שאלונים

קצת יבש אז קבלו שאלון

שם שם משפחה גיל כיתה תאריך לידה מקום מגורים תחביבים איסי מסנגר איימייל הבויז האהוב אלייך מדוע דווקא אותו מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו האם יש לו חברה האם פגשת אותו כבר שיר אהוב שיר שנוא זמר אהוב זמר שנוא זמרת אהובה זמרת שנואה.. להקת בנים אהובה להקת בנות אהובה זה או זה : הראל מויאל או סקעת ערן או אושרי כן או לא אדם או אביחי רן דנקר או שרון מאיה בוסקילה או שירי מימון אביב גפן או אייל גולן דניאלה פיק או שרונה פיק שחור או לבן חצית או מכנס שמלה או חולצה + ומכנס V או X הראל סקעת הראל מויאל מאיה בוסיקלה שירי מימון צביקה פיק אייל גולן רו דנקר נינט טייב היה לך כיף לעשות ת'שאלון נהנת העברתי לך ת'זמן משעמם לך רוצה להמשיך אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה איזה שיר את שומעת ברגע זה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה עדיין משעמם אז יאללה בוא נמשיך חח סתםםםם יאללה ביוששש

עונהנהנהנה../images/Emo13.gif

שם ליעד שם משפחה סנדלרר חחח סתאם
גיל 13+ כיתה ח' תאריך לידה2.12.1992 מקום מגורים חחח חיפהה.. תחביבים אממ טלויזיה מחשב מחשב ו-.. לשחק בגיימבויז:) איסי 201280564 מסנגר [email protected] איימייל [email protected] הבויז האהוב אלייך ש=ר=ו=נ=י
מדוע דווקא אותו? כי הוא חתיך והוא מושלםם!!
מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו ? אופי מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו? אוהבת אצלו הכולל =] האם יש לו חברה לא.. אבל הוא אמר שהוא בקטע אם מישהי
האם פגשת אותו כבר כןן לפני יומיים בתוכנית של ספי.. תראו אותי ביום שני יאוו נגעתיי לשרוניי בידד!! חחח יאוו זה היה מ=ד=ה=י=ם!!
שיר אהוב "כמה אהבה".. שיר שנוא אמממ.. זמר אהוב שרון
זמר שנוא אמממ לא יודעת זמרת אהובה אממ זמרת שנואה.. אינלי מושגג להקת בנים אהובה game boys.. דהה חחח
להקת בנות אהובה אין כזה דבר..:) זה או זה : הראל מויאל או סקעת לאזה ולא זה ערן או אושרי שתייהםם מהממים אבל.. אושרי יותר בעיניי
כן או לא אדם או אביחי אדם.. שתיהם אבל חמודים
רן דנקר או שרון ש=ר=ו=ן חחח מזה השאלה הזאת?
מאיה בוסקילה או שירי מימון שתיהן
אביב גפן או אייל גולן? לא זה ולא זהה.. דניאלה פיק או שרונה פיק ממש לאאאא!! שחור או לבן לבן..
חצית או מכנס מכנס.. ג'ינס שמלה או חולצה + ומכנס? חולצה ומכנסס..=] V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
היה לך כיף לעשות ת'שאלון נחמד
נהנת? כה..:) העברתי לך ת'זמן כןן משעמם לך כןן
רוצה להמשיך ? למה לא?! אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה ?משתעממת
איזה שיר את שומעת ברגע זה לא שומעת
איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה? אני לא רואה

OoנויoO

New member
אני....

