חייב עזרה

lionlit

New member
../images/Emo206.gifחייב עזרה../images/Emo206.gif

טוב אז ככה...נעים להכיר (אני חדש בפורום) ושרוט על הארי פוטר כמוכם (עם לא יותר...חח) עכשיו בדיוק נזכרתי שבספר החמישי כאשר הם מסדרים את הבית הזכירו במבט חטוף שהיה איזה שהוא קמיע שהם לא הצליחו ליפתוח...אז חשבתי שאולי זה ההורוקרוקס זוכרים תאוריית רא"ב-רגולס... אז הבקשה שלי היא כזו... הייתי שמח עם מישהו היה מביא לי את הציטוט מהספר החמישי...(אני דיי סטוח שזה בתחילת הספר בפרק "ביבת בלק האצילי ועתיק היומין") הייתי עושה את זה בעצמי פשוט הספר לא אצלי כרגע... בתודה (ומחכה לתשובות), ליאון

ברוך הבא

התאוריה שלך כבר די נחרשה בפורום, אז אתה יכול להתנחם בזה שיש כאלה שחושבים כמוך. אין לי כרגע את הספר, אז אני לא יכולה להביא ציטוט

הנה זה!!!!!!!

ספר חמישי: עמוד 127: "היה שם גם קמיע גדול שאיש מהם לא הצליח לפתוח אותו" אבל היה שם גם גביע שכתוב בית משפחת בלק גם זה ייתכן.. הוא הופיע בספר השישי..

Chugworth

New member
אבל הגביע הוא לא התליון. ולא סביר ש

שהוא הורקרוקס אחר, כי זה אמנם חפץ-ירושה אבל הוא "רק" של משפחת בלק, לא של איזה אנשים חשובים. וולדמורט חיפש כל מיני עתיקות מובחרות שיהיו בעלות משמעות לשושלת סליתרין ולכוחות האופל. ומשפחת בלק היו אמנם משפחה עתיקה ואצילה של טהורי דם, אבל לא ידוע לנו על איזשהו ייחוס קרוב יותר לסליתרין למשל. אבל הגביע באמת הופיע שוב בספר 6, ואאל"ט זה גם היה החפץ שמנדנגוס התעניין בו כבר בספר 5, ושאל את סיריוס אם אפשר לפרק ממנו את הסמל של המשפחה שמוטבע עליו.

בהחלט ייתכן....

אבל אני חושבת שאולי ייתכן שיש משהו עם משפחת בלק... וולדמורט לדעתי כן היה עושה משהו עם משפחת בלק. הוא אהב טהורי דם (לשים בצד את הארי שהוא חצוי דם וכל זה) והם היו המשפחה הכי טהורה למה הוא לא מקבל סקיבים טהורי דם או אנשים חצוי דם? בגלל "תורת הדם" שלו.... לא.... משהו אומר לי שיש קשר מסויים עם משפחת בלק מלבד רגולוס אחיו של סיריוס. יודע מה נראה את זה בספר השביעי ואז נהיה יותר חכמים

maor tur

New member
למרות ש..

זה נשמע מאוד בטוח כזה, לא נראה לי שיש קשר בין שניהם... תחשבו שההורקרוקס היה במערה ההיא המונמון זמן, וגם קראתי איזה מאמר קצר'ציק כזה באתר שבחתימה שלי, (עמוד מידע), והוא דיי שיכנע אותי שההורקרוקס היה שמה עוד לפני המוןןן זמן מהרגע שדמבי והארי גילו אותו.

Chugworth

New member
חחחחח חשבתי לרגע

"יודע-ידוע" עם המקף הזה באמצע נשמע כמו צורת הדיבור הגמדונית. לרגע חשבתי שאת מדברת בכוונה כמו דובי.

Evil T

New member
מקווה שזה יעזור לך

"היה שם גם קמיע גדול שאיש מהם לא הצליח לפתוח," מסדר עוף-החול עמ' 127 זה הקטע שהארי וחבריו מנקים את הטרקלין בבית משפחת בלק. אההה ברוך הבא, ליאון אני צח, בן 13
אני מקווה שיהיה לך כיף

L i O r K u S h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

ליאורה בת 14 וחצי
לדעתי זאת תאוריה נכונה
תהנה פה

למעלה