שאלון די ארוך XD

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif שאלון די ארוך XD

הועתק מאיזה בלוג או משהו. שם: כינויים: האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? מין: רווקה: תאריך לידה: מזל: גיל שהייתי רוצה להיות בו: ארץ לידה: גובה : צבע עיניים: צבע שיער: יש פירסינג? קעקועים: אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? סרט מועדף: חיות מחמד: מוזיקה: אוכל אהוב: אוכל שנוא: שתייה מועדפת: פרי: חטיף: סגנון לבוש: מסעדה או אוכל של אמא? התמכרויות: יש לך אהבה? בושם: שמפו: איזה שפות אני מדברת? חג אהוב: ציטוט: המקום הכי אהוב עלי: האם את חייה את הרגע? יש לך סודות? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? הרגש הכי טוב שלך: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? את יודעת לשיר? קיץ או חורף? ספר מועדף: סרט מצוייר מועדף: משפט אהוב: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? שמש או ירח? חום או קור? אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? האם את חזקה מבחינה רגשית? מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מתי בכית פעם אחרונה? מתי אמרו לך שאוהבים אותך? מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? את חושבת שאת נראית טוב? יש לך ביטחון עצמי? האם את מעשן? האם את על סמים? האם את קוראת עיתון? האם את מתפללת? האם את הולכת לבית כנסת? האם את מדברת עם זרים? האם את בן אדם מאושר? האם את יוצאת לטיול בגשם? האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? האם אי פעם פגעת בעצמך? האם אי פעם יצאת מהמדינה? האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? האם היית מאוהבת? האם שחית בעירום? אי פעם עברת ניתוח? האם חטפת מכות? אי פעם ברחת מהבית? האם התחילו איתך? האם היית על במה? מה היית הכי רוצה עכשיו? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? מה את עושה כשאת עצובה? מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? על מה עד היום אתה מצטער? מה היית מגדירה כחלום חייך? במה הכי היית רוצה לעסוק? אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? איפה היית רוצה להתעורר מחר? מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?

baril

New member
../images/Emo80.gifארוך :O עונה

שם:אריאל כינויים:ארי, אריאלוס האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא מין:
רווקה:כן תאריך לידה:9.6 מזל:תאומים
גיל שהייתי רוצה להיות בו:בין 19 ל21 ארץ לידה:ישראל גובה :1.66 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום יש פירסינג?לא, הלוואי :< קעקועים:הלוואי :< אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?ורד שחור או פיה שחורה ברגל סרט מועדף:ארמגדון, גריז, אבא באלגן חיות מחמד:אין מוזיקה:פאנק רוק
אוכל אהוב:בולונז, מקדונלדס, שניצל אוכל שנוא:יש יותר מדי XD שתייה מועדפת:נסטי 3> פרי:תותים חטיף:במבה סגנון לבוש:פריק לייט מסעדה או אוכל של אמא?ברור שאוכל של אמא התמכרויות:מחשב, כדורסל, טלוויזיה יש לך אהבה?לא :< בושם:דונה קארן התפוח שמפו:כיף איזה שפות אני מדברת?עברית, אנגלית, ספרדית חג אהוב:פסח בגלל החופש P: וחנוכה D: ציטוט:אין המקום הכי אהוב עלי:הבית האם את חייה את הרגע?כן יש לך סודות?כן. לכל אחד יש יש לך הרגלים רעים?כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?לאדת, לא מבלת מחמאות בדרךכלל הרגש הכי טוב שלך:רגישה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?אריאלוס D: מה הפחד הגדול ביותר שלך?אנסים, ומוות את יודעת לשיר?יודעת, אבל מזייפת XD קיץ או חורף?חורף ספר מועדף:הארי פוטרים, אנגוסים סרט מצוייר מועדף:מלך האריות
משפט אהוב:אין מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?משפחה אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?כן שמש או ירח?ירח חום או קור?קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?את המראה החיצוני האם את חזקה מבחינה רגשית?כן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית?וואה וואה יש מלא דברים את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן, ברובם מתי בכית פעם אחרונה?אתמול :( מתי אמרו לך שאוהבים אותך?אתמול מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?שומדבר לא ברור מאליו את חושבת שאת נראית טוב?ככה ככה יש לך ביטחון עצמי?כן האם את מעשן? לא האם את על סמים?לא האם את קוראת עיתון?לפעמים האם את מתפללת?לא האם את הולכת לבית כנסת?לא האם את מדברת עם זרים?לא האם את בן אדם מאושר?כן, ברוב הזמן האם את יוצאת לטיול בגשם?כן 3> האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?לא האם אי פעם פגעת בעצמך?לא האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?לא האם היית מאוהבת?כן האם שחית בעירום?כן, אני חושבת שמתי שהייתי קטנה אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות?כן אי פעם ברחת מהבית?לא האם התחילו איתך?כן האם היית על במה?כן מה היית הכי רוצה עכשיו?לראות את אבא ואמא :[ ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?אור מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?נועה, מדרי, תמר, הילה מה את עושה כשאת עצובה?בוכה, ומסתגרת בחדר ושומעת מוזיקה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?היו הרבה דברים, תודה לאל מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?שברתי שלוש צלחות מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?לאדת על מה עד היום אתה מצטער?על הריב המטופש הזה עם החברה הכי טובה שלי מה היית מגדירה כחלום חייך?לטוס לניו יורק במה הכי היית רוצה לעסוק?פיסכולוגית אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?להיות עשירה
מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? טיסה לניו יורק איפה היית רוצה להתעורר מחר?בניו יורק D: מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?המפ חתונה של בןדוד שלי

