B o o o o M

New member
../images/Emo205.gif

אני רוצה לעשות משהו חמוד לטיפשון שלי.., סתם ככה, בלי סיבה, כשהוא יחזור.. אבל אין לי רעיונות כלכך.. ואני מחפשת משהו ממש קטן... ככה סתם לעשות טוב על הלב קצת לא יותר מזה.. יש הצעות?

frolic

New member
משהו סתום לגמרי..

אבל עשה למתוק שלי טוב וחיוך :) נכון בקניונים יש את המכונה של הבובות? אז יש כאלה של לבבות, עכשיו זה נורא חמוד.. וזה עולה שקל! אבל העובדה שהצלחת להוציא.. הוא כבר מתחיל לצחוק עליך ואומר שאת טיפשה.. כי יותר קל ללכת לקנות בובה, אבל לדעתי זה יותר חמוד :) אבל מצד שני, זה די סתום כזה, אוף לא יודעת.. המתוק שלי אהב את זה נורא :)

B o o o o M

New member
את יכולה לעלות תמונה?

אני לא בטוחה שאני מבינה למה את מתכוונת

frolic

New member
טה דה!!!

זה מה שיש אצלי בבית. גם הוא קיבל קובייה שחורה - כי הוא נורא התלהב ממנה.. והלב שלו עם נצנצים :)

הממ אני לא יודעת מה בהגדרה שלך זה "קטן"

או "גדול".. אבל סתם משהו שעשיתי לו... ניסיתי להפתיע אותו, אמרתי לו שישריין לי את יום שישי בלילה, רק אני והוא, נוסעים לאנשהו. ביקשתי ממנו אישור סופי כי זה דרש ממני להזמין כרטיסים... הוא מאוד אוהב את שחר חסון, אז הזמנתי לנו שני כרטיסים למופע שלו... לקחתי את האוטו, GPS, ונסענו. העניין הוא שזאת הייתה אמורה להיות הפתעה, אבל הוא איכשהו מגלה את כל ההפתעות שלי
ככה שבסוף זאת לא הייתה הפתעה, אבל הוא עדיין היה מאושר מזה
ערב של צחוק מטורף... והוא גם ככה רצה ללכת להופעה שלו אז הוא ממש שמח, ובכלל התרגש מזה שחשבתי סתם ככה לשמח אותו... שמנצ'יק

McBlack

New member
שמעתי על שחר חסון מעוד מישהו, מי ומה הוא אמור

להיות?

למעלה