שלומלום

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifשלומלום ../images/Emo9.gif

אז זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, למרות שקראתי את כל הספרים
שתי שאלות לי אליכם: 1. הבנתי שיש סיורים מודרכים בלונדון בעקבות הארי פוטר... למישהו יש יותר פרטים בעניין או אולי יכול להפנות אותי לאתר הרלוונטי? 2. לפני שאני טובעת בכל המאמרים/קישורים/טאגליינס של הפורום- מישהו יכול להפנות אותי ישירות לחידון שבטח עשיתם/היה בפורום? אני מחפשת בסביבות 50 שאלות אמריקאיות [בעברית...
] על כל הספרים, לא קשות מדי...
3. פשוט השאלות זה לאיזושהי תחרות שאנחנו מארגנים, ורציתי לשאול בעניין הפרסים, מה יותר שווה בעיניכם- לקבל במתנה את שלושת ה-DVD של הסרטים או את הספר השביעי [לכשייצא...] המון
לעוזרים טובי הלב!

InBaR 85

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

1. אני גם רוצה אבל אני לא יודעת איפה למצוא... 2.אין לי מושג
3.אני חושבת DVD
מצטערת שלא כל כך עזרתי

A Radcliffe

New member
וולקאם!../images/Emo129.gif

אין לי מושג........ סורי....
אבל בקשר לאחרון... מצד אחד, יכול להיות שהספר יהיה יותר זול. מצד שני, זה עוד מלאמלא זמן.
לאדעת............... וולקאם!

שלום! ../images/Emo24.gif

1) לוידעת.. 2)אני לא יודעת אם היה משהו בפורום, אבל כאן: http://planet.nana.co.il/hanybsh/hidonn.htm זה אתר שיש בו חידון כזה, ונראה לי שהיו בו חידונים קודמים, כך שאת יכולה לנסות לשלוח מייל למנהלי האתר. 3) טוב, זה תלוי מתי התחרות וכמה היא קרובה לצאת הספר השביעי. כעיקרון הספר- אבל אם זה יהיה עכשיו והספר יצא רק בעוד שנה פלוס, אז אולי עדיף הדיוידי.

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

הכינוי שלך ממש ממש מוכר לי
אולי ממכושפות? אני חנה, בכל אופן

Fairywitch

New member
חחח../images/Emo6.gif זה מה שקורה

כשמנהלים 3 פורומים וגולשים בעוד 15-20...

tamar05

New member
ברוכה הבאה!

אממ... בפורום 660 יש הודעה של 'פאנקי סטאר' שחזרה מטיול כזה בלונדון, אז את יכולה לשאול אותה. היא גם נתנה קישור לפורום כלשהו שבו היא פירטה על הטיול ושמה תמונות.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gifחיחי

זה הכי כיף בעולם הסיור הזה
אם את רוצה אני יכולה לחפש את האתר שעושה את הסיור שאני עשיתי... אבל יש עוד אתרים חוץ מזה, הכי פשוט לחפש בגוגל
[לכתוב Harry Potter Tour יספיק לדעתי]

Ayelet Potter

New member
../images/Emo26.gif

1.לגבי הסיורים המודרכים אני לא יודעת הרבה, אבל יש איזשהו סאמר סקול ללונדון שיש שמה ביקור בכל מיני מקומות שקשורים להארי פוטר,ראיתי פרסום של זה מתישהו
אז אולי באתר של סאמר סקול יש יותר מידע על איך להגיע לכל האתרים האלה
2. http://planet.nana.co.il/hanybsh/hidonn.htm 3.אממ.זה מסובך.מצד אחד נראה לי שהייתי מעדיפה מארז של כל הסרטים, כי את הספר אני קונה ביום שהוא יוצא בשעה שהוא יוצא לחנויות ככה שאין מצב שאני מחכה עד שמישהו יקנה לי אותו,[אלא אם הכוונה להורים,שהם אלה שקונים לי תספר ברגע שהוא יוצא
], ומצד שני יש לי גם ככה את כל הסרטים בדיוידי אז אין לי מה לעשות עם עוד עותק שלהם,ככה שכרגע הייתי מעדיפה לקבל תספר השביעי
*מחכה ל2007 * מקווה שעזרתי

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifמה זה ממש קשה ../images/Emo178.gif

מה גם שזה רק על ספר אחד...
אבל
בכל מקרה

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה