HoDoSh 16

New member
כן!

אני מכירה הוא היה מדריך שלנו בסמינריון וגם העביר לנו שיחה באולפנא הוא תותחי!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

חברים וחברות!!! קרה לכם שהייתם בסמינריון והיה לכם מדריך תותח? אתם מכירים בנאדם איכותי, שיודע להעביר יפה? זה הזמן לשרשר לפה אנחנו מחפשים אנשים טובים :)

ליחנוש 1

New member
אמממ

לא,לא קרה לי..
אבל קרה לי שקיבלתי מדריכות צדיקות!! כבר עוד שתי בנות צדיקות/טובות לעולם הזה..

לי היה!!!

היה לנו באחד מהשבתות מדריך ממש חמוד!!הוא היה ממש תותח!! הוא נראה לי מאלון מורה..לא בטוחה.. הוא לומד בישיבה של הרב אליקים לבנון אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו...אז כנראה שזה לא כ"כ יעזור... אפילו אחרי השבת הוא בא אלינו לבי"ס כי הוא היה בסביבה...

אם את מחפשת...

בס"ד אני יכול להמליץ לך על חבר טוב שהוא מדריך מעולה לסמינריונים... ואם אתם צריכים יותר מאחד אז אם אוכל אשמח להצטרף אליו....

isilme

New member

תהיו מוכנים לבוא לבאר שבע?

בשמחה =]

בס"ד הרב אודי.. ואיי אני מנסה להזכר בשם משפחה.. אני אברר בעזרת ה' בלי נדר.. אבל יש מצב ש"הרב אודי" מספיק כדי לדעת על מי מדברים =]

הרב אודי טמיר...

מצטערת אני כותבת מהכינוי של אחותי.. אני הדס.. הוא אחלה בן אדם!!!! יצא איתנו לפולין ותודה לאל הוא מלווה אותנו כל הדרך..

כןןןןןן!! בדיוק... =]

בס"ד טנקס.. באמת הוא בן אדם ממש טוב... והוא פשוט יודע להעביר את מה שהוא רוצה לנוער בצורה מעולה

הדס אשר

New member
אמממ איך להסביר...

הוא גבוה!!!!!! אבל ממש... חח.. קצר צרוד... הוא גר בקדומים והא רב בהסדר בקרני שומרון.. ולא יודעת מה עוד. ככה זה שאתה בקשר ממש טוב עם הרב, אתה יודע עליו הכל!!!! והוא אפילו קונה לך טופי מטורף =)

haimwe

New member
זלקינד...

הרב אודי טמיר זה הרב הזה המאוד גבוה עם הקול הצרוד שבא אלינו לישיבה ועשה לנו הרצאות בכיתה ח ו-ט... הוא עשה לנו גם משהו עם מלך האריות זוכר??

isilme

New member

דיייייי...!!! איזה קטעים עם החוק הזה. סיפרתי על זה לכמה חבר'ה מהאוניברסיטה שלומדים איתי (חילוניים) ואז הם החליטו להתקיל אותי. ולא כ"כ הלך להם... (פעמיים!!!)

tamarhp

New member
מנסיון -

מתאים לכיתות ז'-ט' בעיקר. בש"ל הוא היה גם הרב שלנו באורייתא ונהניתי הרבה הרבה פחות, למרות שבכיתה ז'-ט' הוא היה ה-מדריך.

הדס אשר

New member
אני לא יודעת איפה אח שלו

נמצא אבל אני אכן יודעת שקוראים לו ערן.. אז יש מצב שזה הוא! כבר אמרתי שאני יודעת עליו יותר מידי? חחח

שומו

New member
כן, אני מכיר בנאדם איכותי שיודע להעביר יפה.

צרי קשר.

למעלה