רעיונות למתנת יום הולדת 3

ellieg

New member
../images/Emo206.gifרעיונות למתנת יום הולדת 3

(
כי יש מעט ימים לקנות את המתנה והסבתא לוחצת) הבנות בנות שלוש בפחות משבוע. יש להן כמעט הכל , לא מרגישים שחסר משהו אבל צריכה רעיון למתנה עבורן מהסבא וסבתא (נדמה לי שסדר גודל 250 ש"ח). הבני דודים של הבנות קיבלו אופנים ליום הולדת, אבל אני מרגישה שהן צעירות מדי ושלנו אין מקום איחסון ומעדיפה אופנים לגיל ארבע+. יש רעיונות???

hadasharon

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo49.gif מחפשת מתנה לבת שנתיים

לחברים טובים. תודה לכל הרעיונות

לימור007

New member
גיל 3

הבת שלי חוגגת השבוע ואני בדיוק באותה התבלטות אז ככה: בובות למיניהן. ערכות יצירה - מיקה משוגעת על בצקים וקעקועים. עגלות עריסות משודרגות יש אתר משגע שנקרא "צעצועץ" הנה הקישור. זה מקום המכשיר אנשים עם צרכים מיוחדים. קניתי מהם בשנה שעברה עריסה מקסימה שמאוד שימושית אשמח לעוד רעיונות.

לגיל 3...

בית בובות גדול ויפה שיוכלו שתיהן לשחק בו
שולחן איפור משלהן
מנוי לספריה
מימון של חוג לכל השנה

גאיה100

New member
../images/Emo45.gifלמטבח

יש לנו מגיל שנתיים ובגיל ארבע וחצי הוא עדיין אטרקטיבי ביותר (וגם שוכלל עם שלל אביזרים כמו מיקסר, טוסטר, סל קניות, קופה רושמת...). אם יש חצר או מרפסת גדולה , אז הייתי מבקשת: * עגלת חול (כמו ארגז חול קטן על מתקן עומד. קוראים לזה גם "עולם קטן" למשחק עם חיות קטנות וכו') * כן ציור דו"צ (כך ששתיהן יכולות לצייר בו"ז) * בריכה קטנה וחוץ מזה, בית בובות (כמו זה של ליטל פיפל שהוא מאד מוצלח), בובות מדברות (אטרקציה בגיל הזה). וספרים כמובן (אצלנו תמיד מתקבלים בברכה).

נטעטע

New member
מימון של חוג לכל השנה ב-250 ש"ח?

רק אצלי החוגים עולים סכום כזה (כמעט) לחודש?

לבנה123

New member
מה עם כרטיסים להצגות למיניהן?

אני יותר ויותר בעד דברים שלא נשארים אחרי זה בבית...

לי עם

New member
בדיוק אתמול קניתי מתנה לאחיינית בת ה 3...

לילדה שיש לה "הכל". הן בעניין דורה? או דמויות אחרות? קניתי סט מצעי דורה ב 150 ש"ח (סדין ציפית ציפה - שהיא גם שמיכת קיץ). ויש כמה דגמים כך שכל אחת יכולה לקבל דור שונה.

ellieg

New member
לא בענין דורה

אבל ביקשתי סדינים, כי יש את הכל וקשה לי עם עודף וזה נפסל : פרקטי מדי וסבתא הנ"ל נגד פרקטי ובעד מותרות. כנ"ל לגבי ביגוד שיהיה חסר בחורף.

לי עם

New member
חבל שהסבתא נגד פרקטי ../images/Emo3.gif

כי יכול להיות פרקטי וגם מתנה שכיף לילדות לקבל מצעים יפים (ד"א בכיתן יש מהממים) - זה משהו שילדים מאוד אוהבים (לישון על... / עם...) גם אנחנו לפני יומולדת (אמנם שנתיים) - וגם לי אין עודף מקום בבית ד"א איך הסתדרו פעם - כמה ילדים בחדר אחד ובלי חדר משחקים, ובלי מחסן...

לי עם

New member
יש לי רעיון שהסבתא תאהב - וגם הבנות

תאטרון בובות מתקפל. (פתרון מצויין לבעיית האיחסון)... מעץ, יפהפה - עם וילון , אפשר לצרף בובות אצבע עפ"י סיפורים שונים - או לקנות בובות יד רגילות... המתנה היתה להיט, בגיל הזה של משחקי דמיון... ראיתי אותה בכל מיני חנויות, ואפשר גם להזמין דרך אתר www.do-be.co.il (ד"א אחלה אתר - אחלה שירות).

hadasharon

New member
מה לגבי מתנה לבת שנתיים?

לא בטוחה שקיבלתי תשובה לגבי הגיל הזה... תודה לכולן

זה די דומה -

מטבחון הוא להיט בגילאים האלה, יחד עם כל מה שקשור למשחקי דמיון - כלי מטבח, "רהיטים" לבובות, בובות שאפשר להלביש ולהפשיט בקלות. חוץ מזה - תלת אופן (עם ידית), כלי נגינה, טייפ קטן לילדים שהיא יכולה להפעיל לבד.

ellieg

New member
מאוד אוהבת ליטל פייפל של פישר פרייס

אם זה בתקציב. בימבה, (שלנו עדיין בשימוש בגיל 3 ), תלת-אופן.

למעלה