התייעצות !!!!!!!!!!

f l o w e r G

New member
../images/Emo206.gif התייעצות !!!!!!!!!!

שלום רב..... ובכן הסיפור שלי הוא כזה: אני חיילת ועומדת להשתחרר בקרוב מאוד. יש לי בבסיס (ובגף שלי ) חייל שאני מאוד מחבבת כידיד. אנחנו ידידים טובים בבסיס וקצת אחרי הבסיס בטלפונים מזה שנה +. יש לי מעליי אחראית שהיא עובדת צה"ל. הבעיה שהוא אוהב אותה והיא אותו. אבל היא גורמת איכשהו לזה שהם לא יהיו ביחד .... כלומר אם היא הייתה אומרת לו בוא נשכב או בוא נהפוך לזוג הוא היה רץ ולא הולך. בכל מקרה אני כל היום איתם כי הם בגף שלי . אני רואה מה קורה והכל... צחוקים בלאגנים ואני חולה על שניהם. יום אחד בשבוע שעבר עשיתי התקדמות פיזית שלא הייתה לי. כלומר התנסות כלשהו איתו. הוא מצידו רצה והוא חשק (גם הרגשתי חחחח) הוא כל הזמן מחמיא לי אבל אני יודעת שזה לא יביא תועלת. אני לא מתכוונת להיות חברה שלו כי אני לא יכולה לחשוב שהוא אוהב מישהי אחרת ומה גם שיש לו חברה . בכל מקרה התמזמזנו במשך שעה וחצי קצת יותר . ויום אחרי כשחזרתי לבסיס הרגשתי כמו קנאה שהוא היה איתה . כשהוא צחק איתה .... פתאום שניהם חזרו לזמנים ההם. של השתוללויות שלהם. ואז כשראיתי אותם מתחבקים בצחוק משהו כאב לי כמו קנאה ואני ממש לא מקנאה . אבל הקטע שאם יש לך ידיד ואתם רק ידידים אז סבבה אבל אם קורה משהו פיזי אז הרגש מתחיל לעבוד . ואני בחורה רגשנית. בכל מקרה מה אתם מייעצים לי .... כלומר אמרתי לו שאני לא רוצה לצאת ביטצ'ית .... ואני בטוח לא אשכב איתו. אני ממש לא רוצה להתייחס אליו כמו אבן. ואני בטוח שלא רוצה לקחת את הכל קשה. אתם ממליצים לי לשכוח את הערב הנפלא שהיה ? אני ממש עובדת עצות איך להתנהג לידו עכשיו. תודה

sweetdreams

New member
בואי נחשוב שנייה...

לאיזו תגובה בדיוק את מצפה ממנו?? את אומרת שביליתם ביחד ערב מקסים.. ומצד שני את אומרת שאתם רק ידידים, את לא רוצה איתו משהו מעבר, את אמרת לו שלא תצאי איתו ולא תשכבי איתו, והוא בכלל אוהב מישהי אחרת שגם אוהבת אותו, ושאם היא רק תניד עפעף הוא ירוץ ולא יילך... אז מה בדיוק רצית שיקרה ולא קרה?? ובלי שום קשר לכל מה שכתבתי עד עכשיו, התייחסות נפרדת לגמרי מגיעה לשורה הבאה שכתבת: "ומה גם שיש לו חברה".. אני לא יודעת, אני לא ממש מתה על הבחור הזה... את אומרת שיש לו חברה, והוא אוהב מישהי אחרת, והוא מתמזמז שעה וחצי איתך... הוא לא נשמע לי משהו בכלל.. את שואלת מה לעשות איתו?? אני לא מבינה מה את עושה איתו בכלל.. לקשר זוגי זה ברור שאין מה לתכנן עליו. זה גם לא נראה שהוא מי יודע מה מבין את המשמעות של להיות בזוגיות... ולקשר ידידותי.. את בטוחה שזה מה שיש בניכם?? כי אמנם זה מה שאת אומרת, אבל זה לא ממש נשמע ככה... לי זה נראה שהוא סתם בחור חרמן, ואת גם כנראה מסונוורת ממנו יותר מדי.. זה לא נשמע לי אפלטוני בניכם בכלל..

f l o w e r G

New member
תראי/ה ...............