שם:נוי שם משפחה:לוי חמי גיל:12 כיתה:ו' תאריך לידה:14.8 מקום מגורים:ראשון>ביג סיטי לייף תחביבים:לשיר לרקוד מחשב.. איסי:321181525 מסנגר:אנלא מתחברת אליו איימייל:גם אליו.. הבויז האהוב אלייך:אביחי ואושרי מדוע דווקא אותו:כי לדעתי הם מיוחדים! מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו:הרבה חחח מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו:אין תכונה כזאת... האם יש לו חברה:לא שידוע לי... האם פגשת אותו כבר:כן פעם אחת אבל לא פים מול פנים שיר אהוב:כמה אהבה ויש עוד מלא שיר שנוא:שירים של רוני סטופיד סטאר זמר אהוב:רן דנקר זמר שנוא:הראל סקעת זמרת אהובה:קלי קלארקסון נינט זמרת שנואה: רוני סטופיד סטאר להקת בנים אהובה:גיים בויזזזז להקת בנות אהובה:אטומיק קיטן כמה מהשירים שלהן... זה או זה : הראל מויאל או סקעת :מויאללללל ערן או אושרי:אושרי כן או לא:כן חחחחחחחח מילה עם הרבה זיכרון אדם או אביחי:אביחיייייייייי רן דנקר או שרון :רן
מאיה בוסקילה או שירי מימון :שירי אביב גפן או אייל גולן:לא זה ולא זהה...בעעעעעעעעעעע דניאלה פיק או שרונה פיק:פייי שתי פאקצות וואו שיגעוןןןן שתי עילגות!! שחור או לבן:לבן חצית או מכנס:מכנס שמלה או חולצה + ומכנס:חולצה ומכנס V או X הראל סקעת:X הראל מויאל:V מאיה בוסיקלה :V שירי מימון :V צביקה פיק:X אייל גולן:X רו דנקר:V נינט טייב:V היה לך כיף לעשות ת'שאלון:היה נחמד... נהנת:פסדר.. העברתי לך ת'זמן :כן חח משעמם לך :מאודדד רוצה להמשיך :בדוגרי?!ל=א אבל שיהיה... אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה :שומעת שיר אחד היפים...נחשו לבדדד כן יפהההה כמה אהבה איזה שיר את שומעת ברגע זה:=/כמה אהבה.... איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה:לא רואה טלויזיה עדיין משעמם:לא אז יאללה בוא נמשיך:פיייי איזה חפירות חחח חח סתםםםם יאללה ביוששש:בעיייייי

עונה נה נה חעחעחע../images/Emo9.gif

שם ירדן שם משפחה טל יוסף שטרית
גיל 14 וחצי
כיתה ט'
תאריך לידה 31.7.91 כ-בוד
מקום מגורים חדרה בע
תחביבים לאכול לישון לאכול לישון ולשמוע תגיים בויז חחח
איסי-יש חסוי
מסנגר-יש חסוי
איימייל-יש חסוי
הבויז האהוב אלייך אדם יוסף ואושרי וערן אבל הכי הכי אדםם
מדוע דווקא אותו-ראיתי ופשוט התאהבתי
מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו-איף הרבה כמעט הכל כ-מ-ע-ט
מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו -שהוא אדיש וקצת סנובי
האם יש לו חברה- לא שידוע לי אבל הוא פלרטטן לא קטן
האם פגשת אותו כבר- יאפ פעמיים
שיר אהוב-תלחשי לו שאהבת וכמה אהבה
שיר שנוא- כל השירים של סופסטאר זמר אהוב-אדם יוסף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זמר שנוא-צביקה פיק
ועוד הרבה זמרת אהובה-מיקי מסיקה
זמרת שנואה.. - רוני סופרסטאר
להקת בנים אהובה- גיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
להקת בנות אהובה- אין חעחע
זה או זה : הראל מויאל או סקעת - סקעת
ערן או אושרי- איף קשה
כן או לא- לא
אדם או אביחי- א-ד-ם ברוררררררררררררררררררררררר
רן דנקר או שרון - דנקר כן כן תתפלאו
מאיה בוסקילה או שירי מימון - מימון
אביב גפן או אייל גולן- גולן
דניאלה פיק או שרונה פיק- פיק חחחחחחחחחחחחחחחחחח
שחור או לבן- חור--סתם שחור
חצית או מכנס- מכנס
שמלה או חולצה + ומכנס- חולצה ומכנס...
V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
התחלתי לשנוא אותה תפסה תחת!!!!!!
היה לך כיף לעשות ת'שאלון- יאפ נהנת-יאפ העברתי לך ת'זמן -יאפ חחחחחחחח משעמם לך - קצת חחחח רוצה להמשיך - לא אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה - עונה לשאלון ומתכתבת ושומעת מוזיקה טוב? איזה שיר את שומעת ברגע זה- כמה אהבה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה- לא רואה עדיין משעמם אז יאללה בוא נמשיך חח סתםםםם

