לכל בעלי HOT

../images/Emo206.gif לכל בעלי HOT

שימו לב בעלי HOT, ב-VOD יש את כל הסרטים של "מלחמת הכוכבים", אבל בשל הביקוש קשה להזמין את הסרט השני(מבחינה הזמנים), הוא החמישי שיצא-"מתקפת המשובטים". תהנו.

DDN

New member
זה לא כל כך דחוף. .. . .

VOD אפשר להזמין מתי שרוצים. . . . וכן, יש שם גם את נקמת הסית'. אבל למה אני צריך את זה כשיש לי את כולם בDVD?

אמרתי

יש את כל הסרטים!!! רק יש בעיה להזמין את הסרט- "מתקפת המשובטים", חוץ מזה כל הסרטים קימיים שם. גם החדשים וגם הישנים.

Y. Welis

New member
אז מס' 3 כן הגיע. יפה.

בד"כ זה אומר שתוך כמה חודשים (נאמר 6) הוא יגיע גם לכבלים הרגילים, ואחרי זה לערוצים האחרים.

henney

New member
נכון

אבל תראו איך הם כתבו את כל התקצירים! ראיתי את זה ורציתי לתבוע אותם! לוק סקייאווקר קוף ווקי (אין קוף, זה ווקי!) בושה... אבל יפה על התעוזה!

murphy13

New member
היה משהו עוד יותר זמין

עד לפני כמה ימים אפשר היה להיכנס ליוטיוב למשתמש בשם hbismuth. הוא העלה את כל ששת הסרטים, בקטעים של עשר דקות, אבל זו היתה בעיה קטנה מאד. מאד נהניתי להושיב את בני הקטן מול המחשב ולהשמיע לו את גרידו מדבר רודיאנית ואת ג'אבה מדבר האטית. הבחור בן 3 וכבר שולט בחומר ("הסרלאק אכל את בובה פט", "לוק מרביץ לאנשים רעים", "הרובוט הגדול בצבע זהב"). נראה שהשמועה הגיעה ללוקאספילם והם איימו על יוטיוב בתביעה, וכך נאלצנו להיפרד מהסרטים. יש משתמש נוסף שאצלו ניתן לצפות בנקמת הסית - אבל לא אחשוף אותו בפורום. אין לי בעיה להפנות אליו במסר. לא ברור לי מה מפריע להם - הרי ניתן לצפות בקונצרטים שלמים ביוטיוב. פגיעה בזכויות יוצרים ? הרי רוב ההכנסות מהסרטים הישנים באות ממוצרים ולא מהסרטים עצמם (והמסכנים ממש רעבים ללחם בלוקאספילם). לגבי הסרטים החדשים - כאן אין יצירה, רק ייצור.

Gilliana

New member
הווו, ודאי!

במיוחד ג'ורג' לוקאס שרק לאחרונה התפרסם שוויו - כ-3.6(!) מיליארד דולר. ממש רחמונס, צריך לעשות עבורו מגבית... ואיזה נחמד לשמוע שדור חדש נוסף גדל על ברכי מלחמת הכוכבים! ממש נהניתי לקרוא!

Y. Welis

New member
יפה הוא לומד...

ובעניין הטיוב - הם לא מעיזים להתנגד לתביעות. גם ככה המודל שלהם מבוסס על חומרים שרובם עם זכויות יוצרים.

למעלה