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה. :):

שם: שרית. כינויים: שריתי, שריתה, שריתצ'קה, בטנה, קציצה.. אנערף. האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? על שם סבתא ז"ל. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא, זה שם מכוער, איכ. אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא. מין: נקבה. רווקה: כן.
תאריך לידה: 21.11.93. מזל: עקרב. גיל שהייתי רוצה להיות בו: 16, נראה לי גיל מגניב X: ארץ לידה: ישראל. גובה : 1.70 בערך. צבע עיניים: חום ירוק דבש. צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים. יש פירסינג? 8 לובים והליקס. קעקועים: אין. אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? צריך לחשוב על זה. סרט מועדף: קומדיות כאלה. חיות מחמד: אין
מוזיקה: רוק. אוכל אהוב: בשרים על האש
אוכל שנוא: בורשט. שתייה מועדפת: קולה דיאט. פרי: כולם כמעט. חטיף: דוריטוס. סגנון לבוש: רגיל D: מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה, ברור. התמכרויות: מלפפונים חמוצים !! XD יש לך אהבה? לא. בושם: יש כל מיני, שכחתי תשמות שלהם. אחד של ג'יי לו, השאר לא זוכרת.. שמפו: דאב. איזה שפות אני מדברת? את? לא יודעת.. D: חג אהוב: פורים. ציטוט: אה. המקום הכי אהוב עלי: קניון. האם את חייה את הרגע? כן נראהלי. יש לך סודות? לא ממש. יש לך הרגלים רעים? כן! איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יש לך שיער יפה? D: הרגש הכי טוב שלך: נדיבה. לא יודעת
אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? 'חייה של ילדה טיפשה'. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. את יודעת לשיר? כן. קיץ או חורף? חורף. ספר מועדף: יומן יקר. הספר היחידי שבאת נהנתי לקרוא אותו. סרט מצוייר מועדף: דורה ובוטס D: משפט אהוב: לא יודעת. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? משפחה וחברים. אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? תלוי מי הייתי. שמש או ירח? ירח. חום או קור? קור. אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? גוף. האם את חזקה מבחינה רגשית? בערך. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שאמרתי לו. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מתי בכית פעם אחרונה? שלשום. מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שעל טעויות משלמים באמת. את חושבת שאת נראית טוב? אהה.. כן XD יש לך ביטחון עצמי? כן
האם את מעשן? לא, אני ילדה טובה ^^' האם את על סמים? לא, אני עוד יותר ילדה טובה >< האם את קוראת עיתון? ראש1. האם את מתפללת? לא. האם את הולכת לבית כנסת? לא, רק בחגים וזה. האם את מדברת עם זרים? לא, אסור! האם את בן אדם מאושר? אה.. כן
האם את יוצאת לטיול בגשם? לא, אבל זה נחמד. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? יש אחת כזאת XD האם אי פעם פגעת בעצמך? לא. האם אי פעם יצאת מהמדינה? לא. האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. האם היית מאוהבת? כן. האם שחית בעירום? לא. אי פעם עברת ניתוח? לא. האם חטפת מכות? כן, אבל יותר החטפתי D: אי פעם ברחת מהבית? לא. האם התחילו איתך? כן. האם היית על במה? כן. מה היית הכי רוצה עכשיו? ללכת לקניון עם מוס!#@$ ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, איזה 3 שעות מתוכו D: ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? י'. מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? י'. מה את עושה כשאת עצובה? אוכלת ורואה טלויזיה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? אה, מלא. מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? אכלתי המון! D: מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? לא זוכרת. על מה עד היום אתה מצטער? שנפרדנו. מה היית מגדירה כחלום חייך? אני וג'רארד וואי!!!!! XD
במה הכי היית רוצה לעסוק? שחקנית. אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? נו
מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? וילה. יש מתנדבים?
איפה היית רוצה להתעורר מחר? בבית של ג'רארד. חח, לא יודעת. מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? יומולדת של לילוש :]. הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o R a S h A y

