומר כמו שצריך וסותמים טוב טוב. אבל עדיין, אני מדבר על נזקים כמו פיצוצים,חורים,חרטום שבור\משופשף\פתוח אבל לא על שבירות רצינות- חרבות בחוץ וכאלה... ואם אתה צריך דוגמא לכמה שהחומר הזה שימושי- רק היום חבר שלי פירק לעצמו בטעות תיקון חרטום קטן (ממש השפיץ) מקצועי שעשו לו במפעל הוא רק סובב את הגלשן החרטום נתקע במשהו והתיקון עף מהמקום. היה לו סאנקיור בתיק- ופשוט תיקנו במקום. במקום זה הוא היה יכול לפספס את כל היום ואת מחר ולך תדע כמה עד שהיו מתקנים לו. ועוד משהו קטן... תיקון שפיץ של חרטום זה כל כך פשוטטטט פשוט לקחנו שקית- עכשיו לכל שקית למטה יש שפיץ. לוקחים את השפיץ, ממלאים אותו בחומר לתיקון ואז פשוט מדביקים לחרטום ונותנים לו לראות קצת שמש ואז מקלפים את השקית גאונות של רגע =]

cyb3rmaniak

New member
פנאן.

הרעיון של השקית זה חמוד. אפשר לעצב את החומר אחרי זה? או נגיד לשייף אותו לצורה הנכונה?

למעלה