הגורה לא אוכלת

keren אור

New member
../images/Emo206.gifהגורה לא אוכלת

אימצתי גורה לפני שבוע, בהתחלה היא אכלה יפה את המזון של הגורים שיחקה הרבה וכמובן ישנה ביום האחרון אתמול כל היום היא לא נגעה באוכל ונראתה עצובה ולא שיחקה, ניסיתי להביא לה כל מיני דברים כמו קוטג' וביצה והיא לא אכלה כלום עד שהתיאשתי והבאתי לה חתיכת פסטרמה כדי שתאכל ורק בזה היא נגעה.... אני מאד מודאגת.... למה היא לא אוכלת? הגורה בת חודשיים גזע מעורב בינוני.

ירידה בתיאבון

למצב הזה קוראים "אנורקסיה חלקית", משום שיש ירידה משמעותית בציאבון, אך דברים טעימים במיוחד הם מסכימים לאכול. לעיתים זה כלום, אך בגורי אנחנו מודאגים יותר, באופן טבעי. אם המצב עדיין נמשך (עברו יומיים מאז ההודעה שלך, פשוט לא הייתי ליד מחשב) בהחל כדאי לגשת לוטרינר לבדוק מה הבעיה.

keren אור

New member
עדכון לגבי דמקה הגורה שלי

הייתי אצל הוטרינרית מאז כבר פעמיים בפעם הראשונה הוטרינרית הביאה לי אוכל מיוחד דיאטטי, כנראה למטרת השמנה והיא אמרה שגם הטעם שלו טעים לכלבים. בנוסף היא הביאה לי כדור שנקרא "פינידיאר" שאותו אני מרסקת לה לאוכל חצי כדור פעמיים ביום. היא אמרה שכנראה יש לה כאבי בטן. את האוכל החדש היא אוהבת בהתחלה נורא התלהבה אבל ההתלהבות ירדה, אני אמורה לתת לה כל פעם כף אחת 4-5 פעמים ביום ולא תמיד היא אוכלת אבל לפחות שלוש פעמים ביום היא אוכלת וזה כבר משמח אותי. למחרת הייתי שוב אצל הוטרינרית כי היתה לה צואה שחורה, וזה נורא הדאיג אותי. הוטרינרית אמרה שהיא נראית הרבה יותר טוב וגם עלתה במשקל. אמרה לי להמשיך לעקוב ואם צבע הצואה ממשיך להיות שחור לבוא מיד לביקורת... בינתיים הצבע נהיה יותר בהיר... בעיקרון יש שיפור אבל דמקה עדיין לא חזרה לעצמה, היא בקושי משחקת הולכת באיטיות לפעמים פתאום יש לה מרץ אבל זה נגמר מהר מאד... דבר נוסף שמדאיג אותי זה שהיא בקושי שותה... אני מעודדת אותה לשתות בכך שאני מערבבת לה את האוכל במים וככה בדרך היא גם שותה.

למעלה