שאלונים

lotem atia

New member
עונהההה...!!!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.ליראות טלויזיה 2.במחשב 3.לישון 4.לעשות סודוקו חחח 5.להציק לאחי הקטן ליפעמים 6.באיסיקיו 7.בפורום 8.לאכול 9.ולא יודת עוד מה 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.טלי שרון 2.הגיים בויז 3.יהודה לוי 4.שירי מימון 5.וזהוו.... 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.השמינייה 2.ילדות רעות 3.קומי קומי 4.חברים (ביפ ערוץ הצחוק למי שיש הוט) 5.csi מיאמי 6.הדוגמניות 7.בובספוג 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.למרעין עין 2.ימים של אהבה 3.חתונת רפאים 4.במבי 2 5סיפורי סינדרלה 6.יעד סופי 2,3 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.אוכל 2.שתייה 3.את אושרי 4.את כל החדר שלי במשפט אחד 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: שאלה קשה 1.לא יודעת להגיד לכול מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו 2.ובעיקר לאושרי חמי אהוב ליביי 3.ולא יודעת מה עוד רצוי לחיות ולהנות 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.אנגלית 2.היסטוריה 3.תנך 4.ג"ג 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.חולצה 2.תחפושת 3.ומיכנס 2 פורומים אהובים: 1.פורום הגיים בויז 2.ופורום טלי שרון 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים רצוי לא מהגיים בויז: 1.<לצרף!>

KiSs KiSs KiSs

New member
עונהההההההה../images/Emo140.gif

שם: כרמלו'ש שם משפחה: דוד גיל: 13 כיתה: ז' תאריך לידה: 3.1 מקום מגורים: רמת מגשימים (אתם בטח לא מכירות...אבל זה בגולןןן) תחביבים: מוזיקה (גיימבויז) לשיר ולירקודדדד...וגם להיתקלחח..חולעלזה.. איסי: 202306439 מסנגר: [email protected] איימייל: [email protected] הבויז האהוב אלייך:שרונולייייייי...כפרולייי מדוע דווקא אותו: כי..לא'דעתת..נדלקתי עליו מהרגע שראיתי אותוו..מושלםם.. מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו: הוא שר הכי יפה מהלהקה (לדעתי) חתיך מושלם, מוכשר, החיוך שלו ממיס..KiSs
אליך-שרונייייי... מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו: אני עדיין חושבת מה לא מושלם אצלו... נישבעת לכם ..אנ'לא יודעת!!!!! אוליי יש אצלו משו לא מושלם שאני לא יודעת עליו...אבל כרגע-מה שאני יודעת-שבשרון ה-כ-ל מושלםם.. האם יש לו חברה: לא ניראה לי.. האם פגשת אותו כבר: לעעעע...
שיר אהוב: אשמור את ליבי, גליה, שמחה, הזדמנות שנייה, כמה אהבה, לאלף ת'סוררת, בושם צרפתי, ראש גדול, ועוד ועוד ועודדדד... שיר שנוא: "לב של ילד" של מלי לוי..פפפפיייייייי איזה שיר משעמם... זמר אהוב: יש 5 זמרים אהובים: שרון אושרי אדם ערן ואביחי..פחח..חולעליהםם זמר שנוא: יהודה סעדו.. זמרת אהובה: אממ..שירי מימון.. זמרת שנואה: רוני דואניייי פיחסההה....בלעעע....שונאתותהה.. להקת בנים אהובה: תנחשווו!! יפה!! נחשתם נכוןןן: ג::י::י::מ::ב::ו::י::ז! להקת בנות אהובה: אממ...אפ'חת..אלא אם כן הבנות ששרות את "ילדות רעות" נקראות גם להקה (?!?!?!?!?!?) זה או זה : הראל מויאל או סקעת: מויאל ערן או אושרי: אושרי..אבל את שניהם אני אוהבתתת... כן או לא אדם או אביחי: לא'דעתתת...חולה על שניהםםםם רן דנקר או שרון: מההה??!?!?! ש::ר::ו::ן בארורררר...הבנאדם הכי מושלם!! מאיה בוסקילה או שירי מימון: שירי מימון..אבל אני אוהבת גם את מאיה... אביב גפן או אייל גולן: איחסהה...שניהם לאא..אבל אייל גולן יותר נורמאלי דניאלה פיק או שרונה פיק: שרונה..למרות ששתיהן סתומותת...בלעעע.... שחור או לבן: תלוי במה..אני אוהבת שחור בבגדים..ואני אוהבת שוקולד לבן.. חצית או מכנס: מכנס... שמלה או חולצה + ומכנס: חולצה+מכנסססססססססס... V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון: אממ..הוא דפוק...אבל הייה כיףף..חעע.. נהנת: חעחעחעחע...5 דקות בלי שיעמום.. העברתי לך ת'זמן: כעע..
משעמם לך: אממ.... רוצה להמשיך: כעעעע...
אם כן אז הינה חחח~~~~~ יחיחיחיייייי..תודהההה מה את עושה ברגע זה: עונה לשאלון...ושומעת "שימחה" איזה שיר את שומעת ברגע זה: חעע.."שמחה" איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה: "אנ'לא ואה עכשיו טלוויזיהה..

