הפגנת בזק מחר

StrengthHonor

New member
דווקא החמאס הוא פרטנר לא רע

ליוזמה הישראלית. חוץ מזה שהפלסטינים האלה לא בדיוק מראים שהם מבינים את המושגים האלה , יש נסיגה? יש נצחון לחמאס. יש לחץ מישראל? יש נצחון לחמאס. ס"הכ הדרך הכי טובה ל"חזק" את מחמוד עבאס ואת הטרוריסטים האחרים זה לא להתערב שמה ולשמור על הסטטוס קוו , ואולי גם לדאוג לחתוך את המימון האיראני.

כמה בעיות עם החוק הבינלאומי:

הוא אנכרוניסטי, הוא מיושן, הוא נכתב בהתאם מציאות של מלחמות בין צבאות סדירים. הוא לא מותאם למציאות של מלחמה בין מדינות ריבוניות לאירגוני טרור ויוצר סיטואציה שמאפשרת לאירגוני הטרור לפעול ולפגוע באזרחים מאחר והוא מגביל את ידי המדינה. החוק הבינלאומי איבד מאד מערכו ומהרלוונטיות במציאות הנוכחית והספציפית שלנו שבה אירגוני טרור יורים מתוך בתי ספר וגני ילדים ואילו אנחנו "לא יכולים" לא עשות כלום. לגבי עונש קולקטיבי, הרי החוק הבינלאומי לא אומר דבר וחצי דבר לפלשתינים ולאירגוני הטרור ואילו אנחנו כן משתדלים לעבוד לפי רוחו...גילינו שזה לא משתלם לנו להיות מוסריים או לנהוג לפי החוק - הרי אנחנו לא רק שלא מרוויחים מכך בכל הקשור למעמד פוליטי בעולם (למשל) אלא לעיתים גם כתוצאה מכך נהרגים לנו אנשים. עכשיו, נכון להיום, מי שנענש קולקטיבית הם תושבי שדרות והנגב המערבי, כולם סובלים שם מהירי כבר 7 שנים, הסבל הוא של כולם. קצת פרופורציות, בסך הכל מה שברק הציע זה לקשר את ירי הקסאמים והמרגמות למערכת החשמל והדלק, למשך כולה כמה דקות, 10-15, לא יותר, הרי זה לא חייב לקרות, הירי יפסיק, זה יפסיק. ודרך אגב ל"הקם להרגך השכם להרגו" יש משמעות אדירה וחשובה יותר מכל החוקים והאמנות ונקומות המוסר ה"בינלאומיות" ביחד. ובסופו של דבר, צה"ל מחוייב להגן על אזרחי ישראל, כן...בכל מחיר - זה התפקיד והחובה שלו.

kryp

New member
זה נחמד לנער מישהו באמצעות משפטים כאלה.

"דמגוג" "סיסמאות נבובות". תתחילו להתייחס לעיקר ולא להתעלם מדעות שלא נראות לכם.

StrengthHonor

New member
אני לא יודע אם זה יעניין אותך אבל

יש פה עמודים של פוסטים שנוערמרצ לא הצליח להגן על הדעות המובאות בהם שנשחטו על ידי או אנשים אחרים.

Fleddermaus

New member
עוד לא קלטתם שזה פורום תנועתי?

רוצים להתדיין עד הסוף? יש מספיק פורומי אקטואליה בשביל זה. זה פורום נוער מרצ, אם אנחנו לא רוצים להתווכח איתכם (אתם ממילא לא מקשיבים ובאתם לפה רק להתנגח ולהרגיש מגניבים) אנחנו לא חייבים. לא נאה לכם? בבקשה, תאספו את שאריות האגו שלכם ולכו למקום אחר. לא נבכה על זה, באמת.

ל שכזו

New member
היי, אני אוהבת את המשחק הזה!

רוצה שאני אראה לך (אפרופו יהדות) למה אתה בכלל צריך להיות צמחוני, להשמיד את העם העמלקי, לבצע טבח ואונס במלחמות, להיות הומניסט, והכל כולל הכל? איזה כיף שיש דתות, כל אג'נדה לא מוצלחת במיוחד (וגם כאלו שכן) מתורצת בחוקים שע"פ האמונה נפלו מהשמיים לפני 4,000 שנה בערך, אבל אף אחד לא יכול לדעת אם זה באמת קרה. ואם מישהו היה אומר לך ששני העכברים שיצרו את כדה"א (באמת! הם אפילו כתבו על זה ספר!
) בכלל אנטי-ציונים, היית תומך בזכות השיבה? נשמע די כיף. לא? גם כיף להתדיין כשכולם מתכוונים לאותו דבר כשהם מדברים על המשפט הבינלאומי, מזל שאסף ברננקה כתב אותו ולכן הוא מאוד מתמצא בו ויכול להסביר לנו מה הם חוקי המלחמה, ואיך דמוקרטיה אמורה לדפוק מיעוטים להנאתה בזמנה הפנוי. סביר להניח שהפלסטינים יודו לך שאתה שולח יישויות שהן מעבר למרחב ולזמן לרחם עליהם במקומך, זה די נדיב מצידך. [אם חלק מהטיעונים כאן לא ברורים מפאת עודף עליצות-רוח, אני אשמח להבהיר כשיהיו לי יותר שעות שינה.]

StrengthHonor

New member
מדברים על תוכים

שחכת את מכת החושך באירן בCIRCA ימי הביניים. חוץ מזה שבינתיים לא אנחנו סופגים פרופוגנדה בנוער העובד והלומד וכל אלה

StrengthHonor

New member
ובכלל לסוציאליסטית עם דם של 100 מיליון על היד

יים + עוד כמה שמצטברים כל יום עד עכשיו אין מה לדבר. גם היוגניזם האתאיסטי לא לבן.

ל שכזו

New member
><"

לא יודעת מה איתך, לי אין דם על הידיים, סוציאליסטית או לא. אגב, אני לא אתאיסטית, אני סתם לא מקבלת ציטטות מהתנ"ך כטיעונים.

תבינו, אתם אלו שהתחלתם עם היהדות

אז רק רציתי להראות לכם מה היהדות אומרת באמת בנוגע למצבים כאלו.

ל שכזו

New member
../images/Emo39.gifנחשו מי הושמעו בקול ישראל

בחצי היום? היה לנו אייטם של חצי דקה, שמעו אתם רתם ועומר ופעיל של שלום עכשיו. שוס
תודה לכל מי שבא\ה

kryp

New member
כן, את צודקת, עדיף שחיילים שלנו ימותו בעזה

בניסיון להגן עלייך ולפגוע בתשתיות טרור. טמבלית.

ל שכזו

New member
זה די נחמד מצידך להניח שהנהגת נוערמרצ

היא אישה, אבל אני לא חושבת שזה ראוי לקבוע את המגדר שלה מבלי לשאול קודם.

למעלה