שלישי
ל להלהלה בללה New member 9/1/08 #2 שלישי../images/Emo183.gif סיימתי מוקדם בצפר החניכים לא התלהבו מהפעולה היום:/והשקענו... הייתי בבלט סופוסוף!!אחרי שבוע וחצי בלי(הייתי חולה)... מדהים. אמא עצבנה אותי. אוף,היא כ"כ מטומטמת לפעמים
שלישי../images/Emo183.gif סיימתי מוקדם בצפר החניכים לא התלהבו מהפעולה היום:/והשקענו... הייתי בבלט סופוסוף!!אחרי שבוע וחצי בלי(הייתי חולה)... מדהים. אמא עצבנה אותי. אוף,היא כ"כ מטומטמת לפעמים
B B R A Y E R New member מנהל 9/1/08 #3 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמרות שכבר עבר טיול של''ח נחמד בעכו כאב ראש מעצבן שהתחיל ברגע שחזרתי הביתה
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמרות שכבר עבר טיול של''ח נחמד בעכו כאב ראש מעצבן שהתחיל ברגע שחזרתי הביתה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/1/08 #4 נמ../images/Emo110.gif היה לנו קורס מד"א בבצפר [עזרה ראשונה.. החייאה] והיה ממש סבבה היה צחוקים.. התבטל בגלל זה יום לימודיםP: [למרות שהתחלתי לפני מה שהייתי אמורה אבל לאנורא] אחותי החצי האחרון של היום היה ממש על הפנים.
נמ../images/Emo110.gif היה לנו קורס מד"א בבצפר [עזרה ראשונה.. החייאה] והיה ממש סבבה היה צחוקים.. התבטל בגלל זה יום לימודיםP: [למרות שהתחלתי לפני מה שהייתי אמורה אבל לאנורא] אחותי החצי האחרון של היום היה ממש על הפנים.