KiSs KiSs KiSs

New member
ואי..עצוב שכמעט כולן אוהבות יותר את

רו מאשר את שרונייי....וואההההההה.....ואהההההההההה...ואהההההההה... אני עצובההההה..רן הוא ש!!ה אבל שרוני הכי הכי הכי ב~ע~ו~ל~ם כולוווו...

sHiRa De LoCa

New member
אל תבכי מחר אני אתפור לך

בובת שרון שתוכלי לחבק בלילה ולפנטז שזה הוא

לאא מסכימהההה!! כנסייי KiSs KiSs

אני לא מסכימה איתךך!?!? מי אמר שרן יותר חתיךך משרוןן
?!?!?! רןן מהמםםםםםםם
!!!! --> חח כי הוא דומה לשרוןןן אבללללל מהההההה?!?!?! שרוניייי הרבהה יותר מושלםם
!! סליחהה אמא ואבא של שרון{שאני אוהבת יותר את שרון} אבלל.. שרוניי מושלםם
!!!! יותרר.. אני יותר אהבתיי..!!!!!!!! את לא צריכה לבכות חחח אני מסכימה איתךךך!!
אהה.. ואגב בובה. את יכולה להכין לי גםם כזאתי חמודה בדרךך?!! חח סתאםםם

עווווווונההההה

שם סנדרה שם משפחה רפאל גיל 13 וחצי כיתה ז' תאריך לידה 16.6.92 מקום מגורים רמת גן תחביבים מוזיקה.... ריקודדדד..... מחשב...... איסי 233303591 הבויז האהוב אלייך ---- אדם ---- אהבת חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדוע דווקא אותו ככה
מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו הכל פשוט ה-כ-ל מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו לא קיימת האם יש לו חברה לא האם פגשת אותו כבר לעעע שיר אהוב כמה אהבה.. אשמור את ליבי.. כשתתעיפי מהעולם.. שיר שנוא כל השירים של נינט זמר אהוב אדם יוסך אהובי זמר שנוא רן דנקרררררררררררררררר בעעעעע עליוו איכככ זמרת אהובה שירי מימון המלכע זמרת שנואה.. נינטטט =///// להקת בנים אהובה שאלה מטומטמת... ברור שהגיים בויזז
להקת בנות אהובה -אין - זה או זה : הראל מויאל או סקעת - בע סקעת ברור מ שמויאלי ערן או אושרי - ערני
כן או לא אדם או אביחי - אדמי אהובי הנצחי
רן דנקר או שרון - ברורר ששרון איכסהה רן דנקרר דומה לנעל מאיה בוסקילה או שירי מימון - שיריל'ה אביב גפן או אייל גולן - איילי דניאלה פיק או שרונה פיק - איככ שתיהן אבל עדיף את דניאלה שחור או לבן- שחור חצית או מכנס - תלוי שמלה או חולצה + ומכנס - חולה + מכנס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון - נחמד
נהנת - העברתי ת'זמן העברתי לך ת'זמן - חחח כהה משעמם לך - קצת רוצה להמשיך - לא ממש אם כן אז הינה חחח - חח אוייייששש מה את עושה ברגע זה - עונה על השאלון =/ איזה שיר את שומעת ברגע זה - כמה אהבההה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה- חדשותת

