שאלון!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifובשקר ל-Pain

אני אתנחם בזה שזה שיר ממש ממש טוב!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלון!../images/Emo107.gif

נראה לי שכבר עשינו את זה פעם אבל זה לא באמת חשוב
שימו את כל השירים שלכם במדיה פלייר או כל נגן אחר שיש לכם על המחשב, ובחרו באפשרות אקראי. השירים שיצאו הם יהיו התשובות לשאלות בשאלון
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו

Roncha87

New member
גדול! אני מנסה ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?: משינה- ריקוד המכונה
אההה האם יהיו לי חיים מאושרים?: יהודית רביץ- כשתבוא אהבה
מה אנשים באמת חושבים עלי?: Greenday- wake me up when september ends
האם אנשים חושקים בי בסתר?: (
מה זה?!) Simon and Garfunkel- Mrs. Robinson ענק!!
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת?: Spoon- The way we get by אחלה שיר
מה אני צריכה לעשות עם חיי?: איה כורם- יונתן שפירא (כן אין ספק שאני צריכה לעשות את יונתן שפירא
) האם יהיו לי ילדים?: אביב גפן- עם הזמן. חחחחח עצה טובה בשבילי: דין דין אביב- כמו שאת (יו!) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?: הדג נחש- שיר הסטיקר (אלא מה? ברור.) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים: החלונות הגבוההים- אינך יכולה. (מה לעשות, לא רוצים שאני אלך
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?:Kelly clarkson- behind these hazel eyes (הכי רומנטי חח) ובהלוויה שלי?: אריק איינשטיין- עטור מצחך זהב שחור (כבוד.) איזה סוג גבר אני אוהבת?: (את זה אני יכולה לפרט לכם לבד
) אפרת גוש- שעתיים אחרי. אבל זה אחרי הרבה בירורים כי אני בררנית בגברים
איך יהיה לי היום?: OTH- Bullets over my head אמאלה! :-O למה אני כאן?: (למה כולנו כאן? מה המהות שלנו!? למה אנחנו חיים?!
) מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח. יההה בתור מה אנשים יזכרו אותי?: Forest Gump- Forest Gump suit הלואי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר: מאיר בנאי- גשם. האם יש בחוץ אנשים באים לקחת אותי?: (מה? חייזרים כאילו?) שלום חנוך- אל תקרא לי עם. ברור אלא מה איך תהיה השנה הזאת?: דין דין אביב- סודותיי. אוווו מעניין.
בקיצור, חפירות. מגניב דוקא, אבל יצא לי מצחיק ביותר חח.

steelwater

New member
חחח יצא לך ממש טוב!

"האם יהיו לי חיים מאושרים?: יהודית רביץ- כשתבוא אהבה". חחח!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחח כן!

ושומדבר לא מבויים! כמו שאני תמיד אומרת- אין כזה דבר צירוף מקרים

steelwater

New member
רעיון טוב

איך העולם רואה אותי? One Tree Hill (U2) האם יהיו לי חיים מאושרים? This Will Be My Year (Semisonic) בנתיים זו שנה די טובה, אבל אני מקווה שזו לא תהיה השנה הכי טובה בחיים שלי. בכל זאת, אני בצבא חחח. מה אנשים באמת חושבים עליי? Come in Closer (Blue October) אווו, איזה כיף שאנשים רוצים שאני יהיה קרובה אליהם. האם אנשים חושקים בי בסתר? Keep it Together (Guster) חחח, לא?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Lemon (U2) אני באמת מאד אוהבת לימונים. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Older Chests (Damien Rice) האם יהיו לי ילדים? Ballad of Maxwell Demon (Shudder To Think) עצה טובה בשבילי: No Emotion (Idlewild) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 180 (מוניקה סקס) אימלה, אני מקווה שלא! למרות שהייתי בתאונת דרכים באוגוסט ומאז ממש קשה לי אם מכוניות ויש לי פחד גדול מהן. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Better Luck Next Time (Lifehouse) גם אימלה, חחח! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Everything Comes Down to Poo (Scrubs Musical) חחח באמת זה השיר שנבחר חחח! אוי, אם זה יהיה השיר בשלי בחתונה שלי זה יהיה ממש נוראי חחח!
ובהלוויה שלי? Hospital Bed (Ben Kweller) אימלה, מה הם רוצים ממני היום?! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? For Reasons Unknown (The Killers) איך יהיה לי היום? Native Son (U2) למה אני כאן? לבן על לבן (דן תורן) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Poppies (Marcy Playground) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? She Spreads Her Wings (Semisonic) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Laid (Matt Nathanson) איך תהיה השנה הזו? Three Times A Lady (Lionel Richie) השירים יצאו ממש לא קשורים, אבל ה-iTunes דווקא בחר לי שירים ממש יפים.

