עוד שאלון D:

זה מהר מדי.

שעת התחלה: 00:18 פרטים כלליים 1. שם: נופר 2. תאריך לידה: 22.6 3. גיל: 17 וקצת 4. ארץ לידה: רומניה 5. מקום מגורים נוכחי: רומניה 6. עיסוק: מחפשת עבודה 7. מספר אחים/אחיות:3 8. רישיון -יש/אין: אני בדרך 9. באיזה שפות אתם שולטים ? כל מיני 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי: ת"א 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו: 102 כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא יודעת 35. לצרוח ברחוב: תלוי 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחח למה לא 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים: לא להרוג אפחד 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: כן! 43. לפטר את לימור לבנת: היא פוטרה לפני 98347 שנה 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: למה לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא! עד שקיבלתי אותה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מק 53. יאס או הוט? יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לאיודעת מזה 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? רם 59. ניוטון או אינשטיין? לאיודעת 60. לבן או שחור? לבן 61. משקפיים או עדשות? עדשות 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם 70. ספר או סרט? סרט 71. דיסקמן או אמפיMP3? 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? קלטת חחחח 74. כדור הארץ או מאדים? כ"א 75. חיידקים או וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> חחחח ראסמי אורנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף? ביליארד 90. כלב או חתול? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? חחחחחחחחח נקרעת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עוד יותר נקרעת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? כנל 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? חחחחחחחחח כנל 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? ברור שלוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? מגניב 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מזדיינת מה נראה לכם 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מרוויחה מליונים 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? אוי חבל 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? לאיודעת ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות, מחשב, פלאפון 104. מה ממש מעצבן אותך? טיפשות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אני חברותית וכפרה של בנאדם אוקי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? דוגמנית או עורכת דין 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? מעצבת פנים 109. מה ממש חשוב לך בחיים? הנאות 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? פרידות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה וחודש 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? ליודעת, אני עושה הרבה דברים מטורפים 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? משו 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? פלילים 115. את/ה אלים/ה? קצת 116. את/ה חכם/ה? כן 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חחחח סקס. סתם, זה בין היתר, אבל בעיקר חברות 119. את/ה אוהב/ת לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? ואי הרבה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? התחלתי לעשן 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 400 בערך 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאבים 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? עובדת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? ת"א 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? שעת התחלה: 00.36

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שעת התחלה: 00:56 פרטים כלליים 1. שם: שהם 2. תאריך לידה: 28.10 3. גיל: 13 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: מעלות >>" 6. עיסוק: גיטרה? 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין: אין V__V 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נמנעת. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: ככ הרבה. 12. סרט: היומן, ריי, 5 ילדות יפות, אפקט הפרפר. 13. ספר: הסדרה של ג'ורג'יה ניקולסון 14. משחק: הא? 15. אתר באינטרנט: ישראבלוג
16. פורום באינרנט: אופנה אלטרנטיבית 17. מקצוע בבית ספר: אנגלית והיסטוריה 18. מקום בילוי: שכונת הסביונים? XD 19. תוכנית טלויזיה: ורוניקה מארס
20. תחנת רדיו: מי מקשיב לרדיו? דברים שאתם שונאים 21. שיר: בעברית 22. סרט: ~.~ 23. ספר: ~.~ 24. משחק: ~.~ 25. אתר באינטרנט: אנערף. 26. פורום באינרנט: אנערף. 27. מקצוע בבית ספר: גיאוגרפיה 28. מקום בילוי: ''החצי'',או המקום שכל ה..ערסים מתכנסים בו בשישי. 29. תוכנית טלויזיה: כוכב נולד Oם 30. תחנת רדיו: הכל. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר: ממ. מדי פעם. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: חחחח חזק 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן XD 36. להתגייס לצה"ל ברור 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: תמיד 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחחחחחחחחח כן 39. לשתות הרבה קולה: לא, יש בזה חומצה 40. להרוג ערבים: תלוי. 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: חחחחח 43. לפטר את לימור לבנת: חחחחחח 44. לחזור בתשובה: לא בשבילי 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: בשביל מה? פוזות? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כןXD 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא, יחסרי חיים 48. לשרוף את התעודת בגרות: XD 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: למה?Oם 50. לחגור גם מאחור: חחח ברור זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? שניהם מפגרים 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מקדולנדלס 53. יאס או הוט?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? הא? 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? חומצה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? הא? 59. ניוטון או אינשטיין? פחח 60. לבן או שחור? שחור /m\. כמה בנאלי. 61. משקפיים או עדשות? לומשנה 62. חיים או מוות? חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה? זה לא אותו חרא? 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? ממ. 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> למי אכפת? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם 70. ספר או סרט? תלוי 71. דיסקמן או MP3? לא משנה 72. קלטת או דיסק? לא משנה 73. תקליט או קלטת? לא משנה 74. כדור הארץ או מאדים? כדו''א 75. חיידקים או וירוסים? הא? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? לא משנה 78. מנגו או קסטרו? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג' XD 80. לב או ראש? הא? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? הא? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? הא? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון XD 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> גאד. בחירה קשה. אבל, תלאביב
86. יום או לילה? שניהם. 87. רכבת או אוטובוס? אנערף 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף? הא? 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? תלוי 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תלוי XD 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרים לוOם 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? שוברת לו את האמ'אמא שלו. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? בודקת טוב טוב טוב מה יש בזה XD 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? חחחחחחחח אומגד XD 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? ואי. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? עוזרת 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? עוזרת 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? אני שונאת אותו. ועוד קצת עליך 101. תחביבים: נגינה, אכילה, מחשב, ריקוד. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? תלאביב 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מחשב, גיטרה+מגבר, מקרר שהאוכל לא נגמר בו אף פעם. 104. מה ממש מעצבן אותך? צביעות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: חברותית, נאמנה, כוסיט.[
] 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עקשנית, עצלנית. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? טייסת
108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה?ככ הרבה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? הרבה 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? פחחח 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? ואי. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחחחח כל יום קורה משהו הזוי 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? שום דבר 115. את/ה אלים/ה? תלוי XD 116. את/ה חכם/ה? תלוי._. 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> XDDDDDDDDDDDD 119. את/ה אוהב/ת לטוס? כן*_______* 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? ככ הרבה XD 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? הרבה 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 50 שקל בערך 125. למפגש פורום- תבוא/י? תלוי
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הרבה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? המון >< 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? תלאביב 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? חביב שעת סיום: 01:08. ואו.

Retama

New member
.......

שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם- רותם 2. תאריך לידה- 15/2 3. גיל- 15 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- איזור השרון 6. עיסוק- תלמידה 7. מספר אחים/אחיות- 2 אחיות 8. רישיון -יש/אין ? אין :( 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נמנעת דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט- היפה והחיההה 13. ספר- שתהי לי הסכין 14. משחק- לא יודעת 15. אתר באינטרנט- תפוזי 16. פורום באינרנט- אביתר בנאי 17. מקצוע בבית ספר- ספרות 18. מקום בילוי- חברים 19. תוכנית טלויזיה- האוס, חברים 20. תחנת רדיו.- 88 FM דברים שאתם שונאים 21. שיר- שרית חדד וחבריה 22. סרט 23. ספר 24. משחק- מונופול 25. אתר באינטרנט- נענע 26. פורום באינרנט- אופנה אלטרנטיבית. 27. מקצוע בבית ספר- תנך 28. מקום בילוי- עם אנשים מפגרים 29. תוכנית טלויזיה- הזה של מרגול 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר- לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון- לפעמים.. בעיקרון לא 33. לנהוג בלי רישיון- לא 34. סמים- לא 35. לצרוח ברחוב- כן! 36. להתגייס לצה"ל- כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא 39. לשתות הרבה קולה- לא 40. להרוג ערבים- לא 41. להתנדב- כן 42. לגנוב מגנבים- לא 43. לפטר את לימור לבנת- 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- כןןןןן כל כך כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- לא 48. לשרוף את התעודת בגרות- קודם שתהיה תעודה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- אם זה מבחירה אז כן.... שיהיה 50. לחגור גם מאחור- כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? איכס ואיכס 53. יאס או הוט? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? 55. אבטיח או מלון?
לנצח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? פפסי 58. רם אורן או ג'ון גרישם? איך אפשר לבחור? 59. ניוטון או אינשטיין? איינשטיין! 60. לבן או שחור? לבן 61. משקפיים או עדשות? משקפיים 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? 64. צבא או ש"ל? שנת שירות 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> עם כבר אוטו, אז שיסע.... אז יקר וחדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? ג'ובניק 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP MP3? 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? 75. חיידקים או וירוסים? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספריםםםם 78. מנגו או קסטרו? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> בטח ניו יורק 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת! 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הולכת למקום אחר 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? רצה למקום אחר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת את נשמתי 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מסתכלת מי זה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 'לא תודה..' 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? איכסה 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? לא יודעת.. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? רצה לבי"ח 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? אצל אסף 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? נגה, מחשב עם אינטרנט, אוכל, שתיה, קרם הגנה 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? אף פעם לא ידעתי 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אושר ואופטימיות 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להכנס לדיכאון 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? כמה חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? התשחצים והסודוקו. 115. את/ה אלים/ה? לא 116. את/ה חכם/ה? לא יודעת 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חברים 119. את/ה אוהב/ת לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? כל החלומות שלי מוזרים... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? בערך 20-30נראה לי 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? חברים 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? לומדת משהו ממש מעניין 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? קיבוץ 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? בסדר.... שעת התחלה:

mafakit

New member
מי המשועמם שחושב על כזה שאלון ארוך?!?!../images/Emo218.gif

שעת התחלה: 10:29 פרטים כלליים 1. שם דרור 2. תאריך לידה 17.1 3. גיל 14 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי מושב עמיקם.. 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות אחות גדולה.. וגם אח גדול.. 8. רישיון -יש/אין ? ין..[עוד שנתיים יהיה..D: לאופנוע!!] 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית..אנגלית..וקצת ערבית מרוקאית..XDD [סבתא שלי מדברת איתי מרוקאית..] אה..! ואמא שלי בקטע של יוונית.. אז אני מגניבה כמה מילים..
10. התנתקות - בעד/נגד? נגד..ארץ ישראל שלנו.. לא צריך לתת חלקים ממנה..!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר- אה..לא יודעת..שירים של אבריל סימפל גאנז.. כל מיני.. 12. סרט- מת לצעוק..וסרטי אימה.. 13. ספר- הקסם השחור..[לא..זה לא סוג של הארי פוטר ישאלי..P: ] 14. משחק- טאקי..(..?) 15. אתר באינטרנט- תפוז וואלה נענע אבריל סימפל אמטיוי 16. פורום באינרנט - כאן אבריל סימפל 17. מקצוע בבית ספר- ערבית..אנגלית.. 18. מקום בילוי- עם חברים..לא ממש משנה איפה.. 19. תוכנית טלויזיה- בובספוג!
גיבורים והדסרות האלה ביס סטארס.. 20. תחנת רדיו.-100FM דברים שאתם שונאים 21. שיר-טוב..יש הרבה.. השירים של ריהאנה.. שאקירה.. נלי פורטדו.. נו.. כל הפופ האלה.. רוני סופרסטאר גיים בויז וכו'.. 22. סרט-אה..לא זוכרת איך קוראים לו.. זה שכאילו מספרים לך מה באמת קרה בסיפור של כיפה אדומה.. ראיתי את ההתחלה והשתעממתי קשות.. 23. ספר-הספרים של בני גורן.. 24. משחק- ארץ עיר.. 25. אתר באינטרנט- הפופ אפס האלה שקופצים בכל אתר שני! שונאת את זה! 26. פורום באינרנט - אה.. לא יודעת.. למה שאני אשנא פורום..? 27. מקצוע בבית ספר-לשון הסטוריה גיאוגרפיה של"ח 28. מקום בילוי-מועדונים דיסקוטקים וכו'.. 29. תוכנית טלויזיה-אה.. כוכב נולד.. 30. תחנת רדיו.-רשת ג'.. לא יודעת.. אף פעם לא אהבתי אותה..XDD כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר-לא..אבל לשתות בשביל המצברוח זה סבבה.. D: 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן!!!כל כך כיףףף 33. לנהוג בלי רישיון-לא 34. סמים-לא! 35. לצרוח ברחובתלוי מתי ולמה.. 36. להתגייס לצה"ל-כן..
37. לתרום לאגודה למען הסרטן-בהחלט כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-ממ..נשמע כיף..אין אצלנו כל כך בניינים שאפשר לעשות את זה.. ואין הרבה אנשים ברחוב..XDD 39. לשתות הרבה קולה -שונאת קולה.. 40. להרוג ערבים-מצטערת על התשובה..אבל..כן..אבל רק את הערבים המחבלים האלה שרוצים להשמיד אותנו.. אין לי בעיה עם כאלה שמוכנים לחיות איתנו בדו קיום.. 41. להתנדב-כן 42. לגנוב מגנבים-לא לגנוב מהם..להחזיר את מה שהם גנבו..P: 43. לפטר את לימור לבנת-אה.. שיהיה.. 44. לחזור בתשובה-כל אחד איך שבא לו.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-אה..שיהיה 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-לא 48. לשרוף את התעודת בגרות-תלוי עד כמה היא גרועה..XDD 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-לא 50. לחגור גם מאחור-כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל?מויאל 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?מקדונלדס 53. יאס או הוט?יס!!! 54. סוף הדרך או רצים לדירה?אפחד..אני נגד כל התוכניות הגנובות האלה.. כל החיקויים הישראליים [כוכב נולד וכו'..] 55. אבטיח או מלון?מלון 56. תפוז או נענע? <באינטרנט>אה..תפוז יש פורומים נחמדים..נענע יש אודי.. 57. קולה או פפסי?אפחד..לא אוהבת קולה.. 58. רם אורן או ג'ון גרישם?לא ממש מפריע לי..XDD 59. ניוטון או אינשטיין?שניהם..(..?) 60. לבן או שחור? שחור.. 61. משקפיים או עדשות?עדשות.. 62. חיים או מוות?חיים.. 63. אוניברסיטה או מכללה?לא יודעת.. 64. צבא או ש"ל?ש"ל..?? בכל מקרה אני מתה להגיע כבר לצבא..אז שיהיה צבא..D: 65. עתיד או עבר?הווה..P: 66. תות או פטל?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> משו באמצע.. לא כזה שמתפרק..אבל גם לא כזה שאתה רוצה למות אם ציפור מחרבנת עליו..XDD 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?לוחמת!!!ברור!!! 70. ספר או סרט?סרט 71. דיסקמן או MP3?אני אוהבת דיסקים מקוריים..אבל לפעמים זה פשוט לא נוח לסחוב..אז שיהיה אמפי3 72. קלטת או דיסק?דיסק 73. תקליט או קלטת?אה..לא ממש משנה..(..?) 74. כדור הארץ או מאדים?לא יודעת..לא ניסיתי את מאדים..P: 75. חיידקים או וירוסים? אה.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול.. 77. סטימצקי או צומת ספרים?לא מפריע לי.. 78. מנגו או קסטרו?כנ"ל..בעיקרון אני נגד מותגים.. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום.. 80. לב או ראש?שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'?כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים?היום..? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א [ניו יורק! ניו יורק!] 86. יום או לילה?גם וגם.. 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבדדדד 89. טניס או כדור-עף?כדור עף 90. כלב או חתול?כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?עוברים לצד השני של המדרכה ומשתדלים לא להסתכל.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקת בקול רם..ואז עוזרת לו לקום..P: 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?צורחת עליו ורצה להוריד לו מכות! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא לוקחת.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
מוודאת שאני לא בהריון..(..?) 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?הייתי אומרת כל מה שאני חושבת על כולם..ועל הכל.. ואז בסוף אומרת "תזכרו אותי כמו שהייתי..אבל עדיין אפשר להוסיף כמה דברים טובים..
"

