שאלה !

LOVE SIMS 2

New member
../images/Emo206.gifשאלה !

חיפשתי בגוגיל ולא מצאתי... חיפשתי באתרים על יפן ולא מצאתי... מישהו מוכן להגיד לי- שם של יער נידח ביפן שבקושי גרים בו אנשים? אני פשוט כותבת סיפור ואני צריכה מידע על יער כלשהו ביפן, עם עצים צפופים, מעיינות, אבל מקום שלא גרים בו. תודה מראש

LOVE SIMS 2

New member
אה, ועוד שאלה...

באיזה חודש מתחילים הלימודים ביפן? תודהה

Manty

New member
It varys from school to school

as all the school dates (begining/end of semesters, length of holidays etc.). But your apology has been accepted

LOVE SIMS 2

New member
אני לא רוצה להמציא

בבקשה... למישהו יש שם של יער ובאיזה אי הוא נמצא???

0Pandemonium0

New member
אז מצטער, זה פשוט מה שאני עושה.

אני לא מכיר יער יפני אמיתי ללא אנשים, אבל בטוח שיש כאלה, כמו בכל מדינה.

Ryo

New member
יש יער ליד הר פוג'י

שידוע שיש שם עצים מאוד צפופים וניתן ללכת לאיבוד שם מאוד בקלות. זה יעד פופולארי למתאבדים ביפן, לגבי מעיינות, אני לא יודע. אני חושב שגם קראתי שיש שם אנרגיות שגורמות למצפנים להשתגע וכו (סטייל ברמודה). שם המקום הוא ג'וקאי (jukai) שהוא חלק מיער אאוקיגאהארא (aokigahara).

היום שאלתי מישהי על זה...

זה ממש מעניין המקום הזה! יש עליו הרחבה גם בויקיפדיה... אניווי... היא אמרה שהסיבה שהולכים לאיבוד היא שיש שם משהו שגורם לאנשים לאבד את השפיות ובגלל זה הם לא מוציאים את הדרך חזרה... וחוץ מזה, אנשים מתי מרעב, כי ביער אין אף חיה או כל סוג של אוכל... זה ממש עניין אותי כל העניין הזה.. אהבתי!

Ryo

New member
כן זה אכן מעניין.

את השפיות מאבדים כיוון שהיער כל כך סבוך מאבדים אוריינטציה מאוד מהר ופשוט משתגעים, לפחות זה מה שסיפרו לי פה כל החברים היפנים. ברוב עוונותי אני צלם חובב לכן סיפרתי לחברים היפנים שלי שאני רוצה לנסוע לג'וקאי לצלם, כולם ישר חשבו שאני חושב על התאבדות וגם אם לא אז עדיף שאני לא אסע כיוון שזה מאוד מאוד קוואי
(KOWAI). כנראה שאני אצלם שם באמצע אפריל

גם אני רוצה ללכת!

חחח...
אני אוהב כל מיני דברים פריקים כאלו... משולש ברמודה סטייל... אני מתכנן בעוד כמה שנים לעשות טיול באסיה, וזה יהיה בהחלט אחד המקומות שאני הולך לראות... לא להכנס, אבל סתם לתצפת(?)...

0Pandemonium0

New member
בהחלט נשמע kowai.

אתה יודע איזה עצים אלה? כי נשמע נורא לא הגיוני שאין שם שום דבר ראוי למאכל...

limmay

New member
מזה קאקואי?0.0 נהנודה

ו.. קורה לי הרבה שאני שומעת שירים שבשם שלהם מופיעים הצמד חמד no uta מזה? אני כל הזמן נתקלת בזה ואף פעם לא מצליחה להבין..-.-" אשמח לקבל תשובה^__^

GnomeBubble

New member
מגניב

וקורה לי הרבה פעמים שאני שומע שירים (בעברית) שבשם שלהם מופיע הצמד חמד "שיר ה". אני מנחש שזה אותו הדבר?

למעלה