0rin

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

שם: אורין שם משפחה: אויברי גיל: 14 כיתה: ח' תאריך לידה: 29.2.92 מקום מגורים: איזור חיפה תחביבים: אממ...מחשב , לשיר , לרקוד , לעצב דברים גם בתוכנות גרפיקה , ועוד מלא... חח אין לי כוח לפרט איסי: 230481391 מסנגר: [email protected] איימייל: [email protected] הבויז האהוב אלייך: אדמוששש
מדוע דווקא אותו: היא הוא כזה מתוקק.. ובדיוק הטעםם שלי בגבריםם
מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו: שהוא מתוק , כזה צנוע..קסוםם.. כמה שהוא שקט..ככה הוא מושך את העיין יותר... מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו: שום דבר..
האם יש לו חברה: לא
יששש
חח למרות שאני מאחלת לו שימצא את האחת.. האם פגשת אותו כבר: לצערי עדיין לא.. מקווה שבקרוב
שיר אהוב: הרימיקס של because of you - קלי קלרקסון , הזדמנות שנייה , כמה אהבה , אשמור את ליבי , שירים של ג'סי מקרטני - ה-כ-ל , אמ.. ועוד מלא.. שיר שנוא: big city life זמר אהוב: אדםם יוסף
, הראל מויאלייי ה-
שלייי זמר שנוא: אבי ביתר.. זמרת אהובה: נינט טייב.. קלי קלרקסון , הילרי דאף , מריה קארי זמרת שנואה..: אמ.. לא יודעת..חחחחחח להקת בנים אהובה: ברור שהגייםם בויזז המושלמייםם להקת בנות אהובה.: ספייס גירל - שהן כבר לא ביחד היום :\\\ זה או זה : הראל מויאל או סקעת : מויאלושששששששששששששששש
ערן או אושרי: גם וגםםם... מושלמיייםםם כן או לא אדם או אביחי: ברור שאדמושש החיימשליי
רן דנקר או שרון : רן דנקררר ..חתיךךך.. מאיה בוסקילה או שירי מימון : שירי מיימון אביב גפן או אייל גולן: אייל גולן דניאלה פיק או שרונה פיק: חח מי זאת מי!? חחחחח שחור או לבן: גם וגם חצית או מכנס: גם וגם שמלה או חולצה + ומכנס: חולצה ומכנס V או X הראל סקעת
הראל מויאל
מאיה בוסיקלה
שירי מימון
צביקה פיק
אייל גולן
רו דנקר
נינט טייב
++ היה לך כיף לעשות ת'שאלון: כן..חמוד נהנת: כן העברתי לך ת'זמן : כן.. משעמם לך : לא רוצה להמשיך : כן אם כן אז הינה חחח מה את עושה ברגע זה : עונה על השאלון ומדברת באייסי איזה שיר את שומעת ברגע זה: הזדמנות שנייה איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה: אני שומעת מלמטה חדשות..חח

lotem atia

New member
אני יודעת מי זאת זאתי הילדה הזאת ..

שבא לשיר אם אימא שלה לא זוכרת איך קוראים להן אז זאת היא הם מיספר 2

0rin

New member
זאת לא נשיקה...

אפשר לראות את הפה שלה והיא צוחקת...

עונה. .

שם: מור שם משפחה:סנדלר גיל: 14 וחצי כיתה: ח' תאריך לידה: 4.10.91 מקום מגורים: ב"ש תחביבים: אממ...מחשב..לשמוע מזיקה..לרקוד..לצאת וזהוו יש עוד מלא חח הבויז האהוב אלייך: שרונושש מדוע דווקא אותו: כי אני אוהבת אותו הוא מושלם אין לי מילים חחח [: מה התכונה שאת הכי אוהבת אצלו: שהוא חמוד מצחיק כל הזמן מחייך והוא מושלם אין הכל מושלם אצלו!!! מה התכונה שאת הכי שונאת אצלו: שום דבר.. האם יש לו חברה:לאא..לא נראה לייי חחח בלי עין רעהה
האם פגשת אותו כבר: לצערי עדיין לא.. מקווה שבקרוב שיר אהוב:כל השירים של הגיים בויז ועוד כמה. . שיר שנוא:אין זמר אהוב: שרון סנדלר. . אושרי חמי שלי. . וזהו לבינתיים :) זמר שנוא: אין זמרת אהובה: יש מלאא לא יודעת קשהה =\ זמרת שנואה..: נינטטט =\ איכסס היא ממש מגעילה אותי אהה וגםם רוני הזאתי בעע להקת בנים אהובה: רגע אני חושבת וואי ממש קשהה. . חחח ברור שהבויזז שליייי להקת בנות אהובה.: מממ...לאדעתת זה או זה : הראל מויאל או סקעת : אפח'ד אבל אם כבר אז מויאל \= ערן או אושרי: אושריקוווווווווווווווווו אחי המושלם
אדם או אביחי: שניהםם. . .אבל הכי אדמושש. . . רן דנקר או שרון : שרוןןןןןןן!!!!!! מאיה בוסקילה או שירי מימון : שירי מימון שירי מיימון אביב גפן או אייל גולן: שירי מימון דניאלה פיק או שרונה פיק: אף אחת!! שחור או לבן: גם וגם חצית או מכנס: גם וגם שמלה או חולצה + ומכנס: מממ..לא יודעת שניהםם!! היה לך כיף לעשות ת'שאלון: כן..חמוד נהנת: כן משעמם לך : לאא חחח לא רוצה להמשיך : חחח לא אכפת לי. . מה את עושה ברגע זה : עונה על השאלון באיסי בטלפון וזהו [: איזה שיר את שומעת ברגע זה: דרך המלךך חח אחד הקרועיםם!! איזה תוכנית טלויזיה את רואה ברגע זה: לא רואהה. . . צ'אווההה