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה :)

שעת התחלה: 11:20 פרטים כלליים 1. שם- שיר 2. תאריך לידה- 15.10.93 3. גיל- באתי לכתוב יבנה
אני רגילה שזה בא אחרי השאלה הזו. 14 כמעט. 4. ארץ לידה- ישראל. 5. מקום מגורים נוכחי- יבנה 6. עיסוק- תלמידה (אין לי עבודה ואף אחד מהמשפחה לא רוצה לסדר לי:\) 7. מספר אחים/אחיות- בעיקרון 3. אבל 2. 8. רישיון -יש/אין ?- אין ): 9. באיזה שפות אתם שולטים ?- עברית, אנגלית, קצת ערבית (שנה ראשונה של לימודים...), טיפה רומנית (סבתא
), טיפה ספרדית (מהסדרות בטלוויזיה) וזהו. :) 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר- יואו, כמה פעמים אפשר לכתוב
, 'כל החבר'ה'+'סאן חוזה'. שניהם של מוניקה סקס. 12. סרט- כל פעם זה מה שראיתי אחרון. 'יצאת גבר'. סרט מצחיק ומומלץ, אף ע"פ שפספסתי קצת מהסוף
13. ספר- כל סדרת 'יומני הנסיכה', מומלץ מאוד לבנות נוער (ואולי גם בנים?
). כתוב בשפה שלנו... אני גם מאוד אהבתי את סגנון הכתיבה של "יומן אישי". 14. משחק- משחק? סימס D: 15. אתר באינטרנט- תפוז אנשים 16. פורום באינרנט- אתם
17. מקצוע בבית ספר- ערבית 18. מקום בילוי-
לכו לשאלון הקרוב תמצאו את התשובה שם 19. תוכנית טלויזיה- התוכניות בערב של ערוץ 22? 20. תחנת רדיו- גלגל"צ? דברים שאתם שונאים 21. שיר- 22. סרט- 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר-
, להשתכר עד אובדן הכרה זה מיותר, אבל לשתות קצת וטיפהל'ה להשתכר (בתנאי שלא נוהגים אחר כך) זה בסדר. 32. לעבוד על אנשים בטלפון-
:
כי זה קורע בטירוף,
כי מסכנים לפעמים עושים את זה בשעות הלילה המאוחרות ומעירים אנשים D: 33. לנהוג בלי רישיון-
. לא חוקי, מיותר, בסוף יתפסו אותך 99%. 34. סמים-
. אין בכלל מה לנמק... פשוט לא. 35. לצרוח ברחוב-
לפעמים D: אבל ברחוב שאנשים לא מכירים אותך! 36. להתגייס לצה"ל-
. גם אין בכלל מה לנמק, זה למען המדינה. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-
. שוב, אין מה לנמק. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-
, חחח אף ע"פ שזה מצחיק, זה כואב... מסכנים. 39. לשתות הרבה קולה-
. כי גם אני מהנגמלים. :) 40. להרוג ערבים-
. לא כל הערבים הם כמו אחמדיניג'אד 41. להתנדב-
: זה עוזר מאוד. 42. לגנוב מגנבים- הגונב מגנב פטור! D:, סתם...
, כי זה אסור. 43. לפטר את לימור לבנת- היא כבר פוטרה חמודים :) 44. לחזור בתשובה- אין לי תשובה.... זתומרת, כרגע
. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-
. בעצם, זה תלוי. פלאפון הכי חדיש בשוק לא יקדם אותך לשום מקום. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-
... הספונטניות D: 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי-
- תלוי איזו 48. לשרוף את התעודת בגרות-
. בשביל מה? עכשיו תתקע שנים בלהשיג עבודה! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-
50. לחגור גם מאחור-
זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?מקדונלד'ס 53. יאס או הוט? הוט, זה מה שיש לי 54. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך, תוכנית יותר מגניבה 55. אבטיח או מלון? none of them 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין? איינשטיין 60. לבן או שחור? לבן 61. משקפיים או עדשות? תלוי למי. למשל, אני מכירה מישהי שמשקפיים ממש ממש מתאימים לה
62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> יקר וחדיש קורע את הכביש. XD 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP3? MP3 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים? וירוסים 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף? 90. כלב או חתול? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? 115. את/ה אלים/ה? 116. את/ה חכם/ה? 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. את/ה אוהב/ת לטוס? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 125. למפגש פורום- תבוא/י? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? שעת התחלה: אני אמשיך אחר כך

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 11:54 פרטים כלליים 1. שם: נועה 2. תאריך לידה: 8.1.91 3. גיל: 16 וחצי 4. ארץ לידה:
5. מקום מגורים נוכחי: רחובות 6. עיסוק: תלמידת תיכון ששורדת בין הבגרויות 7. מספר אחים/אחיות: 2 אחים 8. רישיון -יש/אין: אין 9. באיזה שפות אתם שולטים
יודעת ממש טוב?? רק עברית חח 10. התנתקות - בעד/נגד
ממ לא יודעת.. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: bring me to life ו"ואולי" 12. סרט: יעד סופי 13. ספר: כל הספרים של הרלן קובן 14. משחק: לא יודעת.. 15. אתר באינטרנט: אין כזה חח 16. פורום באינרנט: אוונסנס ושירלי לילו.. ואת זה כשמשעמם חח 17. מקצוע בבית ספר: אין 18. מקום בילוי: קניון, ים, בית מלון 19. תוכנית טלויזיה: האלופה 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: girlfriend 22. סרט: אממ וואי אפילו שכחתי איך קוראים לו
23. ספר: גיא אוני 24. משחק: שחמט ודמקה 25. אתר באינטרנט: לא יודעת 26. פורום באינרנט: כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר: היסטוריה ומתמטיקה בעע 28. מקום בילוי: ממ לא יודעת 29. תוכנית טלויזיה: כל האופרות סבון 30. תחנת רדיו: הערביות חחח כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן חחחח הייתי עושה את זה פעם באופן קבוע זה כלכך מצחיק! 33. לנהוג בלי רישיון: ממש לא 34. סמים: לאאא!!! 35. לצרוח ברחוב: הא? 36. להתגייס לצה"ל: כןןן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחחחחחחחחח גם את זה הייתי עושה פעם
39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: אם הם מחבלים אז כן 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא לגנוב בכלל חח 43. לפטר את לימור לבנת: היא כבר פוטרה
44. לחזור בתשובה: למה לא? כל אחד בדרכו ילך 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: אממ לא בשבילי 48. לשרוף את התעודת בגרות: ממש לא חחח 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל
סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג
ברגר קינג 53. יאס או הוט
הוט כמובן! 54. סוף הדרך או רצים לדירה
סוף הדרך 55. אבטיח או מלון
מלון 56. תפוז או נענע
תפוז 57. קולה או פפסי
קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם
ממ לא מכירה את ג'ון גרישם 59. ניוטון או אינשטיין
מזה משנה? 60. לבן או שחור
צבע?? לבן 61. משקפיים או עדשות
עדשות 62. חיים או מוות
חיים ברור 63. אוניברסיטה או מכללה
אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל
צבא 65. עתיד או עבר
אממ שניהם:)

נושבו

New member
ממשיכה...

