היי כולם!!

../images/Emo206.gif היי כולם!!

אני פשוט חולה על מאיה היא ששרה מדהייםם! אני חדשה פה אז תכניסו אותי לעניינים !! חחח........ על מה מתכתבים פה? איזה נושא ?? (( אני ידעת שמאיה אבל על מה....))) אם הבנתם מצויין!!! אם לא אז גם מצויין! יאללה ביי@ מאיייהה אני אוהבת אותךךך!!!!!!!!!!!!!!!
....

היי

קוראים לי ליטל ואני בת 17. קודם כל ברוכה הבאה!!!אני שמחה שנכנסת לפורום הזה
מאיה היא פשוט מדהימה וכל אחד שזכה לראות אותה יוכל להגיד לך את זה.... יש פה כל הזמן עדכונים חדשים על מאיה לגביי ההופעות שלה, תוכניות טלוויזיה וכ'ו..... כרגע מאיה לא מופיעה בגלל שהיה לה בלאגן עם הסוכן אבל בקרוב אחנו מקווים לשמוע ממנה שוב.לבנתיים אנחנו יודעים שעוד מעט היא יוצאת לסיבוב הופעות בחו"ל. מקווה שעזרתי לך במה שרצית ושתהייה לך השתלבות נעימה ומהירה. שבת שלוםםם

morancohen20

New member
היי לך

היי מה העניינים?.. מה שלומך?.. אז אני נטלי , בת 18 עוד חודש ,מראש העין ואני גם חולה על מאיוש המהממת ואני גם חושבת שהיא אחת הזמרות עם קול הכי ענק שיש בארץ שלנו ויאללה שמאיה רק תצליח . אם את רוצה לדבר איתי את מוזמנת . שבת שלום וערב טוב אוהבת נטלי .

morancohen20

New member
אהה

אהה ושכחתי להגיד לך השתלבות והתמכרות נעימה . ושבת שלום נטלי .

ברוכה הבאה!

אז אני יובל בן 11 וחצי (הכי קטנטן-ומתלהב מזה) ממבשרת ציון (אי שם בהרי יהודה) וברוכה הבאה לפורום!! מאיה היא אישה מדהימה ששוה בשבילה הכל... אני עוד לא פגשתי אותה ואני מת לפגוש...!!!!!!! מדבריפ פה בעיקר על מאיה והריב שלה עם רוברטו... אולי שמעת על זה... אחלה השתלבות נעימה ושבת שלום!

ברוווכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ירדן , חצי שנה 14 PP; מחוללון ! ממתעעל מאייה על הבנאדם המקסים הזה =] אזז השתלבות נעימה ושבת שלום 33>

ככה קודם כל שהיה שבוע מעולה לכולם..

יש עוד כמה דברים כמו שהיה לכולם אחלה שנה חדשה ולך שהיה לך השתלבות מהירה(רק מה השם) ואני בטוח שתהני פה כל שאלה או בעיה שיש לך את יכולה לפנות לכולם וישמחו לעזור לך אני בטוח אז שבוע טוב לכולם

שבועעע טוב לכולםם

מצטערת שלא יצא לי להיכנס הרבה היומיים האלה פשוט לא הרגשתיי ממששש טוב אבל ניצוש היתה פה והיה ממשששששש כיףף נסענו לדיזינגוף לבית קפה והיה קטלני ביותר ניצוש אני אוהבת אותךךךך וסוריי(את יודעת בקשר למה).אז שיהיה לכולםםם שבוע עם המון כיףף וכמה שפחות עצבים חחח אוהבת אתכםםםםםםםםםםם איזה מתוקים אדי בטלר ומאיה.....

nitzangro2

New member
היי מותקק.. אני ניצן../images/Emo13.gif

בת חצי שנה 16.. חחחח (ירדני העתקתיי..) שיהייה לכולם שבוע טובבבבבבבבב.... אה וד"א.... הייתי אצל ליטלוש חמישי שישי שבת והיה הכי כייף בעולםםםםםםםםםםםםם במיוחד היום בת"א.. היה קורעעעעעעעעעע!! ליטלי=>אני?!=>אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזבלושש.. כל כך היית חסרה לנו! את לא יודעת כמהההההההההה!!! אוהבתותךךך חיים שליייי!!!!

מילהההההההההה שאיזבלל

הייתתתתתתת חסרה לנוווווווו ברמותתתתתתתתתתתתתת כל לילה לפני שנה אמרנו איזה באסה שאיזבל לא ישנה פה איתנו:( אין אין איזבלוששששששששששש אנחנו מתות עלייךךךך

נשמותיייייייייייייייייייייייייייייי

איזההה כיףף לקרוא את ההודעות שלכן בפורוםםם מזה מחמם את הלבבבבב גם לי היה מאוד חבל
אבל מה לעשות, קרה מה קרה לצערי הרב. אנייייי מתה עליכןןן והיה לי קשה בלי לדבר אתכן, הרגשה כאילו חלק ממניי נעלםםם. לא יכולה בלי המלאכיותתת שלייי הכי התגעגעתי לשיחות על ה"סיפורים" שהמצאנו אם אתן מבינות למה אני מתכוונת
חחחחחחחחחחחחחחח דברוו איתו אהובותתתת שלי שבוע נעיםם לכולם

ברוכה הבאה

אני איזבל בת 16 וחצי מבת ים בטוחה שתהיה לך השתלבות מהירההה וכיפית . פה נמצאים האנשים הכי מדהימים שתוכלי לפגוש אי פעם... ספרי קצת על עצמך? שמך? בת כמה?

למעלה