שאלה חשובה

../images/Emo206.gif שאלה חשובה

מצטערת על פתיחת שרשור חדש, אבל זה די דחוף אני שואלת בשביל חברה. שיש לה תינוק בן חודש וחצי. עד היום הניקה אותו בשילוב עם קצת תמ"ל (אמרו שאין לה מספיק חלב, והרכבו אינו משביע את התינוק). היום בבדיקה אצל הרופא, לאחר שיצאה לתינוק תפרחת רצינית בכל הגוף,התגלה כי הוא אלרגי לתמ"ל, ולא יכול לקבל גם סימילאק צמחי שאלתה היא: איך תוכל להגביר את ייצור החלב, כדי שתוכל לתת לבנה הנקה מלאה, ללא תוספות??

d i n o l e

New member
הי ../images/Emo13.gif כדי להגביר את יצור החלב היא

צריכה להניק עוד ועוד. (והיא יכולה גם בעזרת שאיבה אינטנסיבית במקביל לנסות להגביר , אבל צריך משאבה טובה בשביל זה) כדאי שתפגוש יועצת הנקה כי אולי הסיבה לזה שלא לה מספיק חלב כי התינוק לא תפס כמו שצריך את הציצי (זה גרם לזה שהגוף לא קיבל "תשדורת" לייצר חלב כמו שהתינוק צריך. (ואין דבר כזה הרכב לא משביע את התינוק, נשמע שהאכילו אותה שטויות , ואז אולי גם לא באמת לא היה לה מספיק חלב בהתחלה) מה שכן שאם היא שילבה תמ"ל אז כרגע בטוח אין לה מספיק חלב , ולכן צריך לעשות את המעבר הדרגתי כדי מן הסתם שהתינוק לא ירעב , עד שהגוף יחזור לייצר חלב לכמות שהתינוק צריך. הקיצר הכי כדאי ליווי של יועצת הנקה שתראה אותה ותנסה לאתר אם יש בעיה ביניקה של התינוק או לא.

הי , מה את עושה פה?../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif

היא פגשה יועצת הנקה, והתינוק תופס היטב את הפטמה. הוא צמוד אליה כל היום לציצי....היא נותנת תמ"ל רק אחרי שהיא מניקה....ובכל זאת...

d i n o l e

New member
אני מסתובבת פה במחוזות הציצי../images/Emo6.gif

היא פגשה יועצת מוסמכת IBCLC? כי יש מתחזות בשטח, ואם כמו שאני מבינה היא לא נתנה לה פתרון אמיתי אז אולי היא אחת מאלה. ואם לא מתחזה אז היא אמורה לתת לה את כל התשובות בצורה הרבה יןתר טובה מכל עזרה וירטולית שיוכלו לתת לה. הוא צמוד לציצי כל הזמן או שרק עכשיו כשהיא החליטה להפסיק עם התמ"ל? כי אם כל הזמן זה יכול להעיד על בעיה בתפיסה.

d i n o l e

New member
הנה 2 רשימות שמצאתי

דרך אגב אותי תכתבי את השם של זו שהיא הלכת אליה ויכולו לאמר לך אם היא מוסמכת או לא. 1 2

d i n o l e

New member
שיהיה לה בהצלחה ../images/Emo24.gif

ויווו איך הבנת את מה שכתבתי
קראתי עכשיו שוב וכמה טעויות

d i n o l e

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo178.gif מזל , אני באמת צריכה

להתחיל לקרוא את מה שאני שולחת

למעלה