66. תות או פטל
תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5
5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע
יקר וחדיש.. אבל זה תלוי כמה כסף יש לי חח 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק
לוחם 70. ספר או סרט
שניהם 71. דיסקמן או MP3
אמפי3 72. קלטת או דיסק
דיסק 73. תקליט או קלטת
קלטת 74. כדור הארץ או מאדים
כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים
מה ההבדל? 76. כחול או כתום
כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים
מזה משנה? חהחה 78. מנגו או קסטרו
קסטרו 79. פלאפון או סלקום
סלקום
80. לב או ראש
שניהם! 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'
כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים
ערוץ 3 היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן
לא יודעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון
לישון ברור 85. תל אביב או ניו-יורק
תל אביב 86. יום או לילה
תלוי מה בא. 87. רכבת או אוטובוס
רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד
רוק (אבל לא כבד מדי) 89. טניס או כדור-עף
כדור עף 90. כלב או חתול
כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם
בשוק של החיים שלי... ומסתירה ת'עיניים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה
בורחת משם.. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה
חחחחחחחח צוחקת.. אבל תלוי מי זה המישהו.. אם הוא מבוגר הייתי באה לעזור לו ומחניקה את הצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים
צועקת עליו שהוא מפגר 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה
זורקת לפח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך
תלוי עד כמה קרובי משפחה.. הבת של הדודה של הדוד שלי זה ממש לא היה אכפת לי חח 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות
אעאעא בוכה ומתקשרת לכל מי שאני אוהבת ואוכלת את כל הדברים הכי טעימים בעולם 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן
הייתי מפיצה את זה בכל העולם! 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש
משלמת לו כרטיס טיסה לארץ 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה
לא הייתי עונה עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לבלות עם חברות, ללכת לים/לבריכה, לקרוא, לנגן, לראות טלויזיה, להיות במחשב 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות
בהופעה של אוונסנסססס!!!!!!!! 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד
מזון, סירה לחזור, אמא, אולר ושמיכה 104. מה ממש מעצבן אותך
אנשים צבועים, שמזלזלים במה שאני אוהבת ואנשים אגואיסטים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אחראית, בעלת משמעת עצמית ומצחיקה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: לא כלכך החלטית, די ביישנית וקצת קשה לי לקבל ביקורת 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה
מוכרת בחנות ממתקיםXD 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה
אינלי מושג 109. מה ממש חשוב לך בחיים
החברים, המשפחה והבריאות 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת
מהמוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך
חודש חח 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם
לא זוכרת.. לא עשיתי דברים כלכך נועזים בחיי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך
אממ זרקתי שקית מים על מישהו מהחלון והוא עלה אליי הביתה 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך
כל מיני דברים מוזרים שקורים וגם על הסלבס 115. את/ה אלים/ה
לא 116. את/ה חכם/ה
אממ כן 117. את/ה אוהב/ת ללמוד
לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה
לבלות עם חברות/משפחה, לקרוא ספר טוב, ללכת לסרט, לצחוק 119. את/ה אוהב/ת לטוס
כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם
לא זוכרת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם
לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם
לא יודעת 123. כתבת פעם שיר
לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק
0 125. למפגש פורום- תבוא/י
לא נראלי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך
סרט, בית מלון, ים/בריכה, קניון, לשבת במסעדה או סתם אצל חברה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה
ממ לא יודעת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה
בוילה ענקית.. אבל עדיין בעיר שלי 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים
תלוי בשאלות 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון
אחלה!! שעת התחלה: בטח התכוונת לשעת סיום אז.. 12:19

../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

שעת התחלה: 20:16 דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אני אמשיך מהשאלון הקודם
יזהר אשדות-כל האור שרק אפשר לשאת 12. סרט: נערה בהפרעה 13. ספר" החטא ועונשו-דוסטויבסקי 14. משחק: טאקי 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט : הפורום שלי 17. מקצוע בבית ספר: אנגלית וספרות 18. מקום בילוי: קולנועף, מסעדות, בתי קפה 19. תוכנית טלויזיה: האוס 20. תחנת רדיו: גלגלצ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר
מדי פעם לשתות מעט זה בסדר, אבל על בסיס קבוע\ סתם למען השכרות ועד אבדן הכרה זה טיפשי 32. לעבוד על אנשים בטלפון
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
ככה סתם? בשביל מה חח 36. להתגייס לצה"ל: ככלליות
זה נושא מסובך 37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
לא חבל? (מה גם שהשקיות האלה זה זיהום סביביתי! :X
) 39. לשתות הרבה קולה
לא להגזים 40. להרוג ערבים
זו לא שאלת שחור לבן של להרוג או לא... זה נושא יותר מורכב מזה והשאלה נראית לי קצת מיותרת פה 41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
למה לגנוב מלכתחילה
(אני מתחילה להרגיש כמו ערוץ הילדים) 43. לפטר את לימור לבנת - לא רלוונטי ביעניי 44. לחזור בתשובה - כל אחד ומה שנכון לו 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
לא צריך לעשות מזה כזה ביג דיל 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
- תלוי אם יש לך את האצבעים ולאיזה צורך אתה נוסע 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. - אם זה מתאים לך... 48. לשרוף את התעודת בגרות-
אני לא רואה בזה טעם 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
לא יודעת מה הטעם בזה אם אין איזושהי סיבה, וגם אם יש, רצוי למצוא קודם פתרונות אחרים שיהיו נכונים 50. לחגור גם מאחור
זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?מק 53. יאס או הוט? יאס 55. אבטיח או מלון? שאלה קשה 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? אין העדפה של ממש 59. ניוטון או אינשטיין? כנ"ל 60. לבן או שחור? לבן 61. משקפיים או עדשות? משקפיים 62. חיים או מוות?חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה? מה שמתאים לצרכים ולכיוון שאתה בוחר בו 64. צבא או ש"ל? זה עניין אינדיבדואלי 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? כל אחד ומה שמתאים לו 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? משהו באמצע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? ראה 2 תשובות למעלה 70. ספר או סרט? שניהם 71. דיסקמן או MP3? עקרונית MP3 חוסך קצת בלאגן
72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים?
הארץ? 75. חיידקים או וירוסים? אפחד 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? גם וגם 78. מנגו או קסטרו? אני אלך על קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? פלאפון 80. לב או ראש? לב, אבל אם אפשר, אז שילוב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? שניהם בסדר 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? אין לי מושג 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? בניו יורק לא הייתי, אז ת"א... היא מגוונת
86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? לא יודעת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף?
90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? כלום, שימשיך בדרכו :X 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תלוי באיזה אופן הוא צועק את זה
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אולי הייתי בודקת אם הוא בסדר? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מתעצבנת, עושה פרצוף וממשיכה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא הייתי לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? סתם חברה\ה או בנזוג? זה משנה את מורכבות השאלה
97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? לא ניכנס לזה אפילו 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? זה היה מצויין, לא? בכל מקרה, אני מניחה שמעבירים דבר כזה לאנשים שיכולים לעשות עם זה משהו בפועל 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? באסה
גם אני לא ממש עשירה 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? אני מניחה שהייתי סוגרת אותו וממשיכה הלאה חח ועוד קצת עליך 101. תחביבים" מיני יצירה, סרטים, קריאה ומוזיקה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? כרגע אין לי העדפה, אולי לטייל קצת בחו"ל 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? משפחה, חבר טוב, את הכלב, מחשב ואולי ספרים\תרופות\ שאר דברים רלוונטים? 104. מה ממש מעצבן אותך? אי-סובלנות, אטימות, שקרים, צביעות, אנשים שמשוכנעים שהם אמפתיים אבל בעצם במקום להקשיב מנסים לכפות על האדם השני את מה שהם מרגישים
105. ציין 3 תכונות טובות שלך. כנות, הקשבה[אני אכלול בתוך זה סובלנות, זה חשוב לדעתי
], יצירתיות\חוש הומור? 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. בעיקר פחדים למיניהם 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? שחקנית\זמרת 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? משוררת\פזמונאית\אולי לעשות קצת מוזיקה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה, נאמנות וכנות 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? חתיכת שאלה
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? משהו מתמשך של כמה שנים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? . 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת כרגע ממ אולי יש משהו, אבל לא משנה חחח 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא יודעת איך להגדיר את זה, אבל יש נושאים שעושים לך משהו בלב... במיוחד דברים שקשורים באלימות כלפי ילדים... אני פשוט לא מצליחה להבין איך נותנים לדברים כאלה לקרות. 115. את/ה אלים/ה? לא 116. את/ה חכם/ה? במובן מסוים 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? תלוי מה, אבל כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? סרטים, מוזיקה, ספר טוב (איך זה נשמע חחח) 119. את/ה אוהב/ת לטוס? מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? היו לא מעט חח 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא במיוחד, גם אני לא ממש מסוגלת בכל מיני מובנים 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? הממממ 123. כתבת פעם שיר ? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? לא הרבה, קצת להוצאות לשבוע-שבועיים הקרובים 125. למפגש פורום- תבוא/י? אני לא ממש פעילה בצד החברתי של הפורום, אז אני משערת שלא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? סרטים, מסעדות, בית קפה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? לומדת דברים שאני אוהבת ומטיילת קצת אם יש אפשרות 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? בעיר קטנה יחסית ליד עיר גדולה, פחות או יותר כמו עכשיו 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? אם הם מעניינים אותי ויש לי זמן, למה לא
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? נחמד
שעת סיום: 20:42 בטוח שהיה פה, אבל אני מקווה שרובכם לא ענו עליו.

