בת 15 במצוקה

../images/Emo206.gifבת 15 במצוקה

שלום לכם. אני שם מי בת 15 יש לי אחות ועוד שני אחים אמא מאוד חולה ואבא אלכואליסיט אין להם כסף ליקנות לנו בגדים ולא נעלים אני מאוד מיתבישת ללכת לבית הספר כי כולם צוחקים עלי ועל אחים שלי אני ממש מיתחננת למישהו שיוכל לעזור לנו אני פוחדת להשאיר פרטים שלי כדי שאבא לא יראה בבקשה תעזרו לי תשאירו מיספר טלפון ואני יתקשר אליכם אבל באמת לא רוצה כלום רק בגדים ונעלים נימאס לי שמביאים לנו ישן אחותי בת 12 ואחי הקטן 11 ועוד אח בן 13.5 החלום שלי שלאחים שלי ולי יהיו נעלים ובגדים חדשים אני גרה בצפון הרחוק בקרית שמונה המייל שלי: [email protected]

orna123

New member
אין לי חדש אבל יש לי ביגוד טוב לבנים

מי יכול להעביר לקרית שמונה?

../images/Emo51.gifתודה רבה

יש לי גם שני אחים שהם בנים בני 11 ו-13 תפני במייל אתן לך כתובת לא רוצה בפורום.

סאג 1

New member
יש לי כמה פריטים לבנות-לא חדש. אנסטסיה-

שולחת מסר לא זוכרת מהיכן את

בת 15 במצוקה

אני גרה בקרית שמונה כול בגד שהוא במצב טוב אשמח לקבל גם לי וגם לאחים שלי

נירה63

New member
בת 15 היקרה- כנסי רגע...

א. קראתי את דבריך ואני ורבים אחרים כאן מוכנים לעזור לכם. ב. שלחי אלי במסר פלפון בכדי שנדבר עם אמא שלך ונראה כיצד נוכל לעזור לכם. ג. בקרית שמונה ישנה משפחה יקרה(חברים טובים שלי) שמוכנים להפגש איתכם ולראות איך עוזרים. אבל ומאחר ואת קטינה וכולי הערכה אליך אבל...אני ארצה לשוחח עם אמא שלך, ואל תכעסי אבל...למען הסדר הטוב, נעשה הכל בשיתוף עם הוריך....ושוב מבטיחה לעשות את המקסימום בכדי שנעזור לכם. מחכה לשמוע מימך, שבת שלום.

שלום לכולם דיברתי עם הילדה בטלפון

ניראה שהילדה לא משקרת ,אבל הסברתי לה במסר שהיא צריכה להבין את כולכם שרוצים לעזור לה ...אבל דבר שחייב להיות זה לדבר עם אמא שלה...נירה עוד ליפני שראיתי מה ,שכתבת לה גם אניכתבתי לה את אותו הדבר במסר ,ואני באותה דעה לדבר עם אמא שלך ואז נוכל לעזור אולי אמא שלך לא מעונינת ... שבת שלום

נירה63

New member
זה כלל ברזל- לא סוגרת דברים עם קטינה ילדה בת

15. מוכנה להתארגן כאן ובכל מקום אבל רק לאחר שיחה עם איש משפחה מבוגר, אמא שלה , שיגיד שיספר שיבקש ואנחנו נשתדל לעזור, זה תנאי בסיסי שלי לפחות ואני שמחה שגם את בדיעה הזו. האם שוחחת עם האמא או רק עם הילדה?

אני כבר לא קטנה ותודה מצאתי קצת עזרה.../images/Emo24.gif

שלום ותודה לכולם . אני שמחה לבשר לכם שיצרו איתי קשר אירגון מקרית שמונה אתר שניקרא נמאס לי להיות ילד רעב ואלי תוכלו לישלוח לי דרכם אתם מוזמנים לבקר בו http://www.boyhungry.area.co.il/

למעלה