המפגש

william beckett

New member
המ...

זה לא היה שום תאריך בנתיים חוץ מה24,וגם קלוש זה תלוי אח ורק בכסף...

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאינלי מושג מתי אני יכולה../images/Emo4.gif

כשיקבע תאריך אני יראה אני אם אני יכולה

love scar me

New member
../images/Emo38.gifהרוב קבע ...../images/Emo38.gif../images/Emo206.gif../images/Emo108.gif

המפגש יתקיים ב24.4 [יום חמישי] אם יש תלונות בעיות שרשרו על ההודעה הזאת ...:] אם לא יהיו בעיות פרטים יתפרסמו בהמשך.. חג שמח לכולם ממיצי ואליהו XD

Fall Out Liel

New member
לאאאאאאאאאאאאאא!!!!../images/Emo168.gif

יש מפגש טוקיו ואז יש עוד בנות שלא יוכלו לבוא [כולל אותי] ועוד עם הבנות שבטיול אז לא יהיו לכם ילדים.. בכ"א אני לא יכולה, תהנו

love scar me

New member
ממש לא הבנתי ת'קטע של הפורום הזה ><"../images/Emo108.gif

מה זה "לא יהיה לכם ילדים!" ?? סליחה!? זה הפורום שלנו לא יהיו לכם ילדים? זה ממש מגעיל סלחי לי ,אחרי שאני כתבתי הודעה כזאת גם אם זה היה מתוך עצבים ,הבנתי שזה היה מגעיל .. בפורום הזה לא יכולות להיות קבוצות של אנשים אנחנו צריכים להיות מאוחדים ><" תחשבי מה יותר חשוב לך ... פורום טוקיו או הפורום שלנו גם במפגשים הקודמים [ליפני שהפכת להיות מנהלת] העדפת ללכת לשם .... ואני לא ממש מבינה למה
אנחנו פחות טובים מהם?._.

Fall Out Liel

New member
WT? ><../images/Emo168.gif

מה הקשר?! לא יהיו ילדים מהכוונה שביום הזה יש עוד מפגשים, ויש כאלה שכבר קבעו ללכת למפגשים של פורומים אחרים ולא יוכלו לבוא לזה, וזה ייצור מצב שלא יהיו הרבה במפגש. מה מגעיל בזה? ואיזו הודעה כתבת בעצבים? ><" אף פעם לא עשיתי קבוצות ואף פעם לא הייתה לי העדפה, זה היה מה שנקבע קודם. במפגשים הקודמים אני הייתי איתכם והלכתי להגיד להם שלום וחזרתי, מתי בדיוק העדפתי אותם? נקבע מפגש בפורום לפני שבועיים כבר, מה לעשות שפה אי אפשר לקבוע פעם אחת וזה צריך להימרח?! מה, אם לא יהיו אותי או את שחר או אותך אז אף אחד לא יזיז את האצבע בשביל לכתוב הודעת מפגש?! או על האלבום או על משהו?! ומזה פחות טובים מהם? ההודעה הזו שכתבת הייתה סימן לכך שממש לא הבנת אותי ואת לא מכירה אותי.
וחבל שני, אני ממש לא רוצה לריב, ובמיוחד לא איתך.

love scar me

New member
לא אני ממש לא בכוונות לריב איתך !../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

ההודעה לא הופנתה רק אלייך ,הרבה כתבו את זה ._. אני חושבת שבישביל מפגש צריך לעשות קצת וויתורים אז אפשר לדחות כמה דברים [בלי שום קשר אלייך ,אני מדברת על ילדות אחרות פה בפורום] ואם תשימי לב יש פה קבוצות של אנשים
וזה ממש מעציב אותי ... פשוט חבל שאנשים לא לוקחים ת'עיניינים קצת לידיים ...

S i d e L i p

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo69.gif לא באה..

נכון לעכשיו.. אני ידע בוודאות מה אני עושה רק ביום שישי... בינתיים אני לא יכולה ביום הזה

../images/Emo18.gif

יש מלא ילדים שעוד לא רשמו את התאריכים, בקושי רבע פורום הגיב בקשר למפגש אז זה עוד לא בטוח!!

למעלה