New member
כיפי!

שם: דור כינויים: דורה ודורית חח האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? על השם השני שלי שהוא לא בשימיוש בל יפה- ליאור אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 21.11.89 מזל: עקרב גיל שהייתי רוצה להיות בו: 20 ארץ לידה: ישראל גובה : 1.63 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום יש פירסינג? לא קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? בקרסול, ו. לא יודעת.. ציור או משו.. אולי פיה סרט מועדף: לא עולה לי כרגע חיות מחמד: כלבים מוזיקה: בעיקר רוק אוכל אהוב: מוקפץ ואגרול אוכל שנוא: מרק בצל שתייה מועדפת: תות בננה או מנגו פרי: תפוז או מנגו חטיף: במבה סגנון לבוש: מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אמא התמכרויות: מוזיקה, שאלונים ארוכים וטלויזיה יש לך אהבה? כן בושם: 212 שמפו: פינוק איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: פסח ראש השנה ופורים ציטוט: "אם אתה יכול אז אתה גדול" המקום הכי אהוב עלי: לא תאמינו אבל בצפר.. והקניון האם את חייה את הרגע? מנסה יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? איזה יפה חחח או חמודה =] הרגש הכי טוב שלך: אהבה- כשאני אוהבת זה עד הסוף.. אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? החיים על פי דורה מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? חורף ספר מועדף: סרט מצוייר מועדף: כל הסרטים של דיסני הישנים (סינדרלה, שלגייה, רובין הוד, פיטר פן, עליסה בארץ הפלאות וכו..) משפט אהוב: או שכן או שלא מה שבטוח אולי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? נראה לי שכן שמש או ירח? ירח חום או קור? קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? כן האם את חזקה מבחינה רגשית? לפעמים.. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שלא אמרתי דברים שהייתי צריכה להגיד את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן הם אחלה מתי בכית פעם אחרונה? לפני כמה זמן בסרט מתי אמרו לך שאוהבים אותך? אתמול אחותי אמרה לי מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? גם החברה הכי טובה תבגוד בך באיזשהו שלב את חושבת שאת נראית טוב? פסדר.. יש מקום לשיפור יש לך ביטחון עצמי? לפעמים האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? לא ממש.. קצת.. לפעמים האם את הולכת לבית כנסת? רק אם אני חייבת האם את מדברת עם זרים? אם הם פונים אלי אז כן האם את בן אדם מאושר? תלוי באיזה יום תם תופסים אותי אבל רוב הזמן לא ממש חח האם את יוצאת לטיול בגשם? כן האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? רק אם אין לי ברירה האם אי פעם פגעת בעצמך? כן.. ניסיתי להוריד נקודת חן כשהייתי קטנה האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי.. האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? לא נראה לי.. אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? להתקלח.. חם לי ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא נראה לי... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? יש 2 אנשים מהכיתה שאני לא סובלת מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אחותי מה את עושה כשאת עצובה? בוכה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? כל השנה הזאת היא הדבר הכי משמח שקרה לי מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? חחח חוץ מזה שהרבצתי לחתול שלי (בקטנה) כשהייתי קטנה התעצבנתי על בת דודה שלי אז צבעתי לעצמי את היד בלורד שחור מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? חיקיתי את המורה לספרות ואמרתי את זה בקול חזק מידי וכל הכיתה שמעה חח וגם המורה על מה עד היום אתה מצטער? שסלחתי למישי על דברים שממש לא רציתי מה היית מגדירה כחלום חייך? לשיר מול מלא אנשים בלי לשקשק נראה לי חחח במה הכי היית רוצה לעסוק? עבודה עם אנשים או עם חיות אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? לא יודעת.. אולי לקבל משו שממש ממש רציתי מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? אוטו איפה היית רוצה להתעורר מחר? במקום יפה עם שמש ופרחים מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? ההופעה של סינרגיה עוד שבועיים