זה מההרגל ../images/Emo6.gif שילוב האותיות הזה...

עכשיו אני רק צריכה לשאול את עצמי כמה כבר יוצא לי להשתמש במילה "אצבע" כדי שדבר כזה יקרה

2eye

New member
חבל להפציץ, חכי למלחמה...

שעת התחלה: אממ, 21:21 פרטים כלליים 1. שם: עמרי 2. תאריך לידה: 4/6 3. גיל: 14 4. ארץ לידה: פה 5. מקום מגורים נוכחי: בני ציון 6. עיסוק: כרגע, תלמיד בחופש שעובדת בעבודת קיץ :) 7. מספר אחים/אחיות: 4 8. רישיון -יש/אין ?: עדיין אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?: אנגלית ועברית, וקצת ערבית 10. התנתקות - בעד/נגד? באמצע דברים שאתם אוהבים 11. שיר: המילים הכי יפות. 12. סרט: X 13. ספר: X 14. משחק: אממ 15. אתר באינטרנט: וואן. 16. פורום באינרנט: פורום סוסים של וואן 17. מקצוע בבית ספר: מתמ' 18. מקום בילוי: מסעדה 19. תוכנית טלויזיה: X 20. תחנת רדיו.: 91.8 דברים שאתם שונאים 21. שיר: השירים בחרושים של הרדיו 22. סרט: X 23. ספר: X 24. משחק: X 25. אתר באינטרנט: ? 26. פורום באינרנט: X 27. מקצוע בבית ספר: אנגלית... 28. מקום בילוי: מקום במוני 29. תוכנית טלויזיה: X 30. תחנת רדיו: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר V 32. לעבוד על אנשים בטלפון V 33. לנהוג בלי רישיון X 34. סמים X 35. לצרוח ברחוב V (זה אחד החזקים) 36. להתגייס לצה"ל V 37. לתרום לאגודה למען הסרטן V 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון V 39. לשתות הרבה קולה X 40. להרוג ערבים X (נגד! נגד! נגדדד!!!!) 41. להתנדב V 42. לגנוב מגנבים X 43. לפטר את לימור לבנת V 44. לחזור בתשובה X 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק X 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד X (חבל להיות פזיז, ו..שמעתץי שתאינלד לא כזאת משהו) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. תלוי 48. לשרוף את התעודת בגרות X 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה V (מבחירה? בטחח) 50. לחגור גם מאחור V (חובה!חובה!חובההה!!) זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? אפאחד מהם... 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מקדנולד'ס, כי לא יוצא לי יותר מדי ברגר קינג.. 53. יאס או הוט? הוט (ביפ) 54. סוף הדרך או רצים לדירה? שניהם היו בסדר.. 55. אבטיח או מלון? אבטיח! 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז (אם לתפוז היו קוראים לימון הייתי מציע לימונענע) 57. קולה או פפסי? לא אכפת... 58. רם אורן או ג'ון גרישם? שיהנו, מי אלה? 59. ניוטון או אינשטיין? ניוטון, אין לי כוח לכתוב איינשטיין 60. לבן או שחור? שחור.. 61. משקפיים או עדשות? עדשות.. 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? עזבו אותי באמא'שכם 64. צבא או ש"ל?בעיקרון צבא, אבל מי שלא יכול ישעה ש"ל... 65. עתיד או עבר? הווה 66. תות או פטל? פטלל
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? חמש - אם אפשר 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> למה ללכת לקיצוניות? רכב לא ולא... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? מי שיכול שילך ללוחמה, צבא הוא לא צבא בלי לוחמים, אך לוחמים לא יעשו את העבודה בלי הג'ובניקים... 70. ספר או סרט? סרט, אין לי זמן לספר 71. דיסקמן או MP3? אמפי3, יותר קטן 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? ? שו? 74. כדור הארץ או מאדים? כדה"א, מעדים זה הרבה זמן הליכה מפה... 75. חיידקים או וירוסים? את שניהם לא רוצה אצלי 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול :) 77. סטימצקי או צומת ספרים?אממ, סטימצקי? השם של זה יותר מגניב... 78. מנגו או קסטרו? מנגו
זה טעים
סתם, לא קניתי שם, אז קסטרו... 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> ובאמת אני עונה: אורנג' D: 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? שולחן עבודה? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לא יודע... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? אממ, מי רוצה במבה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א, אין כמו בארץ, למרות שנאי לא אוהב את ת"א... 86. יום או לילה? יום... 87. רכבת או אוטובוס? שניהם סבבה 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד
89. טניס או כדור-עף?טניס, זה כיף... 90. כלב או חתול? כלב, לא אוהב חתולים, יש לי יותר מדי X: מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? או שהייתי נופל מרוב צחוק או שהייתי מדבר איתו.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?בטוח הייתי על הרצפה.. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אני הייתי מחליק על קליפת צחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי רטוב? סתם, תלוי, אם חם...כולם מוזמנים 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא הייתי לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אווצ', הייתי קונה כרטיס חד כיווני לטימבקטו ושם - אין לי קרובי משפחה... 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? לא הייתי פה... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מפרסם את זה... 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? עוזר לו, מזל שבשאלה על החברה שהיא קרובת משפחה לךא אמרתי זימבבווה, הא? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה?לא הייתי עונה עליו, אבל הוא סבבה... ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לרכב ולנגן 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? בצפון.... יאאמ 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? תנו לי לחשוב על זה.. 104. מה ממש מעצבן אותך?קמצנות... 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. נדיבות, פתוח ואוהב לעזור 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. מכוער (?), מתקשה לסלוח, פיוז קצר 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? גדול D: 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? גדול D: (סתם, תנו לחיות, נדבר אח"כ) 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה, החברים והסוס... 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת?להישאר בעולם, בלי המשפחה החברים והסוס... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? זה כולל חברויות של כתה ד'?
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?לא זוכר 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הלכתי בפארק רעננה כשפתאום בא אליי אדם תופס אותי בפנים ומנסה לשכנע אותי לא להתגייס לצה"ל (?) כשחבר שלו בצד צועק "קרבי זה הכי!" 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? הכל.. 115. את/ה אלים/ה?בעיקרון כן, עובד על זה... 116. את/ה חכם/ה? די... 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? לא X: 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> אממ... 119. את/ה אוהב/ת לטוס? תלוי לאן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שעגבנייה רודפת אחריי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא.. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?אממ...לא זוכר 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, אבל הוא די אישי... 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?כרגע? 200 שקל מהאירוע ביום שלישי, ותלושים לצליל (300 ש"ח) 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא חושב 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לשבת עם חברים, לא משנה איפה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה?מבלה עם חברים... 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? בארץ, בצפון 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? יאא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? מגניב :) *סומבאדי וואנטס צ'יפס? -איי אמ נייקד-* שעת התחלה:21:21 אפילו זכרתי! :-O עכשיו כבר 21:43