Roncha87

New member
חחח ענק דוקא!! ../images/Emo6.gif

איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Everything Comes Down to Poo (Scrubs Musical) הכי טוב בעולם!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifEverything Comes Down to Poo

זה מהעונה השישית לא?! עוד לא ראיתי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifBon Jovi - Bells Of Freedom

נוו שיהיה גם בכותרת
איך העולם רואה אותי? System Of A Down - Boom! (
) האם יהיו לי חיים מאושרים? Three Days Grace - Pain
מה אנשים באמת חושבים עליי? My Chemical Romance - Famous Last Words נוו לפחות אני מפורסמת
האם אנשים חושקים בי בסתר? הדורבנים - הידעת?! איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Red Hot Chili Peppers - They'er Red Hot מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I'll Cover You מהפסקול רנט (
) האם יהיו לי ילדים? My Chemical Romance - Teenagers אפשר לראות את זה כתשובה
עצה טובה בשבילי: Aerosmith - Love In An Elevator אשתדל ליישם
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? System Of A Down - A.D.D יאאאא!!! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tango Maureen מהפסקול של רנט (אני לא ביצ'
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עברי לידר - ספרד (חחח אוקיי!) ובהלוויה שלי? Poison - Fallen Angel (
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Guns N' Roses - Dust N' Bones (שלדים מלאי אבק?!.. אני מגלה דברים על עצמי!) איך יהיה לי היום? La Via Boheme שוב מהפסקול של רנט
למה אני כאן? Green Day - Warning (אוקיי... זה מתחיל להפחיד אותי!) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Three Days Grace - Just Like You יאא ^^ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Guns N' Roses - So Fine האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Superman
אללה ג'יידי בוא לקחת אותי!!!! איך תהיה השנה הזו? Bullet For My Valentine - Cries In Vain (הוו מישו אופטימי פה..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

עצה טובה בשבילי: Aerosmith - Love In An Elevator חחחחחח הרג אותי! גאוני! גם, למה אני כאן? Green Day - Warning אבל יצא לך טוב דוקא! בתור מה אנשים יזכרו אותי? Three Days Grace - Just Like You ענק!!

steelwater

New member
חחח!

סופרמן, יפה לך חחח! והתשובה עם השיר Pain יצא מצחיק חחח! אבל אני מקווה שיהיה לך הרבה טוב.
אני רוצה לראות את רנט. גם את המחזמחר וגם את הסרט.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהסרט כל כך מדהים!

אני פשוט מכורה אליו. את המחזמר עוד לא יצא לי לראות משומה

Ch3nf3l

New member
עונה!