עונהה

שם קרינוש שם משפחה סנדלר גיל 15 כיתה ט תאריך לידה 19.2.1991 מקום מגורים אשקלוןן תחביבים אוהבת לשיר לרקוד לבלותת..לגלוש לראות טי.וי לעשות שופינג אממ לישון ועוד.. איסי מסר פרטי שלחו תקבלו ..:p מסנגר אין ליי איימייל אותו דבר כמו איסיי.. הבויז האהוב אלייך: שרון בעלייי מדוע דווקא אותו:כי הוא הבעל שליי.. מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו שהואא יאפה ומושלם ומושךך!! מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו לא שונאת כלום אצלוו האם יש לו חברה אממ כרגע לאאא כי אני אישתוו האם פגשת אותו כבר בטחח יותר מ6549878765498765487654חחחחח שיר אהוב מלא שיר שנוא אממ רבות הדרכים זמר אהוב מלאאא זמר שנוא אממ דניאל סלומון זמרת אהובה מלא זמרת שנואה.. מאיה בוסקילהה להקת בנים אהובה גיים בויז שליטטההה להקת בנות אהובה איייןן\11 זה או זה : הראל מויאל או סקעת מויאל ערן או אושרי שתייהםם כן או לא מתנגדת אדם או אביחי שנייהםם רן דנקר או שרון שרון דע!! מאיה בוסקילה או שירי מימון שירי מימוןן אביב גפן או אייל גולן אייל גולןןןןןןן דניאלה פיק או שרונה פיק אפחדד שחור או לבן לבןן חצית או מכנס שתייהםם שמלה או חולצה + ומכנס חולצה+מכנסס V אוX הראל סקעתX הראל מויאלV מאיה בוסיקלה XXXX שירי מימון V צביקה פיקXXXX אייל גולןV רו דנקרV נינט טייבVX היה לך כיף לעשות ת'שאלון נהנת כןןןןןןן העברתי לך ת'זמן כןןןןןןןןן משעמם לך קצת רוצה להמשיך כןןןןןןןןןןןן אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה אממ מסתקרת איזה שיר את שומעת ברגע זה כמה אהבההה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה חדשות

עונה עונה עונההההההההה

שם רועי שם משפחה גמליאל גיל 15 כיתה ט תאריך לידה 5.6.90 מקום מגורים קרייתת עקרון=> זה ליד רחובות תחביבים לישון טלוויזיה כדורגלל איסי מסנגר אין ליי איימייל אותו דבר כמו איסיי.. הבויז האהוב אלייך: אדם מדוע דווקא אותו:כי הוא בן דוד שלייייייי :p מה התכונה שאת הכי אוהב אצלו הכלל מה התכונה שאת הכי שונא אצלו לא שונא כלום אצלוו האם יש לו חברה אממ כרגעע לא האם פגשת אותו כבר ברורר 32958049359705689-09 פעםם שיר אהוב מלא שיר שנוא דרך זמר אהוב הרבא זמר שנוא אממ דנידין זמרת אהובה מאיה בוסקילה חח אנערף זמרת שנואה כולם כמעט להקת בנים אהובה גיים בויז להקת בנות אהובה אין זה או זה : הראל מויאל או סקעת מויאל אפחד ערן או אושרי לא יודע כן או לא כן אדם או אביחי אדםם רן דנקר או שרון אני מאיה בוסקילה או שירי מימון שירי אביב גפן או אייל גולן אייל גולןןןןןןן דניאלה פיק או שרונה פיק אפחדד שחור או לבן לבןן חצית או מכנס ג'ינס שמלה או חולצה חולצה חח V אוX הראל סקעתX הראל מויאלV מאיה בוסיקלה XXXX שירי מימון V צביקה פיקXXXX אייל גולןV רו דנקרV נינט טייבVX היה לך כיף לעשות ת'שאלון נהנת כןןןןןןן העברתי לך ת'זמן כןןןןןןןןן משעמם לך קצת רוצה להמשיך אולי עוד מעט

