שאלון!

steelwater

New member
חחח!

חחח יצא לך ממש טוב!!! "מה אנשים באמת חושבים עליי? No Doubt - Don't Speak" חחח! "ובהלוויה שלי? Roxette - How Do You Do" חחח! "איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Keane - Bedshaped" חחח! "האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Remy Zero - Save me" חחח! ואתה שומע U2.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif היי! יצא לך ממש טוב חח

עצה טובה בשבילי: Don't let me get me - Pink
אהבתי.

NS101

New member
הנה, אני אעשה

איך העולם רואה אותי? warning - greenday האם יהיו לי חיים מאושרים? father - היהודים מה אנשים באמת חושבים עליי? when you were young- the killers האם אנשים חושקים בי בסתר? macy's day parade - greenday איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? drowning - crazy town מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? default - wasting my life האם יהיו לי ילדים? live again - ying yang twins עצה טובה בשבילי: should've listened - nickleback מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? rudie can't fail - the clash מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? denie it - useless i.d איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? trashed and scattered - avenged sevenfold ובהלוויה שלי? brooklyn's finest - jay-z איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? u a freek - chingy איך יהיה לי היום? how you remind me - nickleback למה אני כאן? last call - kanye west בתור מה אנשים יזכרו אותי? london bridges - fergie איזה שיר יתקע לי בראש מחר? in the air- היהודים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? we got - ludacris איך תהיה השנה הזו? she's electric - oasis בואו ונודה שזה לא עבד בשבילי כל כך. זה רק הוכיח שיש לי טעם מבולגן ובלתי רציף במוסיקה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיוסלס איידי../images/Emo47.gif

הנה מגיע הח"ח בשבילך
גם שירי הגרין דיי שיצאו לך לא רעים בכלל
ואני בהחלט אזכור אותך כגשר לונדון

NS101

New member
תקשיבי

שירי הגרין דיי לכשלעצמם אינם רעים, אבל נטולי כל קשר. האם חושקים אותי בסתר? macy's day parade, לכי מצאי משהו קשור פחות. אבל מעבר לזה, אני מוכרח להודות שהיו כמה קולעים: השיר נושא שלי מתאים ממש לי, בתור אחד שמתיימר ללהיות מושלם. וגם מה שחושבים עליי בהקשר הזה - ששיר הנושא שלי קשור בהכחשה. גם כן, למה אני כאן? last call (אלכוהוליסט שכמותי). אבל הכי, הכי מוצלח מהכל הוא: מה אני צריך לעשות עם חיי: wasting my life אופטימיות לפרצוף! :)

creepy creep

New member
עונה:)

איך העולם רואה אותי? Snow Patrol-Run האם יהיו לי חיים מאושרים? Duran Duran - ordinary world מה אנשים באמת חושבים עליי? Blackfield-Miss You האם אנשים חושקים בי בסתר? R.E.M-At My Most Beautiful איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Evanescence-All That I'm Living For מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Pearl Jam - I Am Mine האם יהיו לי ילדים? Coldplay-Moses (ילד אחד?!) עצה טובה בשבילי: Joseph Arthur-In The Sun מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Counting Crows - Mr. Jones מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pete Yorn-Just Another Girl (תודה באמת...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Coldplay - Green Eyes (
איזה כיף לי! חחח) ובהלוויה שלי? Coldplay-The Scientist איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? REM - Everybody Hurts (מישהו רגיש?!) איך יהיה לי היום?Keane - With Or Without You למה אני כאן? Radiohead-There There בתור מה אנשים יזכרו אותי? Five For Fighting-Love Song איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Pain of Salvation-Cribcaged האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Damien Rice-Rootless Tree איך תהיה השנה הזו?Three Doors Down - Away From the Sun (ייפי היי!חורף ארוך!)

למעלה