אני ידידה טובה שלו .....זה הבנת. החברה שיש לו היא חברה שהמצב הוא - היא אוהבת אותו והוא מסמפט אותה. הבעיה שאתמול כאשר דיברתי איתו על הנושא של הערב שלנו יחד . שנינו היינו רוצים עוד אבל אז שוב זה היה מגיע לקטע של לשכב ביחד . ואמרתי לו גם אז אצלי בבית באותו ערב שזה לא יקרה כי ככה . ועוד הוספתי ואמרתי לו כי אני לא רוצה לצאת הביטצ'ית מהעניין כי יש לו חברה והוא דלוק על האזרחית. אמרתי לו הכל (בערך) הבעיה שקשה לי להתבטא במילים .. הוא לא ממש ידע מה להגיד אבל מה שהוא אמר : "אל תכניסי לי אותה שוב לראש". את האזרחית!!!! כי הוא כביכול מנסה לשכוח אותה . למרות שיש לו עוד שנה ושלוש לשרת עימה. ושוב נחזור לדילמה שלי ..... אני לא פוסלת לחלוטין שאני רוצה משהו איתו. אבל הבעיה שלי היא איך מפסיקים לקחת את זה כקשה . אני בחורה רגשנית כמו שאני הזכרתי... ואני לא מצליחה להוציא את זה מהראש. אני לא רוצה לסיים את הקשר ולא הוא לא מאניאק וחרמן. טוב אולי חרמן אבל ככה זה כולם...... הוא םשוט לא ממש יודע מה הוא רוצה . הוא גם אמר לי שאני לא הייתי בשבילו איזה סטוץ חס וחלילה ותכלס אני מאמינה לו . אבללללללללללללללללללללל אני לא רוצה להרגיש כאילו אני שייכת לו כי אני לא ואני לא רוצה להרגיש כאילו אני מקנאה ..... אני רוצה להרגיש שזה היה לילה אחד אולי יחזור על עצמו מתישהו בזמן הרחוק - קרוב . איך אני עושה זאת ............

sh53

New member
יש לו חברה וככה הוא מתנהג?

ובטח בשכונה יש לו עוד מיליונים שמחכות לו. מה את צריכה את "הדבר" הזה? הוא "אוהב" יותר מדיי בנות והוא לא יהיה שלך והוא גם יבגוד בך - אם הוא יהיה בכלל "שלך". למה להיכנס למיטה חולה מלכתחילה? מגיע לך את הטוב ביותר והוא אפילו לא מתקרב לזה בתחום האהבה, האמון והכבוד.

f l o w e r G

New member
הוא...

ידיד טוב שלי ווואלה להגיד לך אני לא יודעת מה קורה איתי . אבל למשל נסעתי לצפון בשישי שבת וחשבתי עליו המון. וכל אחד ואחת מחבריי מזכירים לי אותו ואני לא רוצה כי אני ישר קופצת. אחרי הלילה הנחמד שהיה לנו ... והיה כייף. אני מרגישה מחוברת אליו. אני לא רוצה ואני לא מעוניינת כרגע איתו לתלות תקוות ולפתח אשליות. אני יודעת ש"היא" מפריעה באמצע (האזרחית)... החברה שלו .... ובכן היא לא ממש מטרד. אני בטוח לא אהפוך למישהי שהיא זונה (נקרא לזה כך). שתשכב איתו. ותכלס להגיד לך שאני הייתי אמורה להיות הראשונה שלו...... אבל בערב הזה כשהוא שאל אז אמרתי לו לא!!!! כי ככה. אני מבינה אותך ואת צודקת..... אבל .... אני חולה עליו !!!!!! אולי בגלל זה באות לי המחשבות ועוד אחרי הקטע האינטימי שלנו .

sh53

New member
עשי סדר במחשבות שלך

ובבקשה לא לחפש את החיים הקלים - כי בסוף רק את תיפגעי (אם את מוכנה לקחת את הסיכון את זה ואת כל מה שכרוך בזה - בבקשה, אלה החיים שלך), אבל אם את הולכת על זה, אז תלכי על זה בעיניים פתוחות ופקוחות ולא לראות רק מה שנוח/שבא לך לראות. מזכירה לך ש... "יש לי מעליי אחראית שהיא עובדת צה"ל. הבעיה שהוא אוהב אותה והיא אותו." "אני לא מתכוונת להיות חברה שלו כי אני לא יכולה לחשוב שהוא אוהב מישהי אחרת ומה גם שיש לו חברה". ברור שבמשפט השני לא הכוונה לאזרחית עובדת צה"ל (או שלא הבנתי נכון), אז ככה שיש פה 4 דמויות: הוא את אזרחית עובדת צה"ל החברה שלו יותר מדי שמחה ומי שנהנה בינתיים מהמצב - זה הוא. אם האזרחית עובדת צה"ל לא הולכת איתו, למרות ששניהם אוהבים אחד את השני, את יכולה לשאול את עצמך למה - כנראה שיש סיבה מאוד טובה. אם יש לו חברה וזה לא מפריע לו להתנשק איתך בלהט - זה מעיד על האיכות שלו. כמו שפתחתי בהתחלה את התגובה - זה הכל תלוי בך, את תחליטי לכאן או לכאן, רק קחי בחשבון שאת עלולה להפגע (בכל קשר יש את הסיכוי הזה, אבל כאן יותר), לכן קחי את הכל בחשבון.

f l o w e r G

New member
אני מבינה אבל ...