Oshri siso

New member
עונה |(=

שם:אושרי שם משפחה:סיסו גיל:15 כיתה:ט' תאריך לידה:24.6 מקום מגורים:חיפה תחביבים:לישון,טלוזיה,מחשב,לצאת עם חברים איסי:254-859-173 הבויז האהוב אלייך:אביחי אושרי וערן אבל כולם שיר אהוב:הרבה שיר שנוא:''משחקת עם בובות'' של הזמרת הגבר הזאת איגי משו משו זמר אהוב-מויאל זמר שנוא-אבי ביטר
זמרת אהובה-נינט טייב זמרת שנואה..-איגי ווקסמן להקת בנים אהובה-גיימבויז להקת בנות אהובה-דיימונדז זה או זה : הראל מויאל או סקעת-מויאל ערן או אושרי-אושרי כן או לא אדם או אביחי-אביחי רן דנקר או שרון -שרון מאיה בוסקילה או שירי מימון -שתיהן אביב גפן או אייל גולן-אייל גולן דניאלה פיק או שרונה פיק-אפחת שחור או לבן-שניהם חצית או מכנס-מכנסס שמלה או חולצה + ומכנס-חולצה וג'ינס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב

litalg06

New member
עונהנהנה

שם ליטל שם משפחה גרוס גיל 12 ותשעה חודשים כיתה ז' תאריך לידה 11.6.1993 מקום מגורים מודיעין תחביבים לרקוד, לשמוע/לראות ת'בויז, להיות במחשב ולראות טי וי איסי 240294394 מסנגר [email protected] איימייל [email protected] הבויז האהוב אלייך ערנייי
מדוע דווקא אותו כיכיכי אין לי הסבר אני פשוט מאוהבת בוו מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו ה=כ=ל מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו אין משו שאני שונאת אצלו.. אם כבר משהו שאנ'לא אוהבת זה שהוא די נמוך..
כי אני גבוהה האם יש לו חברה כן האם פגשת אותו כבר לאאאא
שיר אהוב אשמור את ליבי שיר שנוא כל מיני זמר אהוב אין זמר שנוא אין זמרת אהובה שירי מיימון זמרת שנואה.. אממ.. אין להקת בנים אהובה ג=י=י=ם ב=ו=י=ז
להקת בנות אהובה אין זה או זה : הראל מויאל או סקעת סקעת ערן או אושרי ערן כן או לא כן אדם או אביחי אדם רן דנקר או שרון נוליי מאיה בוסקילה או שירי מימון שירי מיימון אביב גפן או אייל גולן אביב גפן דניאלה פיק או שרונה פיק דניאלה שחור או לבן לבן חצית או מכנס חצאית שמלה או חולצה + ומכנס חולצה ומכנס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון כעע נהנת כעע העברתי לך ת'זמן כע משעמם לך כעע רוצה להמשיך כע אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה עונה על השאלון איזה שיר את שומעת ברגע זה לא שומעת... איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה לא רואה

עונה.. =]

