מה עושים???

sporTV

New member
../images/Emo206.gif מה עושים???

חג פסח מתקרב, אמא מחליטה להפוך את כל הבית עם הניקיונות, ואני מחפש תירוצים בכדי לא לעזור. תירוצים שונים יתקבלו בברכה. התירוץ המנצח יזכה במכתב הוקרה אישי.

LullaBelle

New member
אין מצב!

כאן אני מצדדת עם אמא שלך - יש לבצע נקיון יסודי ויהי מה! תהיה ילד טוב ותעזור =) ואם ברצינות, אז קשה לך פיזית [כי לנקות זה יותר מעייף משיעור אירובי, או לפחות בחוויה שלי - אני עושה ספונג'ה ואני גמורה] או שסתם לא בא לך? כי אם זה גומר אותך מעייפות, אז מה אתה צריך תירוצים, פשוט תזכיר לאמא שלך שאתה מיוחד מבחינה גנטית =) ואם סתם לא בא לך, אז אין בי שום רחמים =)

orii

New member
תהיה פולני

תקח עלייך את כל הנקיונות אל תתן לאמא שלך לעבוד כלל ותאה מה קורה. אני משער שאמא שלך יותר פולנייה ממך.

sporTV

New member
אני לא בנוי לניסויים....

כל עוד הניקיון לא עבר את האישור שלה, זה לא נחשב! ברור לכל שאני שונא נקיונות, אבל אוהב כשהבית נקי
לויס, אהבתי את ניצול הגנטיקה לטובת חוסר המעש. וכן, אבק עושה לי נורא רע! אני תמיד שם מסכה נגד האבק. גם במזג אוויר אביך אני שם מסכה כשאני יוצא מהבית.

ראשגדול

New member
משהו שתמיד עובד אצלי

אם אני רוצה משהו .. או לא רוצה לעשות משהו אני "בוכה " לאמא שלי שאני נס רפואי . ולכן יש להתיחס אלי בכפפות של משי ולתת לי מה שאני רוצה :) תגיד לה שאתה יקר מדי כדי לבזבז אותך על ניקיונות בבית .. ושנס רפואי כמוך מגיע לו שישב בחוץ בשמש וינשום אויר נקי :)

אתם מה זה מפונקים!!!!!

תגידו תודה שאתם רק צריכים לעזור והאחריות לא עליכם!!! ושיש לכם כוחות לנקות יש חולים שהיו מה זה רוצים לנקות ואין להם את הכוחות, סליחה אם מידי ירדתי עליכם

אופס, רציתי להופיע בשמי הפרטי

כי, למי שעדין לא יודע, אני מנסה להפריד בין תשובות "מקצועיות" לתשובות "אישיות"...

עזרה בבית

בבית ההורים לא היו לי שום הנחות!! אולי לא ניקיתי את התנור בסנט מוריץ אבל בהחלט ניקיתי וסדרתי את הבית בעזרת התאומה, אמא שלי עבדה יום שלם ואנחנו בערך עשינו את כל הפסח וכיום אני גם מנקה אמנם יש לי "עזרה" והדברים הקשים המנקה עושה ואני גם באמת מרגישה שהבריאות קצת ניזוקה אני מדגישה "קצת" אבל אני ממש נהנת מיזה

sporTV

New member
כשאת צודקת...את צודקת

נראה לי שבעקרון בנים לא סובלים לנקות הרבה יותר מנשים. אולי כי אנחנו באמת מפונקים וחלשי אופי. מגיע לכן פרס, ולא בגלל הנקיונות. ואגב, יש גם חולים ש"מה זה" לא רוצים לנקות וגם אין להם את הכוחות

למעלה