שאלון מיוחד :]]

נגנב חעחעחעחע
10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. 2. 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים רצוי לא מהגיים בויז: 1.<לצרף!>

עונה ../images/Emo13.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. מוזיקה 2. לראות תמונות של אדם 3. לראות תמונות של הגיים בויז 4. לשיר 5. לרקוד 6. לצעוק 7. לצחוק 8.קניות 9. במחשב... 10. וכמובן טלויזיה 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. קודם כל ה- גיים בויזזזזזזזזזזזזזזז 2. יהודה לוי 3. הראל מויאל 4. קלי קלארקסון 5. בלאק אייד פיז 6. דהה פוסיקט דולזז או איךך שלא קוראים לזהה... 7. שירי מימון 8. לינדזי לוהאן 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. נולד לרקוד 2. הדוגמניות 3. גיא פינס 4. המבוקשים 5. המצעד 6. ילדות רעות 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. ריקוד מושחת 2. ילדות רעות - הסרט 3. טיטאניק 4. פרל הארבור 5. עמק הזאבים 6. ועודד 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב 2. מזנון 3. כפתור שהיה מביא לי מה שבא לי ברור 4. מטוס 5. יאכטה ( ככה כותבים לא? ) 6. ו.. אמ.... זהו 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לא רוצה לחשוב על זה =/ 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספורט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 2. ערבית 3. גיאומטריה 4. תנ"ך 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. תחפושת 2. ממתקים לשלוח מנות 3. ו... דיסקים לצריבה 2 פורומים אהובים: 1. 1417 ה-1 והיחיד 2.

עונה נה נה נה תענווווווווווווו../images/Emo6.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לאכול 2. לישון 3. לשמוע מוזיקה 4. להיות עם חברות 5. לצועק על מורות 6. לירוק 7. לתקוע גראפסים 8. לרקוד 9. להשתגע 10. ולהקיא חחחחחחחחחחח סתם לא! 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אדם 2. ערן 3. אושרי 4. אביחי 5. מירי מסיקה 6. שריף 7.יהודה לוי 8. טלי שרון 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים 2. ילדות רעות 3. שמייניה 4. אמא מחליפה יש עונה שנייה 5. הדוגמניות 6. תהרוג אותי וזהו 7. בובספוג 8. פרשת השבוע 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. מה לי ולסרטים? 2. בובספוג 3. סוף העולם שמאלה 4. איך להיפטר מבחור ב10 ימים 5. הפכים גמורים 6. 13 משהו כזה 7. וזהו 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את אדם 2. את ירון 3. אוכל 4. מיטה 5. רדיו 6. פוניקי 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. הכי 2. הכי 3. חשוב 4. לי 5. לחיות! 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אנגלית 2. אומנות 3. היסטוריה 4. ביולגיה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. סוודר 2. מצלמה דיגטלית 3. ואוכל 2 פורומים אהובים: 1. גיים בויז 2. וגיים בויז 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים רצוי לא מהגיים בויז: 1 גמעט כל הבנות שהכי חשובות לי בתמונה הזו :] מטקס עמ"י

