ברוכה הבאה לפורום ליטל
א אני המעריצה הכי הכ New member 24/3/09 #28 חולה עליייך אמיר איזה מושלם אני חולה על אמייייייייייייר וינאי
D dana4ever New member 18/3/09 #21 ישששששששששששששששששששששששששששששש אמיר נשאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!! אבל קצת חבל לי שכוכי ודניאלה עזבו!
ישששששששששששששששששששששששששששששש אמיר נשאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!! אבל קצת חבל לי שכוכי ודניאלה עזבו!
ר רעות שטיינברג New member 18/3/09 #23 יש אלוקיייייייייםםםםם אני כ"כ מאושרת שהוא נשאר. חבל רק שהבנות הם אלו שעזבו אך העיקר שאמיר נשאר
ר רעות שטיינברג New member 18/3/09 #26 ככה אמרו בסיום התוכנית כוכי ודניאלה התבקשו להחליט למי מהדיירים הם מעניקות את ההיזדמנות להפגש עם בן משפחה אחד ושתיהן אמרו שהם מעניקות אותה לאמיר שיפגש עם ינאי. זה מאוד שימח אותי כי המפגש הזה יעניק לו המון כוחות ואנרגיה להמשך
ככה אמרו בסיום התוכנית כוכי ודניאלה התבקשו להחליט למי מהדיירים הם מעניקות את ההיזדמנות להפגש עם בן משפחה אחד ושתיהן אמרו שהם מעניקות אותה לאמיר שיפגש עם ינאי. זה מאוד שימח אותי כי המפגש הזה יעניק לו המון כוחות ואנרגיה להמשך