שם אור שם משפחה יוסף גיל 13 כיתה ח' תאריך לידה 15.12.92 מקום מגורים כרמיאל תחביבים לרקוד.. לשמוע שירים (ת'גיים בויז) איסי 300237723 מסנגר איימייל [email protected] הבויז האהוב אלייך אדם מדוע דווקא אותו כי הוא מושלם!! מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו הכל!! מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו כלום!! האם יש לו חברה לא נראה לי!! האם פגשת אותו כבר לא!! אבל אני מתה לפגוש אותו!! שיר אהוב כמה אהבה.. שיר שנוא באה אליכם של מירי מסיקה זמר אהוב הראל מויאל זמר שנוא צביקה פיק זמרת אהובה קלי קלארקסון זמרת שנואה.. נינט.. סתם סנובית נפוחה!! להקת בנים אהובה גיים בויז דהה להקת בנות אהובה לא אוהבת להקות בנות!! זה או זה : הראל מויאל או סקעת מויאל ברור!! ערן או אושרי ערן! כן או לא :כן אדם או אביחי אדם!!!! רן דנקר או שרון שרון!!!! מאיה בוסקילה או שירי מימון :שירי מיימון!! אביב גפן או אייל גולן :אייל גולן!! דניאלה פיק או שרונה פיק: אפ אחת!! שונאת את שתיהן!! שחור או לבן: שחור חצית או מכנס: חצאית שמלה או חולצה + ומכנס: חולצה וג'ינס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון כהה.. העביר ת'שיעמום נהנת ברור!! העברתי לך ת'זמן דההה.. תודה!! משעמם לך ברגע זה לא.. עוד כמה דק' כשאני אסיים כן!! רוצה להמשיך כהה אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה שומעת ת'גיים בויז איזה שיר את שומעת ברגע זה כמה אהבה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה לא רואה עדיין משעמם לא! אז יאללה בוא נמשיך חח סתםםםם יאללה ביוששש

עונהנה../images/Emo9.gif

שם:לי שם משפחה:לא אומרת
גיל:תכף 14 כיתה:ח תאריך לידה:6.10 מקום מגורים:ירושליםםם תחביבים:לשמוע מוזיקהה לישון
איסי"287830107 מסנגר:יש לי אבל לא נכנסת איימייל:[email protected] הבויז האהוב אלייך:אושרי מדוע דווקא אותו:כי...כי... הוא מושלםםםם מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו:שהוא חייכן ומתוק וחמוד ו.ו..הכלל מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו:נממ לאדעת אם זה נחשב אבל זה שהוא תמיד מאחורהההה האם יש לו חברה:לא נראה לי האם פגשת אותו כבר:בשיר נולד
שיר אהוב:כל השירים של הבויז שיר שנוא:לרוץ מהר לרוץ מהר אווףף שיר מעצבןןןן זמר אהוב:נמממ רן דנקר הראל מויאל זמר שנוא:הראל סקעתתת זמרת אהובה:נינט...קלי קלארקסון הילאריי זמרת שנואה:שרונה פיקקק שתבין שהיא לא יודעת לשירררר להקת בנים אהובה:בואו נחשוב.... הגיים בויזזזז
להקת בנות אהובה:אין כלכך אבל אני אוהבת תדיימונדז חלקית זה או זה : הראל מויאל או סקעת:מויאללל ערן או אושרי:אושרי כן או לא:כן אדם או אביחי:נממ שניהםם קשה לבחור רן דנקר או שרון:וואיי לאדעת חיחי שניהםם מאיה בוסקילה או שירי מימון:שיר עדיףףף אביב גפן או אייל גולן:אביב גפן כי הוא לפחות יודע לכתוב שירים יפים דניאלה פיק או שרונה פיק:אפחתת שתיהן זייפניות ברמותת שחור או לבן:שחור חצית או מכנס:מכנס שמלה או חולצה + ומכנס:חולצה מכנס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
(הכוונה לאדעת) שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון נהנת העברתי לך ת'זמן משעמם לך רוצה להמשיך אם כן אז הינה חחח חחחחחחחחח
מה את עושה ברגע זה:עונה על השאלון איזה שיר את שומעת ברגע זה:כמה אהבה
איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה:לא רואה

למעלה