ה"י, 18.10 :]

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ה"י, 18.10 :]

עליתי רמה! עליתי רמה! D: רמה 63.
נהייתי אישיות מפורסמת בסקניה בגלל השיער.
לא באמת, כל אחד שעובר אומר הינה הרוח רפאים! D:

ווינגז

New member
עברתי את משבר 51 ../images/Emo3.gif

רמה 52, סיימתי את שני החלקים של The Alligators At The Swamp ואני רק צריכה לבחור את הסקרול בחלק השני. חוץ מזה, מצאתי אתמול והיום חמישה Dark Crystals, מה שמשאיר לי רק אחד כדי לסיים סוף סוף את Terminating The Dark Force.

אני 39% רמה 29!!!!!!

אני עשיתי פיקיו וכל פעם מישהו מת עם פאס! אז לא יכולתי לעשות בונוס אפילו!!!!!! וגם פעם מתי מתנינים ( מתבייש) כי נפלתי עם 180 חיים -80 לתנין ראשון - 20 לנפילה - 85 לתנין שנחתתי עליו = 0 ...

ToMyMiStEr

New member
רמה39 סוף סוף Soul Arrow

אחד מהגילד מכר לי 1000 Diamond Arrow ב100K מחר נקווה להגיע ל50% או משהו אין לי בכלל הרבה זמן לשחק :( לימודים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו..0.O

מי אלה באמת, אחת זאת את, ומי זאת השנייה?=0
ליאת

SimsY

New member
המשחק הזה פאטתי פשוט!!!

כל יומיים סרבר צ'ק ! ממש כל יומיים שלשום היה - ועכשיו ... כבר 5 שעות אי אפשר להכנס למשחק וגם לפני יומיים 5 שעות אי אפשר היה להכנס נראה לי שכבר זה יותר בסרבר צ'ק מאשר באון ליין. ככה מן הסתם אי אפשר להתקדם.

ווינגז

New member
אני לא חושבת שנכון לקרוא לו פאטתי -

לדעתי עדיפה תקופה של Server checks מאשר משחק פרוץ שמסכן את המחשבים שלנו, וכנראה שיש בעיית אבטחה באמת; צריך לזכור שלנקסון אין שום אינטרס להשבית את מייפל.

SimsY

New member
אני אגיד לך מה מכעיס אותי

כבר 4 שעות הם אומרים כל חצי שעה "עוד חצי שעה המשחק חוזר" למה שהם לא יכתבו בסך הכל כמה זמן ייקח להם במקום להגיד כל חצי שעה "הבדיקה הוארכה בעוד חצי שעה" כבר מ-9 בבוקר הם כותבים "הבדיקה הוארכה לעוד חצי שעה" 9, 9.5, 10, 10.5, 11 - והנה כבר פעם שישית שהם כתבו "הבדיקה הוארכה לעוד חצי שעה" אני צריך לנסוע היום אז חשבתי להתקדם עוד כמה אחוזים לפני שאני הולך אבל זה משגע - למה הם לא יכולים להגיד זה לא יהיה היום למשך שעות וגמרנו במקום כל חצי להגיד "עוד חצי שעה"

למעלה