היי..

הטיZרית

New member
../images/Emo206.gifהיי..../images/Emo206.gif

מזמן לא הייתי פה... ו...יש לי שאלה.. ובבקשה בבקשה... אל תצחקו עלי... (הותיקים פה בטח זוכרים את הניק ויודעים שאני לא טרול(אני מקווה)) אני לא אאריך יותר מידי רק טיפה רקע.. לפני חודשיים וחצי נפרדתי מהחבר וחזרתי לגור לקצת אצל אמא שלי בבית... עכשיו.. ב"חדר שלי" יש ארון בגדים ועוד כמה דברים שהם משותפים לי לאמא שלי ולאחים שלי .. אז החדר הוא כמו תחנת רכבת.. אז ככה שמן הסתם את החברים האינטימים שלי (ויברטורים) אני מחביאה.. כל פעם בתיקווה שאף אחד לא "ימצא בטעות" חבר'ה חטטנים יש פה בבית... עכשיו מה הקשר לפה ומה אני רוצה לשאול..??!? לפני 4 ימים עשיתי סדר וניקיון בכל הבית כולל את ה"חדר שלי" במהלך הניקיון של החדר העברתי את הויברטורים שלי מקום.. רק ש...
.. הסניליות חוגגת ואין לי מושג איפה שמתי אותם.. 3 ימים של חיפושים מטורפים.. אני כבר מאבדת את השפיות... איפה לכל הרוחות אני מוצאת את הויברטורים שלי?? נשבעת בכל היקר לי שאני רצינית לגמרי... אני על סף איבוד שפיות.. (ולא.. אני לא אלך לשאול מישהו פה אם הוא נתקל בטעות בויברטורים שלי) מה המקום הכי לא הגיוני להחביא בו ויברטור??? הצילו

נתת לי רעיון לסטארט-אפ

ויברטור עם שלט רחוק שמגיב בציפצוף.... יש לך אחיות ? הייתי מחפש במגירות שלהן.... גם לחפש אצל אחים שרוצים לחוות גירוי אנאלי עוצמתי לא הייתי פוסל.

אממממ

לי נראה .. שהגיע הזמן לקצת כנות
אם אין שום סימן בכל החדר... יש מצמב שזה כהר לא שם... ככה שאולי כן כדאי להתחיל לרחרח
ואגב............... בוקר טוב

הטיZרית

New member
הלוואי וזה היה מצחיק...

אחות שלי כבר שנתיים בלונדון... אני לא מאמינה שהיא לקחה את זה.. אמא שלי.. פאדיחות בהמשך... והאחים.. אני מקווה שלא.. (הולכת להפוך בפעם ה 20 את החדר..)

ההבדל בין ויברטור לזין

תארי לך שהויברטור היה ב-100 אחוז כמו זין...היית צריכה רק להסתובב ברחבי הבית, לחשוף ישבן או שניים ולהשמיע קצת דיבורים מחרמנים, אולי גם קולות וגניחות...אני בטוח שחיש קל כמו ששר אביתר בנאי האמת הקטנה הייתה נעמדת זקופה.

הטיZרית

New member
זה לא מעודד.. ופחות מזה..

שמצאתי אחד.. אצל הכלבה שלי מתחת לשמיכה.. לא במצב שמיש (לא שהייתי משתמשת בו אחרי איפה שהוא היה ובטח לא איך שהוא נראה..) יהי זיכרו ברוך.. עכשיו צריך למצוא עוד 2..

הטיZרית

New member
יא כלבתזונה...

מצאתי אותם.. ניצול אחד.. 2 הרוגים... אחרי שמצאתי את הראשון מתחת לשמיכה של הכלבתזונה שלי הלכתי לחפש בשאר החדרים.. מתחת לאחת המיטות נמצא השני מרוסק מפורר כשכל החרוזים שלו בחוץ... והאחרון סתם נפל לי מאחורי המיטה... ודווקא זה שאני הכי פחות אוהבת
תודה לכולם..

redrider

New member
../images/Emo2.gif

אני רק מקווה שהכלבתזונה לא השתמשה בזה שמפורר...

אני מציע שכל אחד מחברי הפורום יתרום

עבור טיזרית 20 ש"ח ונקנה לה ויברטור דור שלישי. רק על השיתוף בחוויה הטרגית מבחינתה אך המשעשעת מבחינתנו מגיע לה פרס ניחומים לא?

למעלה