D o R a S h A y

New member
יהה באמת? את הבנאדם הראשון שאני

יודעת עליו שנולד בתאריך הזה! (אהה כן חוץ משרונה פיק) =] מגנוב =]

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

שם:עירית כינויים: בואו נוותר על זה._. האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?לא. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?ממש לא~!@#$@!% אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? בכיף>< שונאת אותו. כולם מעווטיםם אותו רע :< מין: נקבה, מהידוע לי
רווקה: יאפ:\ תאריך לידה: 2.1.94 מזל: גדי גיל שהייתי רוצה להיות בו: שנתיים/שמונה עשרה. ארץ לידה: ישראל גובה : 1.54.5 XD צבע עיניים: ירוק-כחול [וקצת חוםX:] צבע שיער: חום כהה. יש פירסינג? רגיל, חור בכל אוזן>< קעקועים: ממש לא. אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא עושה שום קעקוע#@%!^ שונאת את זה. לא שמה אפילו מזוייפים ^^' סרט מועדף: אין. חיות מחמד: סול
מוזיקה: רוקD: אוכל אהוב: איטלקי,בשר וקינוחי שוקולד
אוכל שנוא: סלטים, דברים בריאיםXD שתייה מועדפת:מיץ מנגוD: פרי:מנגו~ חטיף:ביסליD: סגנון לבוש:ג'ינס, חולצה -לא- צמודה, גופייה, סווטשרטD: מסעדה או אוכל של אמא? לרוב אוכל של אמא^^ התמכרויות: מסן, מוזיקה, מחשב, שוקולד, אנשים~@!%$@# יש לך אהבה? אמן\: בושם: איכ. שמפו: הזה נגד קשקשיםXD איזה שפות אני מדברת? אני? ספרדית ועברית. חג אהוב: חנוכהD: ציטוט: .. המקום הכי אהוב עלי: מקום שיש בו אנשים שאוהבים אותי.[ואני אותם^^] האם את חייה את הרגע? מנסה.ס יש לך סודות?כמו לכולנו. יש לך הרגלים רעים?כמובן. איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?נממ. "איזה עיניים יפות ישלך". S: הרגש הכי טוב שלך: עומדת על שלי?! [זתומרת לא עושה מה שכולם עושים.] אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?הדרמה המשעממת ע"פי עירית. S: מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות. את יודעת לשיר?משו כזה. קיץ או חורף?חורף#@!$#&
ספר מועדף:אין. סרט מצוייר מועדף:אין. משפט אהוב:"בקטנה"XD מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? להיות אנושית [WTF?!] אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? אולי. שמש או ירח?שמש - כשהיא מצב בשל הכלב שלי [סול זה שמש בספרדית..] וירח כי הוא יותר יפה^^ חום או קור? קור. אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? יותר בטחון עצמי. ווף, אני רק כותבת אתזה ולא עושה עם זה כלום\: האם את חזקה מבחינה רגשית?משהו כזה. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית?עדיף שלא תדעו._. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?נניח ש.. מתי בכית פעם אחרונה?אתמול. מתי אמרו לך שאוהבים אותך?היום. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?חיים רק פעם אחת, ולא לפספס הזדמיונות שנותנים לי:\ את חושבת שאת נראית טוב? לא ממש. יש לך ביטחון עצמי? לא האם את מעשן? לא האם את על סמים?לא האם את קוראת עיתון?כן האם את מתפללת?בשביל שיתבטל המבחן ושתהיי שביתה-כןXD האם את הולכת לבית כנסת?לא האם את מדברת עם זרים?כןXD האם את בן אדם מאושר?לפעמים האם את יוצאת לטיול בגשם?כמובן#E@^$@&!@#^%@# האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?מתוך כבוד. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?כןXD האם היית מאוהבת?כן האם שחית בעירום?כשהייתי בת שנתיים נחשב?XD אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות?כן אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך?כן האם היית על במה?כן מה היית הכי רוצה עכשיו? הרבה. ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא, אינמצבXD דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כשהייתי קטנה עם אחשלי נחשב?XD מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? בניםXD מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? ענבלD: מה את עושה כשאת עצובה? עצובה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? טיסה לחו"ל#$T#@^ ודברים דומיםD: מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? התחלתי לקלל אנשים ולהתנהג מגעיל לאנשים. דבר שלא מתאים לי כלכך>< מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? אהא? נראלי "בקטנה" זה כבר מציק. על מה עד היום אתה מצטער?זה כבר לא משנה. מה היית מגדירה כחלום חייך?לא יודעת. במה הכי היית רוצה לעסוק?לא יודעתS: אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מממ.חבר?
מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? מערכת סטריאו^^ איפה היית רוצה להתעורר מחר? חו"ל. מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?חו"לD: בשבת@!R#@% למשך חודש שלם:)