מתוך 2032 שירים שמצאתי את התיקיות שלהם, הנה החידון. עשיתי 3 פעמים כי לא יצא טוב... אז הנה השלישי איך העולם רואה אותי? Alice Cooper - Hey Stoopid (תודה רבה באמת) האם יהיו לי חיים מאושרים? Blink 182 - Man Overboard (אם אני היה בחו"ל...) מה אנשים באמת חושבים עליי? Def Leppard - Animal (ככה?! כככה?!?!) האם אנשים חושקים בי בסתר? Kings of Convenience - Homesick (כן, אבל הם בטח חולים) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? A Ha - Take On Me (זה נשמע גס...) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Dream Theater - Through My Words (אין קשר) האם יהיו לי ילדים? Radiohead - I Might Be Wrong (אם אני אעשה טעות) עצה טובה בשבילי: My Chemical Romance - Demolition Lovers pt. 2 (לא לשמוע MCR?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sonata Arctica - Full Moon (אני איש זאב, מסתבר) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Dashboard Confessional - Standard Lines (אני סטנדרטי) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Lordi - Rock The Hell Out Of You (בעיקר בירח דבש.. יה בייבי) ובהלוויה שלי? Cannibal Corpse - Stripped, Raped and Strangled (אוי ואבוי אוי ואבוי...) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Neverending White Lights - A Littlepiece (קטנות זה הכי טוב) איך יהיה לי היום? String Quartet - Knockin' On Heaven's Door (אחלה, אני אמות) למה אני כאן? Mike & The Mechanics - Living Years (כי אני חי במשך השנים) בתור מה אנשים יזכרו אותי? No Man - Close Your Eyes (לא יזכרו, הם יעצמו עיניים) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Offspring - Why Don't You Get A Job? (יש מצב...) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? British Sea Power - Oh Larsen B (או לארסן בי, קח אותי) איך תהיה השנה הזו? The Used - I'm a Fake (מה ההבדל משנים קודמות?) עצה מיוחדת - תעשו SHUFFLE ל-20 שירים ולכל שיר שיוצא תוסיפו את המילים "In My Pants". זה יוצא הדבר הכי מצחיק בעולם.

steelwater

New member
חחח

"ובהלוויה שלי? Cannibal Corpse - Stripped, Raped and Strangled (אוי ואבוי אוי ואבוי...)" חחח ענק!

creepy creep

New member
חחחח

איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Neverending White Lights - A Littlepiece (קטנות זה הכי טוב) פדופיל אה?! חחח סתם:)

jess r

New member
נשמע טוב ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Tori Amos - Happiness is a warm gun האם יהיו לי חיים מאושרים? Blue merle - every ship must sail away אבל אני לא אוהבת אניות
מה אנשים באמת חושבים עליי? green day - time of your life
האם אנשים חושקים בי בסתר? spacebar - on again איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? howie day - collide מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? weezer - island in the sun בהחלט! האם יהיו לי ילדים? Twentytwo-Twenty's - Shoot Your Gun כן אה
עצה טובה בשבילי: counting crows - Accidentally In Love יאי!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Chronic Future - Time and Time Again מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? remy zero - the searchers באופן מפתיע זה נשמע די נכון איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Tori Amos - Crucify(Rare Solo Piano) אוי, אלוהים, לא! ועוד בגירסה הזאת? ובהלוויה שלי? Madison Rose - Just A Little Bit More וואו, אנשים יתגעגעו אלי איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Butthole Surfers - Dracula From Houston כל מילה נוספת מיותרת איך יהיה לי היום? Supergrass - Low C למה אני כאן? Josh Canova - The Wish זו סיבה לא רעה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Rosie Thomas - Since you've been around תודה באמת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? AM Radio - Taken For A Ride האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When The Stars Go Blue מה, פיטר פן סטייל? איך תהיה השנה הזו? Glen Phillips - Walk On the Ocean (wtih John Mayer) שיר מקסים

Angelus

New member
here we go

איך העולם רואה אותי? Snow Patrol - Make this go on forever האם יהיו לי חיים מאושרים? Robbie Williams - No regrets
מה אנשים באמת חושבים עליי? No Doubt - Don't Speak
האם אנשים חושקים בי בסתר?Gabrielle - Out of reach . (יהיה קשה..) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Off Spring _ Pretty Flly
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? שלום חנוך - אהבת נעוריי האם יהיו לי ילדים? OK Go - Dont Ask Me
עצה טובה בשבילי: Don't let me get me - Pink . כמה הזוי.. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? U2 - Stuck in a moment
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bryan Adams - Here I Am ובהלוויה שלי? Roxette - How Do You Do
זה נורא. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Texas - Put your arms around me איך יהיה לי היום? u2 - with or without you למה אני כאן? שי גבסו - תגידי לי את
בתור מה אנשים יזכרו אותי? rem-the_great_beyond- (yeah baby איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Keane - Bedshaped
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Remy Zero - Save me
איך תהיה השנה הזו? עברי לידר - כמה שאני אוהב אחד הדברים היותר משעשעים. אהבתי.

למעלה