תעסוקה

hany10

New member
../images/Emo206.gifתעסוקה

זקוקה לעזרה דחופה איך לזמן עבודה מתאימה לחיי??????

מציאת עבודה

הי, האם את יודעת איזו עבודה את רוצה? הנושא של ההודעה הוא דחוף תעסוקה- כל תעסוקה? משהו ספציפי? מה את רוצה? מה עשית עד היום כדי למצוא את העבודה? איזה ציון את יכולה לתת לעצמך, מ-1 עד 10 על המחויבות שלך למצוא עבודה? בהצלחה!! אילת לבנון

shoom12

New member
אלרגיה

אני מצטער, אני לא מצליח לקבל את הסגנון של "הייקום יזמן לי עבודה", "אני אזמן לי עבודה".. אנחנו עדיין לא מלכים (וכנראה שבעולם המודרני המושג הישן של מלך לא קיים יותר). אם את רוצה עבודה טובה, בתחום שמעניין אותך, את צריכה לעבוד קשה קשה כדי להשיג אותה. האם את מכירה מישהו שמצא עבודה ? איך הוא עשה את זה? כדאי לך לעשות רשימה של 20 דברים שיכולים לעזור לך למצוא עבודה. בהצלחה.

hany10

New member
איזו תגובה?????

איזו מין תגובה היא זאת? אתה אדם תוקפן יש לי כוונות ללמוד אימון בעתיד המאוד קרוב אלייך בטח לא הגיע....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shoom12

New member
אין פה תוקפנות

חני היקרה, את לא מכירה אותי בכלל, אז אל תנסי לפענח אותי אם אני תוקפן או לא. אני ממש לא תוקפן, וגם לא כתבתי את תגובתי ממקום של תוקפנות. אלא ממקום שבו את צריכה לקחת אחריות על מציאת העבודה שלך, ולא לחכות ליקום. היקום לא מזמן לנו כלום, אנחנו כאן והכל בידיים שלנו. אם אני ארצה למצוא עבודה, אני אתחיל להפוך את העולם ולחפש את מה שאני רוצה. רשמתי לך כמה שאלות בתגובה שלי, שאני חושב שאולי יעזרו לך למצוא את הדרך למצוא עבודה. אם נפגעת ממני, אז אני מתנצל. ובהצלחה.

bridges

New member
אדם מאוד חכם פעם אמר לי:

"רק חמור עובד קשה". כשאנחנו עושים את הדברים שאנחנו אוהבים ורוצים אנחנו לא עובדים קשה, אפילו אם נדרשת עבודה של 12 שעות ביממה. כך אני מתרגם אדם שאומר "אני רוצה לזמן לי עבודה". עבורי "לזמן עבודה" זה להסתכל מה אני באמת רוצה, מה החלומות שלי להיכן אני שואף ומשם להתחיל. מנסיוני הדל, אם עובדים לפי המודל הזה אז זה מאוד קל למצוא עבודה, זה בדיוק כאילו זימנתי אותה. רונן

הגר שקד

New member
hany יקרה

זימון תעסוקה המתאימה לך הינו תהליך הכולל מספר שלבים. נסי לענות על שאלות אלה: איזו עבודה תגרום לך לסיפוק ולהנאה? איזה כשרונות וכישורים את מביאה איתך, והאם ישנם כישורים נוספים שתצטרכי לרכוש (קורסים מקצועיים, לימודים) כדי להתקדם? האם ברורים לך הדרך המקצועית והשלבים שיקדמו אותך אל המטרה? כמה את מוכנה ויכולה להשקיע בכדי להשיג את מטרתך? שאלות אלה יעזרו לך להבין טוב יותר את התהליך, ויתנו לנו תמונה ברורה יותר ממנה ניתן להתקדם. בהצלחה וסוף שבוע נעים, הגר

יעוד, משרה ,עבודה קריירה חלום

שלום לך, הודעתך מאוד כללית, וכמי שעוסקת בתחום חשוב לי להבין האם את מחפשת את היעוד שלך? או שברור לך מה את רוצה ואת מבררת לגבי משרה פנויה בתחום שלך? את יודעת מהו התחום שלך? או שאת עדיין מחפשת דרכים להגשמה עצמית? כי עבודה בעיניי,היא לא רק אמצעי לכסף. אם תפרטי אשמח לסייע לך בברכה אביטל

tipuly

New member
זימון עבודה

האם תוכלי לפרט איזו עבודה את רוצה לזמן לחייך ובאיזו צורה את רוצה שהיא תגיע אליך? אפרת

למעלה