חברים יקרים

../images/Emo206.gifחברים יקרים

השבוע בסופו של דבר במקום 4 מועמדים יעמדו 7 מועמדים ובניהם גם אמיר וזו ההזדמנות שלנו להוכיח את הכח שלנו ולהשאיר את אמיר בתוכנית עד הגמר ולנצח אותו.כל מה שצריך לעשות הוא לשלוח SMS ובו כתובה הסיפרה של אמיר הסיפרה 1 ולשלוח אותו למספר 2020. חייבים להצביע כמה וכמה שיותר כדי להשאיר את אמיר במשחק

יאללה תתחילו להצביע!!! עד יום שלישי את כל

ה-SMSים שאתם רק יכולים בשביל אמיר!!!! אנחנו נשאיר אותו בבית והקנאים יאכלו את הכובע! מצביעים רק אמיר!!!

פרסמתי את העיצוב הבא בכל מקום אפשרי......

שלחתי לאנשים בפייסבוק ובפורום השונים-אתם מוזמנים לשים גם אצליכם
שיהיה לאמיר המון המון בהצלחה,אנחנו מאחוריו תמיד! בע"ה הוא יישאר בבית יום שלשי אמן

1sHiRuSh

New member
לגבי האסמסים...

אפשר להצביע יותר מפעם אחת מכל טלפון?!

כן ברור שאפשר!! לסמס מאותו מספר כמה שיותר....

ולבקש גם מבני משפחה וחברים. כל SMS חשוב ויעזור!!
אמיר הזכיר את שמי אתמול בלילה וביקש שנעזור לו ולחבריו,אז בואו נעשה את זה.

יש אפשרות להצביע באינטרנט או משו?

אני לא יכולה להצביע בפלא
אבל אין אין מצב שהוא עףףף

דחוף דחוף חייבים להשאיר את אמיר המקסים בבית

למרות הצביעות של שאר הדיירים ולמרות שקשה לראות את הגועל נפש שיוצא מהפה המלוכלך של מנחם בן חיייב חייב חייב חייב להשאיר את אמיר עד לגמר מגיע לו שיישאר הוא מקסים שנון חכם מבריק ומה לאאאא אמיר כבר 10 שנים אנחנו איתו באש ובמים אז יאללללללה להצביע שלחו את הספרה 1 ל2020 ותשפיעו אמיר פיי גוטמן נשארררררר

חבר'ה יש לנו

עוד שעה ורבע לתחילת התוכנית ובמהלכה יכריזו על סגירת הקווים בואו ננצל את הזמן שנותר כדי לתת פוש אחד חזק

ליטליקSD

New member
בהצלחה לאמיר היום!

אמנם אני לא כאן הרבה, אבל אני מציצה בפורום מדי פעם. יש לי פרשנות מאוד הזויה לאח הגדול מהקטעים שיצא לי לראות. אני מאוד מעריכה את אמיר ושאר חברי היי פייב לשעבר. יש בהם משהו שאי אפשר להתעלם ממנו, משהו שמתעלה על הרבה אנשים מסצינת הפופ. הצבעתי לאמיר ואני מקווה שהוא יישאר וישרוד מספיק את מנחם. ינאי הוא בחור בר מזל!

למעלה