המצב הוא כזה . במשפט השני כן התכוונתי לאזרחית. אבל..... הם לא ביחד מסיבה כזאת שהאזחית לא נותנת כי היא לא רוצה לפגוע בו תכלס היא גדולה ממנו ב-6 שנים. והוא חייל שלה . היא פוחדת שהיא תאכזב אותו ותפגע בו. בואי נגיד שאני מדרבנת אותם להיות ביחד ... אבל כמו שכבר רשמתי בהודעה קודמת.... הוא אמר לי : " שלא תחשבי שהשתמשתי בך או משהו כזה ... ואל תכניסי לי אותה (את האזרחית?) שוב לראש". להזכירך כי אני ממש לא מבינה את עצמי ... הקשר האינטימי הזה יוצר כזו בעיה עבורי לפחות מבחינה רגשית. ואני לא רוצה .. איך מונעים זאת. אני כן רוצה להישאר איתו בקשר אחרי הצבא... כי הוא חשוב לי מאוד . והוא גם רוצה .... אני לא חושבת שאני אתן לו שוב לעשות לי ערב כייפי כזה . רק מהבחינה של מה שמסביב אבל לי אישית זה קשה עקב זה שלא היה לי קשר בזמן הרחוק האחרון. אני לא רוצה לשחק אותה קשה אליו ולהתנהג אליו מגעיל . אני כל הזמן אומרת לו כמה שהם מתאימים וייאללללההה להיות ביחד .. גם לה ובעיקר לההה אבל כלום בינתיים ותכלס הם נהנים המון ביחד .......גם בטלפון. ועוד משהו להגיד ..... שאמרתי לו משפט כזה כמו: "יש לי עיניים שרואות הכל אבל לא את מה שמאחורי גבי". לא יודעת למה

sh53

New member
אני חושבת שאני מבינה את "האזרחית"

כי הוא פקוד שלה והיא מעליו, יש ביניהם הפרש 6 שנים שזה המון מבחינת שאיפות לחיים וסוג הקשר שכל אחד מחפש לעצמו בגיל הזה, הם בשלבים שונים של החיים (הוא בסדיר והיא בקבע). בקיצור - אל תנסי לסדר להם אחד את השני, אם זה לא הולך ביניהם, כנראה יש סיבה ואני מאמינה שאם הם היו רוצים אחד את השני, הם היו מוצאים את הדרך אחד ללב של השני. בקשר אלייך - מצד אחד רוצה אותו, אבל מצד שני לא רוצה "שישתמש בך" - אי אפשר לדעת מה הכוונות שלו, אם הוא רציני או לא, אם הוא רואה בך חברה או רק פרטנרית למיטה, את האמת רק הוא יודע והוא יכול לומר לך משהו אחד והוא יתכוון בלב למשהו אחר, אבל בחיים צריך לנסות ולבדוק, לא אומרת ישר להיכנס למיטה עם כל אחד ושם בודקים אם יהיה המשך אח"כ לקשר ואם הבחור רציני, אלא לנסות ולהכיר את הבחור קודם כל ורק אח"כ להיכנס איתו למיטה.

f l o w e r G

New member
אז מה

את אומרת בעצם.... שכן להמשיך איתו???? אני אגיד לך משהו בקשר אליהם.... תכלס אפילו חברות טובות שלה אמרו לה ללכת על זה (עליו). היא מאוד רוצה ותכלס בינינו באמת.... היא יכולה ועד איך להיות איתו בקשר כי הפנים של הבית הן הפנים של הבסיס... היא והוא נפגשים אחרי צהריים מדברים בטלפון... וכדומה . וכיף להם אפילו יצאתי איתם פעם לבאולינג.... היה ממש כייף. אני לא יודעת מה הכוונות שלו ... איפשהוא זה מעניין... אבל שוב אני אגיד .... אני לא רוצה שיווצר לי מצב שאני אקשר אליו רגשית כמו עכשיו . אני רוצה לצאת מזה ..... זאת הנקודה אני לא יודעת את מי הוא מעדיף מה הוא מתכוון ותכלס אני יודעת שהוא לא ישקר לי .... למרות שיש לו אינטרסים כבן..!!! אבל עדיין. כרגע הבעיה שלי היא איך לא להיכנס למה שהיה בינינו למשהו רגשי יותר מדי... כי שוב אני אומר אני בחורה רגשנית ולוקחת ללב!!! אני אנססה מחר כשאחזור לבסיס להתנהג כרגיל.. תקשיבי יש לנו שיחות וכל מיני אמירות ואני נסחפת וזורמת איתו... אולי זאת הסיבה ???? בקשר אליהם.... אני כבר הפסקתי אבל קצת קשה לי כרגע לראותם יחד צוחקים כשאני יודעת שהיא לא יודעת מה הוא עשה איתי .... ומה עוד שאני יודעת שאיפהשהוא לא משנה מה הוא יגיד הוא רוצה אותה ... עזבי את החברה שבבית ....היא לא מעניינת.... this is my problem.....