../images/Emo203.gif

שעת התחלה: 02:15 פרטים כלליים. 1. שם נעה. 2. תאריך לידה 13.8 3. גיל 14 4. ארץ לידה ירושלים 5. מקום מגורים נוכחי ירושלים. 6. עיסוק תלמידה. 7. מספר אחים/אחיות אחות אחת. 8. רישיון -יש/אין ? אין. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית חח. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד. דברים שאתם אוהבים 11. שיר יומן מסע. 12. סרט מישהו לרוץ איתו. 13. ספר מישהו. 14. משחק חח מונופול. 15. אתר באינטרנט ישרא ותפוז. 16. פורום באינרנט מלא. 17. מקצוע בבית ספר ספרות. 18. מקום בילוי דשא חח, תל אביב. בית. 19. תוכנית טלויזיה פרויקט מסלול... 20. תחנת רדיו ? דברים שאתם שונאים הלאה. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר כן במידה, כי לפעמים כייף לשכוח קצת מעצמך. 32. לעבוד על אנשים בטלפון חחח לא כי זה ילדותי אבל זה כייף. 33. לנהוג בלי רישיון לא. 34. סמים קלים. 35. לצרוח ברחוב חח בשמחה 36. להתגייס לצה"ל תלוי 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון חחח בכייף 39. לשתות הרבה קולה ברור. 40. להרוג ערבים לא להרוג אנשים בכלל... 41. להתנדב כן. 42. לגנוב מגנבים לא. 43. לפטר את לימור לבנת .. 44. לחזור בתשובה לא, כי אלוהים זה דבר שבני האדם המציאו. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא, תקנו פלאפון בשביל לדבר לא בשביל הפוזה. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד בשמחה. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא בשבילי. 48. לשרוף את התעודת בגרות חח לא. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה חח כן. 50. לחגור גם מאחור כן. זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת. 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? בשר זה רצח. 53. יאס או הוט? הוט. 54. סוף הדרך או רצים לדירה? מממ סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון? אבטיח. 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי? קולה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם? 59. ניוטון או אינשטיין? 60. לבן או שחור? שחור. 61. משקפיים או עדשות? עד. 62. חיים או מוות? חי. 63. אוניברסיטה או מכללה? 64. צבא או ש"ל? צ. 65. עתיד או עבר? עת. 66. תות או פטל? ת. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? תלוי. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? ממש לא אכפת לי... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לחימה למען הגנה ולא לכיבוש. 70. ספר או סרט? ספ. 71. דיסקמן או MP3? אמפי. 72. קלטת או דיסק? די. 73. תקליט או קלטת? תקל. 74. כדור הארץ או מאדים? מא. 75. חיידקים או וירוסים? חיי. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כח. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטי. 78. מנגו או קסטרו? קס. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלק. 80. לב או ראש? לב. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבו. שמנמן. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? .. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?חחח לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אבי!11113$!%@#^ 86. יום או לילה? לילה. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. 89. טניס או כדור-עף? טניס. 90. כלב או חתול? כל.

נעה 124

New member
עונה../images/Emo2.gif

שעת התחלה: 3:28 פרטים כלליים 1. שם- נעה 2. תאריך לידה- 13.9 3. גיל- עוד מעט 14 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- עדי 6. עיסוק- תלמידה 7. מספר אחים/אחיות- אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ?- אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?- עברית ואנגלית וספרדית טיפה 10. התנתקות - בעד/נגד?- בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר- יש המון 12. סרט- קליק, בית ספר לרוק 13. ספר- מארלי ואני, מישהו לרוץ איתו, ווינטר בלו 14. משחק- לא יודעת 15. אתר באינטרנט- מלא 16. פורום באינרנט- קרן פלס 17. מקצוע בבית ספר- תנ"ך 18. מקום בילוי- קריון 19. תוכנית טלויזיה- חברים 20. תחנת רדיו- גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר- כל דבר מזרחי 22. סרט- אין.. 23. ספר- לא זוכרת
24. משחק- לא יודעת 25. אתר באינטרנט-
26. פורום באינרנט- פורומים שממש בא לי להיות חברה בהם ואחרי כמה זמן אני מבינה שהם לא פעילים כבר שנים 27. מקצוע בבית ספר- גאוגרפיה 28. מקום בילוי- אין 29. תוכנית טלויזיה- תוכניות ילדים למיניהן, עם דגש על מועדון ווינקס 30. תחנת רדיו- רשת ג' כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר- לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון- כן, אבל לא המון 33. לנהוג בלי רישיון- לא 34. סמים- לא 35. לצרוח ברחוב- תלוי מה השעה ואיזה רחוב 36. להתגייס לצה"ל- כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- תלוי איזה אנשים
39. לשתות הרבה קולה- כן 40. להרוג ערבים- לא 41. להתנדב- להתנדב למה? 42. לגנוב מגנבים- חח 43. לפטר את לימור לבנת- כן 44. לחזור בתשובה- לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- כן 48. לשרוף את התעודת בגרות- לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- טיפשי אבל... אוקיי 50. לחגור גם מאחור- כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? שניהם 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? אף אחד (צמחונית) 53. יאס או הוט? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון? מלון 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם?
59. ניוטון או אינשטיין?
60. לבן או שחור? לבן 61. משקפיים או עדשות? עדשות 62. חיים או מוות? בד"כ חיים, אבל לפעמים עדיף מוות 63. אוניברסיטה או מכללה?- מכללה 64. צבא או ש"ל? ש"ל
65. עתיד או עבר? גם וגם 66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> את הראשון, אם יגנבו לי אותו אז לפחות פעם היה לי אוטו שנוסע, את השני לא יגנבו, אבל מה אני אעשה איתו אם הוא בקושי נוסע
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP3? MP3 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? מאדים 75. חיידקים או וירוסים? אממ...
76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? אף אחד 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון.. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ציונות- תל אביב, אבל ברור שעדיף ניו יורק 86. יום או לילה? לילה
87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? שניהם
מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? לא מסתכלת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת.. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אם זה מישהו שאני מכירה אז לא יודעת, מישהו שאני לא מכירה אז מה אכפת לי? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו שאני מכירה- מתעצבנת. מישהו שאני לא מכירה- מתעצבנת, אבל יותר בעדינות 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?- שונאת צ'יפס!!! 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? נפרדת ממנו 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? למה להגיד לי את זה
עכשיו אני אחשוב ככה כל הזמן ואני לא אפסיק לבכות ולכתוב שטויות בבלוג שלי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הללויה
אני גם מפורסמת, גם עשירה וגם הצלתי מלא אנשים
99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? איך הוא הגיע לזימבאבואה?... הייתי מנסה לעזור לו בלי להגיע לשם, אם לא ילך אז מה לעשות? אני אטוס אליו 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? אני ערה ב 4:00, זה אומר שאני ממש משועממת, מספיק בשביל לענות על השאלון הזה... ואין כזה דבר, אני אוהבת שאלונים
ועוד קצת עליך 101. תחביבים- טניס, לקרוא 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות?- ביורודיסני עם כל מי שאני רוצה ובלי הפחד גבהים שלי 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?- למה אני הולכת לאי בודד?
MP3, הרבה מאוד אוכל, פלאפון עם סוללה, הרבה מאוד מים, מישהו שיהיה איתי 104. מה ממש מעצבן אותך? שאנשים טועים ואחרי שמוכיחים להם שהם טעו אז הם אומרים "כן.... אהה... אני... אתה שקרן! אני בחיים לא אמרתי את זה!" 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. לא יודעת. שונאת להחמיא לעצמי.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך- עצלנית, דוחה דברים לרגע האחרון, naady 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? וטרינרית 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? עדיין וטרינרית.. ולא, זה לא חלום של ילדות בכיתה ג' 109. מה ממש חשוב לך בחיים?חברים 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מלא.. מוות, מחשים, פרידות... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? לא היו קשרים רציניים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא זוכרת.. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא יודעת 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא קוראת עיתון 115. את/ה אלים/ה? ממש לא 116. את/ה חכם/ה? אממ... אני מחוננת אבל אני עצלנית מדי בשביל להיות ממש חכמה 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חח... לקרוא, להיפגש עם חברות, לדבר עם חברה בטלפון (יש אחת מסויימת, לא כולן), לראות סרטים מרגשים,לראות סרטים מצחיקים, לשמוע מוזיקה (קרן פלס) 119. את/ה אוהב/ת לטוס? טסתי פעמיים בחיים ובאחת מהן הייתי בת שנה ומשהו אז אני לא זוכרת אותה.. נגיד שכן