../images/Emo62.gif

שם:הדס כינויים:צולינקה[: האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? בערך. לסבתא רבה שלי קראו אסתר, אז ההורים שלי הפכו את זה להדס. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?לא OO אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא. אני אוהבת אותו[: מין:בת כמובן רווקה:כן תאריך לידה:14.8 מזל:אריה גיל שהייתי רוצה להיות בו:5 ארץ לידה:ישראל גובה :1.70 צבע עיניים:ירוק-צהוב-כחול צבע שיער:שטני יש פירסינג?לא קעקועים:לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?האמ. שכם. סרט מועדף:גלאדיאטור חיות מחמד:הלוואי מוזיקה:רוק על סוגיו. אוכל אהוב:יוגורט אוכל שנוא:פלאפל
שתייה מועדפת:מים או תה. בעיקר. פרי:תפוחע חטיף:גרנולות סגנון לבוש:מעורבב. בד"כ אני נראית כאילו באותו רגע התגלגלתי מהמיטה. מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה. התמכרויות:האמ. מוזיקה. יש לך אהבה?לא בושם:FEMM של הוגו בוס, או JADOR של דיור שמפו:הרבל אסנס. סתם מעפן. איזה שפות אני מדברת?הולנדית, אנגלית, וקצת איטלקית. חג אהוב:האמ. כולם D: ציטוט:"אני משוגע, את משוגעת, כולנו משוגעים!" המקום הכי אהוב עלי:פארק לא מסויים, עם דשא, נקי מחרא. האם את חייה את הרגע?רוב הזמן כן. יש לך סודות?יאפ. לא הרבה, אבל כן. יש לך הרגלים רעים?כןD: איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שאני יפה וחכמה ומושלמת.111לאדעת. הרגש הכי טוב שלך:אושר, ואהבה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?שעמום יכול להרוג 3. מה הפחד הגדול ביותר שלך?להתאכזב. או לטעות. את יודעת לשיר?בערך קיץ או חורף?חורף. קיץ. לא יכולה לבחור ספר מועדף:ה"פ. סרט מצוייר מועדף:מלך האריות. והרקולס, ומולאן
^^ משפט אהוב:"אני הוא יאהו מלך הסלע!!!!" מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?אני אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? וודאי שמש או ירח?S: חום או קור?חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?אמוציונליות. חוסר סבלנות האם את חזקה מבחינה רגשית?לפעמים יותר מדי מה את מתחרטת שעשית או לא עשית?פספסתי הזדמנויות מתוך פחד את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?מאוד מתי בכית פעם אחרונה?לפני....לא זוכרת
מתי אמרו לך שאוהבים אותך?אתמול
מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?אני עדיין צעירה ;( זה נשמע כאילו אני עומדת למות ;[ את חושבת שאת נראית טוב?כן [: יש לך ביטחון עצמי?כן[: האם את מעשן? לא האם את על סמים?לא האם את קוראת עיתון? D: כן D: האם את מתפללת? לפעמים. כשיש לי מוזה. האם את הולכת לבית כנסת?מדי פעם. האם את מדברת עם זרים?כן
יותר מדי. האם את בן אדם מאושר?באופן כללי כן. רקדואגת יותר מדי. האם את יוצאת לטיול בגשם?ברור האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?רק אם אין לי ברירה. האם אי פעם פגעת בעצמך?באופן עקיף האם אי פעם יצאת מהמדינה?לא האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ס: האם היית מאוהבת?האמ. כן. האם שחית בעירום?לא אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות?בערך אי פעם ברחת מהבית?כמעט. האם התחילו איתך?כן האם היית על במה? ברור מה היית הכי רוצה עכשיו?שלא יכאב לי הראש S: ישנת מחוץ לבית?טחחחחחחח חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה?יואו. השאלה הזו יכולה לזכות בתואר השאלה החרושה ביותר בשאלונים. ברור שנשארתי ערה כל הלילה! לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?המורה שלי. מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?האמ. חברה טובה שלי[: מה את עושה כשאת עצובה?מדברת עם מישהו שאוהב אותי מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?האמ. מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?צעקתי בטירוף משהו כמו 10 דקות מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?לא זכור לי על מה עד היום אתה מצטער? S: מה היית מגדירה כחלום חייך?לנסוע עם אמא ללונדון ^^ במה הכי היית רוצה לעסוק?אין לי מושג |: אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?לפגוש מלאך. מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך?האמ. אין לי מושג איפה היית רוצה להתעורר מחר?בים. מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?נאדה

באמת ארוך ;]

שם: רתם כינויים: רתמה האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 15/2 מזל: דלי גיל שהייתי רוצה להיות בו: ככה טוב לי ארץ לידה: ישראל גובה : קצת נמוך ;] צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה יש פירסינג? באוזניים קעקועים: אין אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? אני בטוח אעשה, לא יודעת עוד מה ואיפה סרט מועדף: חיות מחמד: אין מוזיקה: רוק ישראלי אוכל אהוב: פירות אוכל שנוא: בשר שתייה מועדפת: מים פרי: אננס חטיף: כיפלי סגנון לבוש: מה שנוח :] מסעדה או אוכל של אמא? של אמא התמכרויות: יש לך אהבה? לא בושם: שמפו: נראה לי CARELINE איזה שפות אני מדברת? אני? עברית, אנגלית, כמה מילים ברוסית P: חג אהוב: שבועות ציטוט: המקום הכי אהוב עלי: ים האם את חייה את הרגע? משתדלת יש לך סודות? רק אחד או שניים יש לך הרגלים רעים? "קליקים" באצבעות :p איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני יצירתית הרגש הכי טוב שלך: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים את יודעת לשיר? לא קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: יש המון... סרט מצוייר מועדף: היפה והחיה משפט אהוב: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? חברים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? לא נראה לי שמש או ירח? שמש חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? האם את חזקה מבחינה רגשית? לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסדר מתי בכית פעם אחרונה? אתמול, כי הפילו לי אבן ענקיתעל הרגל כשהייתי יחפה
מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? את חושבת שאת נראית טוב? יש לך ביטחון עצמי? האם את מעשן?
האם את על סמים?
האם את קוראת עיתון?
האם את מתפללת?
האם את הולכת לבית כנסת?
האם את מדברת עם זרים? ככה סתם לא האם את בן אדם מאושר? האם את יוצאת לטיול בגשם? האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?
האם אי פעם פגעת בעצמך? "
האם אי פעם יצאת מהמדינה?
האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?
האם היית מאוהבת?
האם שחית בעירום?
אי פעם עברת ניתוח?
האם חטפת מכות?
אי פעם ברחת מהבית?
האם התחילו איתך?
האם היית על במה?
מה היית הכי רוצה עכשיו? ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? ילדה מבי"ס מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? חברה שלי מה את עושה כשאת עצובה? שומעת מוזיקה, הולכת לישון מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? יש המוןן.. על מה עד היום אתה מצטער? מה היית מגדירה כחלום חייך? במה הכי היית רוצה לעסוק? משהו אומנותי אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? עוד לא סיימתי לקבל מתנות מהיום הולדת הזה ;] איפה היית רוצה להתעורר מחר? בטיול של בי"ס מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? הערב יש יום הולדת לחברה