עונה נה נה נה.. ../images/Emo13.gif כנסווו

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.אייסיי 2.טלויזיה 3.לצאת 4.מסנג'ר 5.פורומים של הבויז 6.לישון 7.לקום 8.לאכול
9.לשמוע שירים 10. לשיר?! חחח
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.שרוניי--> הנולון הכוסוןן שילי :)) 2.אדמוש :) 3.אושריקו =] 4.ביחושש =) 5.ערנצ'וק =} 6.אממ..לא יודעת עודד.. 7. לא יודעת:) 8.לא יודעת =] 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.ראש גדול.. בקטנטנה..
2. זואי 101 3.בובספוג
4.ילדות רעות 5.הדוגמניות 2 6.בלתי נתפס 7. יש עוד.. אבל לא זוכרת
8. לא זוכרת:) 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. גבר מי שמטפלת 2.יעד סופי 2 3. יעד סופי 3.. לא ראיתי אבל שרוניי המליץ עליו אז עוד היום אני הולכת לקנות
חחח אגבב יעד סופי 2 זה סרטט מהמםם!! אני אישית אהבתיי:) 4.סרטים ישראלים 5. אממ סרטים של יסבבה 6.סרטים 7.סרטים ..חחח
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.שרון.. אם הוא רוצה אז בכייףף
חחח
2.את חברות שלי 3.את עצמי
4.פלאפון 5.אוכלל!
6. מיטה..:)) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.ואוו חחח מה אתם מתכננים להרוג אותי?! 2.חח לא יודעת.. 3.לחיות?! 4.כןן.. כןן 5.לחיות
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.גאוגרפיה 2.הסטוריה 3.לשון והבעה.. 4.לא זוכרתת עודד
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ג'קטים 2. זהוו לא זכור לי
3. 2 פורומים אהובים: 1.תפוז..
2.הרשמי הזמני הייתי שמה תמונה.. אם הייתי יודעת איך

KiSs KiSs KiSs

New member
../images/Emo23.gifגמני עונהההה../images/Emo23.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לשמוע ת'גיימבויז 2. לראות ת'גיימבויז 3. לשיררררררררררררררר 4. לירקודדדדדדדדדדדד 5. להיתקלח
וואי..זה כיף חיים.. 6. להיות בפורום... (1417 הכי הכי ב-ע-ו-ל-ם!!!!) 7. לצאת לטייל באמצא הלילה עם חברותתת.. 8. שופינגגגגגגגגגג.......
9. לאכול...במיוחד שטויות..שוקולד..גומי..סוכריות
יאמיייי... 10.אהה..אייסיקיו+מסנג'ר.. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. קודם כל..ליפני כולם ש-ר-ו-ן... 2. אושרי 3. אדם 4. ערן 5. אביחי 6. אבריל לאבין 7. הילארי דאףףףףף 8. שירי מימוןןןן... 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. ראש גדול 2. טיטוף (כן כן...תיתפלאו..אני מתה על טיטוףףףףף...) 3. מצעד 24....חעע.. 4. השיר שלנו 5. פלורסיינטהההה... 6.קדם ארוויזיון (מה אני יעשהה..אין לי עוד מה לכתוב..) 7. אממ...אהה....גם בובספוג חביב מאוד (נוו..אל תיצחקו עליי) 8. אוףף..לא'דעת מה עוד... 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. סיפור סינדרלה 2. מארגנת החתונותת 3. יפה במנהטן.. 4. ו..לא'דעת מה עודדדדד... 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. פלאפוןןןן... 2. המונמונמונמונמוהמווווווווווווווון אוכלל...ולא לשכוח שוקולד.. 3. ת'mp3 שליי..איך לא?!?!?!?!?!?!?!?!?!? 4. ספינה צמודה ושתהייה ממש ממש יפה כי אם לא אנ'לא יעלה עליה!! 5. בניים!! שיבנו לי ארמון ככה משו משו.. 6. מותר להביא איתי את שרון?! לעע..בעצם יש לו מה לעשות חוץ מלהיתקע באי בודד ומיסכןן..חעעע...אז אני מעדיפה להשאר בכל זאת בארץ..עם שרון.. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. הכי הכי הכייי חשוב..להיפגש עם שרון ולהגיד לו כמה אני אוהבתותו... 2. להפרד מהחברות והמשפחההה..ומהפורום היקר.. 3. להתקלח..כדי שאני לא יזיע בארון קבורהה...פיחסייי.. 4. ליטעום טעמו של ש-ו-ק-ו-ל-ד פעם אחרונה..חע..תתפלאווו...זה חשובב.. 5. ו..עד שאני אמות יהיה לי עוד כמה דברים להוסיף לרשימה.. יהי זיכרי ברוךך...(סתאאם..אימל'ה...) 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אנגלית בעעע 2. מתמטיקה בעעעע... 3. מדעים- בעע.. 4. כל המקצועות שקשורים לתנך...(בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.....) 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. לק ורוד עם נצנצים..לפוריםם.. 2. פסקזמן אדוםםם (יאמיייייי) 3.אממ...לא זוכרתת... 2 פורומים אהובים: 1. אני אוהבת רק פרום אחד מ-כ-ל הפורומים שבעולםם...1417 גיימבויז... פורום מושלם...עם בנות מושלמות...כולל אותי!! חעעעעעעעעעעעעעעע... 2. אממ...מצתערת..אין לי פורום אחר בראש..

למעלה