נעה 124

New member
המשך...../images/Emo178.gif

120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? יש חלום שפעם הייתי חולמת אותו המון... אני נוסעת באוטובוס עם עוד מלא ילדים (אני בת 9 בערך), והכול סבבה וזה, ואז אנחנו מגיעים למקום עם מתקנים מתנפחים. כולם יורדים, אז גם אני יורדת, ופתאום אני מגלה שאני ערומה... איכשהו אני אף פעם לא זוכרת את ההמשך 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא תמיד 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? לא יודעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, ואין מצב שאני משתפת 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 38 ש"ח 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא יודעת.. פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? קניות, סרטים עם חברות וסתם להסתובב בקניון עם חברות 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? טסה לאנשהו עם מלא אנשים שאני אוהבת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה?באיזשהו ישוב נידח שאף אחד לא מכיר (גם עכשיו אני גרה בישוב נידח שאף אחד לא מכיר..XD) 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? נחמד שעת התחלה: סיום? 4:06... אני ממש חייבת ללכת לישון

mafakit

New member
חח..מצאת לך שעה לענות על שאלון..../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif

MushrooMush

New member
עונה לפחות על מה שאני יכולה

חהחהחה אני בקטע של להפציץ. שעת התחלה:אחד וחצי פרטים כלליים 1. שם הדר 2. תאריך לידה30 9 3. גיל 15 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי קיריעתת שמונה 6. עיסוק 0O 7. מספר אחים/אחיות2 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עיברית וגם זה בקושי 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר korn word up 12. סרט ודידי שהקריבים 2 13. ספר ----- 14. משחק מונופול 15. אתר באינטרנט oldplay .com 16. פורום באינרנט זה ^___^ 17. מקצוע בבית ספר אממ אמממ אממאממ אממממממ של"ח XD 18. מקום בילוי ים בית 19. תוכנית טלויזיה בוב ספוג 20. תחנת רדיו.גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר שאקירה והכושית הזאת שחכתי אתהשם שלה ביוטיפול וויף 22. סרט אממממא ממממ אממממ אמממממממ......לע יודעת סרטים שאני שונאת אני פשוט לא מכירה 23. ספר ....... 24. משחק לע יודעת 25. אתר באינטרנט שוקס 26. פורום באינרנט ..... 27. מקצוע בבית ספר תנ"ך 28. מקום בילוי קניון 29. תוכנית טלויזיה את התוכניות של ערוץ הילדים בבוקר ככה ב 7-8 רק ביגלל זה הנוער ניראה ככה 30. תחנת רדיו. רשת ג כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר לא זה דפוק 32. לעבוד על אנשים בטלפון כה זה מצחיק אבל לא בהגזמה כי אחר כך זה לא יפה ומציק 33. לנהוג בלי רישיון תלוי.... אם זהה ממש חשוב או 5 דקות ואתה יודע ליסוע!!!! אז בסדר 34. סמים לא.... חבלל מי שרוצה למות יכול להיתאבד ישר...>< 35. לצרוח ברחוב מעצבןןן.!!!! 36. להתגייס לצה"ל כהה@@!! איפה הצייונות .... וכמה שהמדינה גרועה חייב! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כה 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון XDD אם הם מעצבנים אז למה לא 39. לשתות הרבה קולה לא זה לא בריא 40. להרוג ערבים למה לא?!?!?!?!?!??.............הם הורגים אותנו 41. להתנדב כה 42. לגנוב מגנבים XDD לא.... עדיף סתם להשלין עליהם במישטרה 43. לפטר את לימור לבנת אממ תאמת אני לא יודעת המ כל כך רע היא עשתה.. וזה לא כי אני חושבת שהיא עשתה טוב זה פשוט כי תמיד בחדשות הקטעים שלה משעממים אותי...=/ 44. לחזור בתשובה חחח כה אבלל בטקט... נגיד אחי חזר בתשובה {>< כמה דפוק בנאדם יכול להיות??} היה איזה חושיים שהוא היהי נוסע עם חברים שלו לירושליים וזהה ולא היה מדליק אורר וכל מיני כאלה ואז אחריי חוישים נימאס לו.. והוא עשה את ביגלל חברים שלו!! מי שרוצה אז הוא צריך באמת להמאין בזה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק .. לא ....כי כל פעם מביאים חדש ומשגעים אתהאנשים 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנדכהה!!!! בחייף 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא 48. לשרוף את התעודת בגרות חחח .... ניראה עד שיהיה לי 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 0O אם זה נוח למה לא 50. לחגור גם מאחור כה זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל?מויאל 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מקדולנס.. בעצם שניהם זה זבל 53. יאס או הוט?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה?....מממ רצים לדירה 55. אבטיח או מלון?אביטח 56. תפוז או נענע?תפוז <באינטרנט> 57. קולה או פפסי?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם?ם() 59. ניוטון או אינשטיין?ניוטון זה יור מצחיק 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות?עשדות 62. חיים או מוות?מוות נריאה ליי..XDD לא בעצם חיים 63. אוניברסיטה או מכללה?אוני 64. צבא או ש"ל?צבא 65. עתיד או עבר?עבר 66. תות או פטל?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?יקר וחדיש....ולשים לו את המכשיר הזה שאפר לדעץ איפה הוא תמיד <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?לוחם יותר כיף?! 70. ספר או סרט?סרט 71. דיסקמן או MP3?אמ פי 72. קלטת או דיסק?דיסק 73. תקליט או קלטת?תקליט 74. כדור הארץ או מאדים?מאדיםם שליטעע 75. חיידקים או וירוסים? וירוס פחות מסוכן לא?! 76. כחול או כתום ?כחול <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטמצקי 78. מנגו או קסטרו?מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <פלאפוןכן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'?שומר מסךך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים?ליפני 3 שנים יותר טוב 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?O0 לע יודעת אבל אני הוכלת לילמוד כימיה....>< 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לשון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>הרצליה!!!! 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד עדיףף אבל בוא ניסגור על זה שאני לא מתה על שניהם 89. טניס או כדור-עף?כדור עף 90. כלב או חתול?כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?נותנים לו 100 שקל שילך לשוק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?נותנים לו 100 שקל... ואומרים לו... קולואאזז 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקים ואר כך אם באמת קרה לו משהו עוזרים לו 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?זורקת עליו שקית קולה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לוקחים ואומרים תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?ם() עעעעעעע 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?הולכת לירצוח אנשים וליגנוב מלא ממתקים XDDD 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?עושה כסף 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש?אמממ אומרת לאמא שלי לא שלי יש הרבה מה לעשות 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה?0ם עונה עליו בכל זאת ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? 115. את/ה אלים/ה? 116. את/ה חכם/ה? 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. את/ה אוהב/ת לטוס? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 125. למפגש פורום- תבוא/י? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? שעת התחלה:

