ועונה
שיר השבוע של אירוסמית': One Way Street.
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה.
שיר השבוע כללי: Jimmy Page & Robert Plant - The Battle of Evermore The Allman Brothers - Stormy Monday The Black Crowes - Only Halfway To Everywhere
אלבום השבוע כללי: אני אקח 3 שהיו בולטים אצלי השבוע: No Quarter: Jimmy Page & Robert Plant Unledded המון זמן לא שמעתי את האלבום הזה ומאוד נהנתי ממנו. נזכרתי במיוחד בכמה מהביצועים המיוחדים שם שאני מאוד אוהב לשירי זפלין. The Black Crowes - The Southern Harmony & Musical Companion היה לי חשק לשמוע אותו השבוע ותמיד נהנים מאלבום מושלם שכזה. Thorn In My Pride ו-Sometimes Salvation כ"כ מחוברים אלי כיום. The Yardbirds - Having a Rave-Up שמתי את התקליט שלו השבוע וזה פשוט מהאמנים שהכי כיף לשמוע בפטיפון. נורא נהנתי מזה השבוע, יש בכמה וכמה תקליטים קסם גדול יותר מאחרים, שפשוט מרגישים אותו ברגע שהמחט נוחתת על קצה התקליט ואתה מרגיש משהו בפנים בכמה שניות האלה שהתקליט מסתובב עד שמתחילה המוזיקה...אני כ"כ אוהב את הרעשים הקטנים האלה של המחט על התקליט ברגע שהוא מתחיל להסתובב.
סרט השבוע: "הארי פוטר ומסדר עוף החול". הסרט הכי טוב בסדרה לדעתי, עוד עם ה-Cast הנהדר והתוספת של הלנה בונהם-קרטר. עיבוד טוב לספר ואני מצפה לראות איך ייראה השישי שדיוויד ייטס יביים גם כן. ריקמן ו-הלנה כאלה גדולים...והיה את הטריילר של הסימפסונס לפני! וראלף שם על המסך הגדול שר את הנעימה של 20th century fox על ה-0 הגדול שם
תוכנית השבוע: הסימפסונס.
ספר השבוע: אני צריך לחזור לקרוא בקביעות, לא יוצא לי. אבל עיינתי קצת ב"הסימפסונים ופילוסופיה" שתורגם עכשיו מהעבודה שלי.
ציטוט השבוע: "Neville Longbottom is it?... How's Mum and Dad?" - הלנה במיטבה
הדבר הטוב של השבוע: הסרט אתמול, עם הטריילר של הסימפסונס גם. קצת כיף אחרי שבוע די מעפן.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אחרי שנים של ציפיה, מאהבה מצפיה ראשונה וקבועה כשהפרק הראשון שודר בארץ ועד היום...הסרט של הסימפסונס סוף סוף באמת מגיע. יום חמישי. הקרוב! ראלף אומר משהו על המסך הגדול...It's all happening!!
תמונת השבוע:
היא כ"כ גדולה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק