תיק לכיתה א'

מחשבות

New member
לא בדוק ולא לעניין. שקיות מתכלות עדיפות

על תיקים מנופחים ומטופשים. גם את איכות הסביבה צריך להגביל בהתאם לשכל הישר.

yaelbm

New member
../images/Emo206.gif תיק לכיתה א'

קנינו את התיק של קל גב. הוא ענק וכו' אבל כשבאנו להכניס את הדברים ראינו השחלוקה שלו ממש לא אידאלית. התא הקטן הוא יותר מידי קטן ולכן לא מספיק לקופסת האוכל ולכן צריך להשתמש בתא האמצעי. מה שאומר שכל הדברים של הלימודים, כולל מחברות, חוברות, קלמר, טושים וכו' יהיו "זרוקים" יחד בתא אחד - הגדול. היום ראיתי את התיק של COOL והוא נראה לי עם חלוקה הרבה יותר טובה. נא עזרתכם בדחיפות - האם כדאי להחליף ? מי שיש לו - האם אכן COOL נוח ? תודה

מחשבות

New member
למה צריך בכלל קופסת אוכל? את הקופסה הזו

צריך להוציא אל מחוץ לחוק.

hag70

New member
צריך להכיר את הנפשות הפועלות

כדי להבין שזאת היתה תגובה אופטימית וחיובית במיוחד

לנו אין דור 3 אלא את הישן

ושם אכן האוכל נכנס לתא השני, אבל בכל מקרה התא הראשון נועד לדברים של הקלמר, יש שם מקום לסרגלים וכו'. לנו בכל מקרה יש ארבעה תאים, אחד לחוברות, אחד למחברות, אחד לאוכל ואחד לשאר הדברים.

השאלה אם קופסת אוכל זה הכרחי (מנסה לחשוב

איתך אם אפשר להמנע מעוד הוצאה של קניית תיק נוסף). בעיני מאוד חשוב שיהיו לפחות 2 תאים לדברים הלימודים, אחד לספרים / חוברות ואחד למחברות ולקלמר. אני לא משתמשת בקופסת אוכל, אלא בשקיות כאלה שלא צריך להחליף כל יום (שקיות עם רוכסן סוגר שהן רב פעמיות) ובהן שמה את הסנדויץ' והפרי - זה מספיק ולא נמעך.

yaelbm

New member
קופסה זה ידידותי לסביבה

עולה בסה"כ 10 ש"ח ואין יותר שקיות. מנסים אצלנו ללכת על בי"ס ירוק ולכן ביקשו ללא שקיות בכלל. גם אי חושבת שצריך שני תאים ללימודים ולכן נראה לי שאין מנוס מהחלפה...

מחשבות

New member
יש כבר שקיות מתכלות. את הקופסאות

צריך להשאיר לפועלי תעשיית הרכב בדטרויט.

מחשבות

New member
צריך לעזוב את הסביבה ומהר. העסק כבר

הפך למגוחך. מרוב סביבתיות התחלנו לעשות מעשים שטופי טירוף.

גם אנחנו עם התיק של קל גב - דור 3

אז בתא הגדול שמתי את החוברות + מחברות + קלמר- מאד נוח לדעתי שיפתח רק תא אחד וימצא שם הכל - ויש מקום וזה מסודר בתא האמצעי - נכנסת בקלות קופסת האוכל - זאת עם המיימיה ובתא הקטן שמתי לו נייר טואלט / מגבונים בשקית . הכל ממש מאורגן בסדר

yaelbm

New member
התא הקטן הוא קטנטן

מספיק למפתחות לצורך העניין. לא ממש ליותר מזה. אפילו חבילת מגבונים לא נכנסת לשם. כך שלמעשה חסר תא ... אני חושבת שאנסה להחליף את התיק. מכיון שצריך צבעים, טושים, קלמר, מספריים וכדומה כל זה יחד עם המחברות נראה לי בלאגן מידי

לנו גם יש את הדור 3 של קל גב

הילד סידר לעצמו אותו ( אני מאמינה שככה יהיה לו קל יותר ) בתא הגדול נכנסת קופסאת האוכל ( לנו יש רכה שהיא כמו צדנית קיבל מתנה ) ספרים ותיקיה של עבודות בתא הקטן יותר הוא שם את הקלמר והמחברות ובתא הקטן מאוד לא זוכרת מה הוא שם לשם אני אכניס לו את המגבונים ואת האלכוהול הזה שביקשות בחוזר משרד החינוך בגלל שפעת החזירים

yaelbm

New member
זה בדיוק מה שאני לא רוצה ../images/Emo10.gif

לשים את האוכל יחד עם הספרים ...

למעלה