אם אפשר

רווית53

New member
../images/Emo206.gifאם אפשר

אני אשה בשנות ה50 שסובלת מנעורי מפסוריאזיס כיום מטופלת באנברל" 100 מ"ג בשבוע עם הטבה ניכרת יש לי בעיה נוספת גם כרונית כנראה יוצאים לי פצעים כואבים בבית השחי ועוד מקומות מוצנעים אני מאוד סובלת וכמעט נואשת... טופלתי בהרבה סוגי אנטיביוטיקה ללא שיפור אודה למי שהוא אם יוכל להמליץ על טיפול אני גם דלת אמצעים...... תודה .... וברכה.....

tookmy

New member
בשלב ראשון הייתי

מציעה לך לשנות את התזונה שלך: להוריד קמח לבן, סוכר לבן, מוצרי חלב וכל מה שמכיל משהו מהדברים האלה. להחליף תפריט מלא בסוכרים בתפריט מלא יותר. להוסיף הרבה פירות וירקות לתפריט. בנוסף, הייתי מנסה לעשות מדיטציה כל יום בשעה קבועה. אם אין לך כסף ללכת לקורס ללמוד איך , יש היום הרבה מידע באינטרנט ושפע מדיטציות עם הנחיה שלהם, אפילו דיסק זול יכול לעזור לך לעשות מדיטציה. כדאי גם להוסיף פעילות גופנית כגון הליכה. כדאי ללכת למטפל אלטרנטיבי כדי לקבל תזונה מיוחדת המתאימה לך ובכלל טיפול המתאים לך, אבל אם את כל כך דלת אמצעים אפלו ההתחלה של מה שציינתי עשויה להועיל מאד.

רווית53

New member
תודה מקרב לב על העצות כל טוב ו

אני מקווה שאצליח ליישם חלק מהעצות החשובות ואשקול בכובד ראש ללכת לרפואה אלטרנטיבית העניין הוא שאני חייה מק. נכות זעומה .... תודה

freearth10

New member
מקומות מוצנעים

לדעתי את צריכה לשנות את דפוס החשיבה. לחשוב בגדול, להוציא החוצה את מה שאת מסתירה בפנים. למרות שאני לא מכירה אותך אני לא חושבת שאת דלת אמצעים, את פשוט מצניעה אותם. יש בך בטח אמצעים בהם את יכולה אפילו לשלם עבור טיפולים.
מאיה

רווית53

New member
למאיה היקרה

נכון את לא מכירה אותי ואל לך לשפוט אדם את חושבת שאם היה לי כסף לא הייתי הולכת לטיפולים אלטרנטיבים? הייתי רצה אבל לצערי אני באמת מתקיימת מק. נכות ואני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות לעבור לטיפול אלטרנטיבי תודה לך וכל טוב.......

טיפולים זולים

ניתן לקבל גם בקליניקות הלימודיות של המכללות השונות לרפואה משלימה. טיפולים בחינם ניתנים על ידי תלמידים בשנה שלישית שרק מחפשים אנשים להתלמד עליהם.

למעלה