בועז- כנס

אתמול בשידור שון קלי האגדי

אמר שבמהלך כל הקריירה שלו, הוא הצליח רק פעמיים לעבור את הקופפנברג ברכיבה. קלי אמר שאם אתה לא הרוכב שתוקף בתחילת העלייה, מאוד מאוד קשה לסיים את העלייה ברכיבה. אם שון קלי עבר להליכה, אז מי זה פטאקי שיצליח לעבור את הגבעה ברכיבה? חוץ מזה זה לא יפה לזרוע מלח על הפצעים...
, טים פטאקי ישראל עדיין לא אמרה את המילה האחרונה שלה השנה

Mont Ventoux

New member
לדעתי הבעיה עם פטאקי במירוצים

הצפוניים האלה היא לא שהוא ירד מן האופניים בקופנברך, אלא - איך להגיד את זה - שהוא רוכב אלגנטי מידי למירוצים הצפוניים האלה. במירוצים האלה צריך הרבה קשיחות ועקשנות בראש. להתלכלך ולהמשיך. לא בדיוק התחום החזק של פטאקי.

../images/Emo45.gif

על מנת להצליח במרוצים האלו, חייבים את האגרסיביות ואת העקשנות, וכמובן צריך לחיות את המסלולים הבלגים. רוכב שרוצה להצליח בפאבה, חייב לצבור המון שעות פאבה במהלך הקריירה, שעות אימון ושעות תחרות. לדעתי פטאקי לא התחרה מספיק בבלגיה כדי להצליח במרוצים האלו, ואני מנחש שאת רוב האימונים שלו הוא עשה בטוסקנה ומאיורקה ולא בבלגיה בניסיון להכיר את הגבעות. מעניין אם הוא ניסה לטפס את הקופפנברג לפני המרוץ השנה?

Mont Ventoux

New member
וגם מיעוט 'שעות הפאבה' שלו היא

לא מקרית. הרי לא חסרים איטלקים שעשו קופה בבלגיה. צריך לזכור גם, שאצל פטאקי, על אף שהוא רוכב כזה מהיר, הפריצה החלה אחרי שעמדה לרשותו רכבת מתוקתקת. לפני כן, הוא לא הביא הרבה סחורה. וגם זה לא נראה לי מקרי.

inspired rider

New member
כנראה שההכנה למירוצי הצפון...

עם "מאסטרו ברטולי" אחד מאותם אילו שעשו קריירה המרוצי הצפון לא היתה מספקת. אבל ..... מי יזכור את זה אחרי 25 נצחונות עונתיים כשנגיע לשלהי הוואלטה! אני אישית מסיר את הכובע שבניגוד גמור למלך האריות אותו ירש אלה-ג'ט ,הוא לפחות מנסה גם שטחים שצ'יפוליני אפילו לא היה עולה למטוס כדי לבקר בהם!!!! Forza Ale!!!

Mont Ventoux

New member
דווקא סופר מאריו חיטט רגליו בבלגיה

ניצח כמה פעמים בגנט וובלגם, ניצח את ה-E3, ניצח קטעים בדה פאנה... אף אחד לא ניסה לקחת מהשגיו של אלה ג'ט בסוגים אחרים של מירוצים. יש פה פשוט התיחסות למירוצים הבלגים האלה.

למעלה