איך אודי דגן

אבן חצץ

New member
../images/Emo206.gif איך אודי דגן

בביטוחים? מבחינת שרות, טיפול בזמן אמת, ועוד, ואיזה ביטוחים אחרים מומלצים? חוץ מ-רמי ביטוחים, סליחה על הבלבול אני פשוט בלחץ של זמן.

מלבד עניין ה...

...טיפול בזמן אמת שלשמחתי לא היה לי ניסיון עימם בנושא ואיני יכול להמליץ עליהם לכאן או לכאן, הרי שאני מרוצה מהם.

אבן חצץ

New member
מחר אני מקבל את ה-מובי 125 החדש שלי

בעופר אבניר אמרו לי חודש, אבל אחרי שבועיים זה כבר הגיע, יש לי אליכם מלאנת'לאפים שאלות,1: איפה כדאי להתקין אזעקה, ומה המחיר לאזעקה הכי פשוטה (בשביל הביטוח), 2:אביזרים, יש שלושה חנויות שאני מתלבט לגבם, עפר אבניר (הבטיחו לי הנחה, לא יודע כמה), לרט- בדרום תל אביב, כלבוטקס ברמת גן (מי שזוכר את הכתובת שייתן לי אותה), ולמי שיש עוד המלצות לחנויות באזור המרכז, אני מאוד אשמח, תודה.

....

לכל שאלותיך יש תשובה אחת שאמליץ עליה בלב שלם : כלבוטקס. רחוב הירדן פינת רחוב נגבה בר"ג. חנות קטנה עם מוכר גדול.

ובאותה נשימה

אנטי-המלצה ללרט! גם יקרים, גם מבחר מוגבל, ולמרות שפעם אחרונה שהייתי שם המוכר היה מאוד נחמד - הוא ניסה לדחוף לי המון דברים שממש לא הייתי צריך

c881

New member
אחת אחת

כלבוטקס - פינת נגבה-הירדן. סיבוב קצר במשולש סלמה-הרצל-שוקן, תמצא הכל. אזעקה אתה יכול להתקין בעופר-אבניר, יתקינו במוסך. אתה יכול בכלבוטקס. http://www.kolbotex.com/

shay6748

New member
ברוש בכיכר רבין

מוכרים ציוד איכותי. משה מכלבוטקס נותן הנחה לחברי הפורם אז תצייני ששלחנו אותך...

ADaM4U2

New member
הם פורסים לך את הביטוח חובה

ל-12 תשלומים שווים, ואת הצד ג' ל-9, שזה כבר נוח, ולא בכל חברת ביטוח זה ניתן.

JacksonX

New member
הם(אודי דגן) פרסו לי את החובה ל-12 תשלומים לא

שווים בכלל ( קרי: קרדיט) ואת הצג ג' הם פרסו לי ל-6 תשלומים שווים. צריך לאיים עליהם בכדי שיתנו את התנאים כפי שאתה הצגת?

אבן חצץ

New member
אני לא צריך פריסה

אני משלם הכל בהתחלה (יש מצב להנחה על מזומן?), על הבוקר אני עושה באודי דגן ביטוח, בגלל שהם מבטחים מקיף מתחת גיל 21, ובגלל שהם זולים (בתמוז, על אותו ביטוח דרשו 150 ש"ח יותר, והשתתפות עצמית בצד ג' 250 ש"ח יותר מאודי דגן),

למעלה