MushrooMush

New member
המשך

ועוד קצת עליך 101. תחביבים לצייר 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות?לנדוןןןן !!!! 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?אוכל מיכאל מוזיקה סירה לחזור מיזרון יפ מיתנפח 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים שעושים קולות מעצבנים נגיד שהם אוכלים או שהם נגיד הולכים אה עושים כזה כאילו הם זקנים בצורה מעצבנת אבל !!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.מציירת לא יודעתת ><<<<<<< 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.עצבנית משעממת ולא יודעתתתת ><<<<<<<< 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה?לא יודעת מי זוכר 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה?לא יודעת... מהשהוו בבנק כמו אתי אלוןן..XDD 109. מה ממש חשוב לך בחיים?כסף.... לא יותר מידי רק שיהיה ליחיות 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת?מהחיים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? חודש 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?0ם רביתי מכות נריאה לי לא זוכר.. אהה קיללתי את המורה שלי ואמרתי לה שאני יזמין לה מישטרה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חשבתי על שיר והוא היה בגלגל"צ 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך?אסטרולוגיה XDDD 115. את/ה אלים/ה?אולי 116. את/ה חכם/ה?אולי 117. את/ה אוהב/ת ללמוד?אולי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה?ציור שירים.... יפים אנשים מצחיקים <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. את/ה אוהב/ת לטוס?אולי... אממ כה 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?אממאמממאמממ לא יודעתעתתתתעתתעת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?לא יודעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?אין לי 125. למפגש פורום- תבוא/י?אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?ים לשבת עםחברים ולכאול.... לשבת בבריכה ולאכול לשבת עם חבר ולדר שטיויות כל מיני כאלה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה?דיאטה XD יחח סתם לא יודעתתת.. עובות מרוויחה כסף.. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה?לונדון 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים?כה 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון?נחמד קצת ארוך שעת סיוםםםםםם****:אחד 42

../images/Emo42.gifעונה

שעת התחלה: 16:39 פרטים כלליים 1. שם: שי 2. תאריך לידה: 9.12.91 3. גיל: 15 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: אשדוד 6. עיסוק: תלמידה ? 7. מספר אחים/אחיות: אח אחד 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, ספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Noise and Kisses של דה יוזד 12. סרט: שר הטבעות 13. ספר: הארי פוטר, האכימאי, אישתו של הנוסע בזמן 14. משחק: בועות בצרורות 15. אתר באינטרנט: ממ לא יודעת 16. פורום באינרנט: סקו"ש 17. מקצוע בבית ספר: ביולוגיה 18. מקום בילוי: בית 19. תוכנית טלויזיה: האנטומיה של גרי, האוס, כל מיני סדרות ל יס סטאר 20. תחנת רדיו: גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל השירים של רונייייי 22. סרט: לא יודעת איך קוראים לו.. מד"ב כזה 23. ספר: ממ לא יודעת 24. משחק: לא יודעת 25. אתר באינטרנט: אין 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: אזרחות, ספרות. 28. מקום בילוי: מועדונים וכו' 29. תוכנית טלויזיה: ממ לא יודעת 30. תחנת רדיו: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר. לא, כי זה מגעיל 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן, כי זה כיף. 33. לנהוג בלי רישיון: לא, אפשר להרוג אנשים בדרך. 34. סמים. לא, זה סתם מגעיל. 35. לצרוח ברחוב: כן, מה רע להשתחרר קצת? 36. להתגייס לצה"ל: כן. צריך לשרת את המדינה שאתה חי בה. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: ברור. למה להיות אגואיסטים? יש אנשים שצריכים עזרה. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן, זה כיף. 39. לשתות הרבה קולה: לא, זה כימיקלים, זה דוחה. 40. להרוג ערבים: לא, אבל אם זה מחבלים וכאלה אז כמובן. 41. להתנדב: כן. 42. לגנוב מגנבים: לא, אז אתה תהיה גם גנב. 43. לפטר את לימור לבנת: חחח לא יודעת. 44. לחזור בתשובה: אין לי דעה, שכל אחד יעשה מה שבא לו. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא, סתם שטויות. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא, למה דווקא לתאילנד? מילא לקליפורניה או משו. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא, אחר כך יוצאים מזה מטומטמים. 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא, לך הבייתה לישון 50. לחגור גם מאחור: כן, למה בכוונה לרצות למות? זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? פיכ 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? ברגר 53. יאס או הוט? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? שום דבר 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? פיכ 58. רם אורן או ג'ון גרישם? :| 59. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? משקפיים 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל? צבא. מה זה ש"ל? 65. עתיד או עבר? הווה!!@ 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> חח חדש. D: 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם! 70. ספר או סרט? תלוי איזה 71. דיסקמן או MP3? דיסקמן!! אני שונאת את כל האמפי למינייהם! 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? מאדים 75. חיידקים או וירוסים? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לא יודעת 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? לא יודעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> שניהם מסריחות! 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד מאודד! 89. טניס או כדור-עף? טניס
90. כלב או חתול? חתול!# מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתעלמת. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? מה ההבדלל? מתעלמת! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים עליו! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקללת אותו בשלל אוצר הקללות שלי ואם הייתי תופסת אותו גם מכניסה לו מכות! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? ממש לא הייתי לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? איכססס חס וחלילה. הייתי שורפת כל דבר שנגע בו ומטהרת את כל הדברים שלי. 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי אוכלת פולל ממתקים ומתקשרת גם לאנשים שאני אוהבת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מצילה את כולםםם! P: 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? סוו? מה הוא קשור אליי בכלל? רק עכשיו הוא נזכר שאני חייה? שימות! לא סתם.. ממ הייתי עוזרת לו בטח. 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? לא הייתי עונה עליו. אבל הוא דווקא נחמד ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לנגן, לצייר, לשמוע מוסיקה. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? לונדון!# 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מחשב, ספרים, חבר שלי, אוכל, וכל מיני דברים להשרדות. 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשיםםם! 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אין לי תכונות טובות. אני כלבה
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: אין לי כח. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? וטרינרית. 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? אין לי שמץ. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? כסףףף.. פחח לא סתם. נממ משפחה, חברים, שיהיה להם טוב בחיים. 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר ממש ממש לבד. בלי אף אחד. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה בכיתה ד' XDD 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? החלטתי לעבור דירה. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? ילדה בכיתה א' אמרה לי שאני יפה פחח 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? שום דבר. 115. את/ה אלים/ה? מאוד! 116. את/ה חכם/ה? לפעמים 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חחחחחחחח XDD נממ לנגן. 119. את/ה אוהב/ת לטוס? לא יודעת, אף פעם לא טסתי. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אין לי כח 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? לא יודעת. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, וממש לא הגיע הזמן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? אין לי שקל
125. למפגש פורום- תבוא/י? כמובן!# 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לנגן, לאכול. 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? לא יודעת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? קליפורניה, או בריטניה. 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? תלוי, אם יש לי כח 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? נחמד. שעת התחלה: בטח התכוונת סוף.. אז 17:01 בטוח שהיה פה, אבל אני מקווה שרובכם לא ענו עליו.

למעלה