נ י ל ק י

New member
צד נוסף של הסיפור

flowerG היא חברה שלי. המצב הוא כזה: אתן ממש לא מכירות את הבחור הזה, הוא ממש נשמה טובה. הוא נשאר עם חברה שלו רק בגלל שהיא אוהבת אותו והוא לא רוצה לפגוע בה, אפילו שזה טיפשי לחשוב ככה ככל שהם יישארו יותר זמן ביחד הוא רק יפגע יותר ביום שהוא יפרד ממנה. לאזרחית הזאת שהוא אוהב גם יש הרבה בעיות משל עצמה, ועד שהיא לא תפתור אותן היא בחיים לא תמצא אהבה. הקטע הזה עם הפער באמת מטריד אבל אף אחד לא לוחץ עליהם להתחתן או משהו כזה זה הכל עניין של כיף ואם הם נהנים ביחד אז שיהיה להם בכיף. בקשר לחברה שלי ואליו, זה אמנם אפלטוני אבל בתור אחת מהצד אני יודעת שזה הרבה מעבר לזה. אם זה היה באמת רק אפלטוני כל המצב הזה היה נמנע, גם לי יש ידיד אפלטוני ונכון שיש לי חבר אבל אף פעם לא הגענו למצב שהרגשנו צורך לעשות משהו אינטימי ביחד! מתוקה שלי, אם זה היה רק בגדר ידידות כל המצב הזה לא היה קורה. כבר אמרתי לך פעם ואני אגיד לך שוב עכשיו, זה מפריע לך כי ברגע שנוצר קשר אינטימי כלחשהוא עם מישהו אז אוטומטית נעשה לך הרבה יותר איכפת ממנו ולדעתי את צריכה להגיד לו ולבקש ממנו שיסביר לך בדיוק איפה הוא עומד ומה הוא מרגיש.

f l o w e r G

New member
הייי

טוב תראי ... את צודקת בקשר למצב הזה של קשר אינטימי ואני אגיד לך עוד משהו.... יום חמישי הוריי נוסעים לנופש .... ואני יכולה לומר לו שוב לבוא .. למה הוא ישמח ..כי.... היום בבסיס הוא התעלק עליי ורצה מממש שוב לנשק אותי . אני מנסה להדחיק אותו ממני אבל זה בלתי אפשרי הוא עדיין גורם לי לתחושת חרמנות קטנה..... זה קשה .. אני דיברתי עימו על הנושא ושוב ... הוא אמר : " את לא איזה סטוץ ושלא תחשבי ככה ותגידי לי אם פגעתי בך". ובכן הוא ידיד טוב ואת יודעת זאת. אבל אני לא רוצה להיות הבחורה הזונה ששוכבת איתו או מתמזמזת איתו. ובסוף מפסידה. אני גם לא רוצה לא להיות איתו בקשר. יש פה בעיה והיא שאני לא יודעת אם להגיד לו לבוא אליי שוב או לא . תכלס אני לא יודעת מה הוא חושב ואני לא יודעת איך לשאול אותו זאת. להזכירך כי לא קל לי להתבטא.... אני ממש לא יודעת מה עובר עליי או עליו בנוגע לשנינו. אין לי מושג איך לפנות אליו ומה להגיד. מה גם כשהוא עם האזרחית הזאת הוא צוחק איתה והכל אבל כשהוא לידי הוא אומר כאילו מאחורי גבה : " איכס ". ומגיע אליי. היום היה לנו קטע מחרמן ותכלס הוא עדיין באופוריה של לשכב איתי . אני ממש לא ואמרתי לו את זה היום : "אמרתי לך את זה כבר פעמיים וזה לא יקרה " .אז הוא עוד שאל למה ...... נו אז מה עושים?

למעלה