פסוריאזיס

danielbd2

New member
../images/Emo206.gif פסוריאזיס

בבקשה אם יש למישו מידע על תרופות,או משו שיכול להעביר את המחלה מהגוף אני יודה לו מקרב לב בבקשה עזרה בדבר תודה ומי שיודע על משו שיגיד תודה.

פסוריאזיס

ברפואה המשלימה יש כל מיני גישות לאבחן את המחלה, ע"פ רוב מתייחסים אליה כאל עודף ברעלים בגוף. ישנם טיפולים שונים שיוכלו לעזור, אך מכיוון שההתאמה לטיפול היא אישית, אני מאמין שפניה למטפל ברפואה משלימה (הומאופת, נטורופת או ברפואה הסינית) בהתאם למה שמתאים לך, יוכלו לעזור להתמודד עם המחלה. בהצלחה!

hal767

New member
הפסוריאזיס, כמו מחלות עור רבות אחרות

הוא ביטוי חיצוני למתרחש בתוך הגוף. הצטברות חומרי פסולת ורעלים בגוף, הרבה מעבר ליכולת הגוף להפריש באמצעות מנגנוני ההפרשה הרגילים, גורמים להצטברותם בדם ובתאים, וזה בא לידי ביטוי בעור המנסה להזיע אותם החוצה. חלק גדול מרעלים אלה מקורם בתזונה גרועה. בנקודה זאת אדגיש את הכימיקלים שבמזון שמקורם בדשנים הכימיים ובחומרי ההדברה וגם האחרים הנמצאים בשימוש בחקלאות המודרנית, וכן במזון תעשייתי. גם חלבונים מהחי וחומצת השתן המציפה את הגוף כתוצאה מאכילת מזונות אלה, קשורים להיווצרות הבעיה. התזונה הגרועה גורמת למחסורים תזונתיים, ואלה קשורים ישירות להיווצרות הבעיה. מצבים נפשיים שליליים מחמירים את הסימפטומים של המחלה. ריפוי הבעיה בדרך הטבעונית קשור בסילוק גורמי הבעיה ומתן תנאים לגוף להיות הרופא של עצמו. זה כרוך במעבר לתפריט צמחוני אורגני המותאם למקרה, הימנעות ממריחה תכשירים קוסמטיים על העור, וקיום אורח חיים מתאים יותר, שיאפשר לגוף לטפל בבעיותיו. תהליך הריפוי הוא איטי וממושך בדרך כלל.

פסוריאזיס

טיפולי IPEC יכולים לעזור מאוד לרפא את המחלה הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC

אשכר

New member
וואלק, הייתי מוחק אותך מהפורום

אם הייתי מנהל אותו
מה דעתך לכתוב משהו במקום רק לפרסם את עצמך? לידיעת ההנהלה והצוות: ההודעה הנ"ל היא ספאם קלאסי.

אשכר

New member
ההודעה הנ"ל נכתבה בהומור, אני לא מוחק אנשים

אבל תהיתי האם יש לך משהו לומר...

מאיר72

New member
בסנוף לדבריו של שלומי

חשוב להבין שזה טיפול ארוך וקשה, אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.

פסוריאזיס הטיפול של רמי מור

היי הטיפול הכי יעיל ברפואה משלימה לפסוריאזיס הוא הטיפול של רמי מור הטיפול הזה בעניי ללא מקביל ברמתו . האתר של רמי מור בהצלחה לכולם

למעלה