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם:תמר. כינויים:תמרי, שופי, ועוד מלא. האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא. אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא. מין:נקבה.. רווקה: יאפ. תאריך לידה: 8.9 מזל: בתולה. גיל שהייתי רוצה להיות בו: אם קטנה אז 5 בערך. ואם יותר גדולה 16. ארץ לידה: ישראל. גובה : 1.63+- צבע עיניים: ירוקות כחולות שכאלה. צבע שיער: שטני. יש פירסינג? לא.(באוזנים לא נחשב נכון?) קעקועים: לא. אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? אם בשכם, או ברגל. סרט מועדף: אין. חיות מחמד: כלבים סוסים וכאלה. מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר. אוכל אהוב: כל מיני. אוכל שנוא: לא שונאת אבל צמחונית אז..בשר. ואני לא אוהבת גם אבוקדו. שתייה מועדפת: קוקי.(קולה) פרי: תפוח בננה ותות. חטיף: במבה. סגנון לבוש: רגיל?... מסעדה או אוכל של אמא? גם וגם. התמכרויות: מחשבמחשבמחשב. יש לך אהבה? לא. בושם: לא שמה בשמים. שמפו: משתנה. איזה שפות אני מדברת? אמ עברית וקצת אנגלית.. חג אהוב: פסח חופש ארוך:). ציטוט: "כולנו מתים במובן מסוים אתם יודעים מתים בחיים." המקום הכי אהוב עלי: החדר שלי, הים ות"א. האם את חייה את הרגע? לא. יש לך סודות? וודאי. יש לך הרגלים רעים? אני משערת. איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא מקבלתXD. הרגש הכי טוב שלך: . אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? לא יודעת. תמר? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. את יודעת לשיר? לא
קיץ או חורף? גם וגם. אבל בעיקרון חורף. למרות שבקיץ חופש גדול אז!!!!! ספר מועדף: ילדי יום ראשון. סרט מצוייר מועדף: אמ אין לי מושג. משפט אהוב: הרבה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? תלוי בהקשר ל-מה. אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? אולי תלוי מה היה האופי שלי של בתור המישהו האחר. שמש או ירח? ירח. חום או קור? קור. אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? הרבה הרבה. לא בא לי לפרט. האם את חזקה מבחינה רגשית? בערך. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? המון דברים. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. מתי בכית פעם אחרונה? אמ לא יודעת. מתי אמרו לך שאוהבים אותך? לא זוכרת. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? להיות עצמי.:) את חושבת שאת נראית טוב? חחחחחחחחחחחח לא. יש לך ביטחון עצמי? לא. האם את מעשן? לא. האם את על סמים? לא. האם את קוראת עיתון? לפעמים. האם את מתפללת? לא. האם את הולכת לבית כנסת? לא. האם את מדברת עם זרים? רק אם הם מתחילים איתי שיחה. וזה קצר. האם את בן אדם מאושר? לא. האם את יוצאת לטיול בגשם? כן. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אם אין בררה. האם אי פעם פגעת בעצמך? יש סיכוי. האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן. האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? אני משערת שלא. האם היית מאוהבת? לא. האם שחית בעירום? באמבטיה נחשב?:) אי פעם עברת ניתוח? יש מצב. האם חטפת מכות? כן. אי פעם ברחת מהבית? לא רציני, שעה... האם התחילו איתך? לאXD האם היית על במה? כן. מה היית הכי רוצה עכשיו? אשמור לעצמי תודה. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? אולי אבל לא ברצינות. נשארת ערה כל הלילה? וודאי. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? חחחחח כן. מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? המחנך שלי וילדים מהכיתה אה ולפעמים אבא.
מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אמ יש כמה. מה את עושה כשאת עצובה? מקשיבה למוזיקה וכאלה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? אין לי מושג! מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? אמ קרעתי תמונה של מישהו^^ ויש מצב ששברתי משהו לא משהו רציני בקיצור. מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? אמ לא זוכרת. על מה עד היום אתה מצטער? הרבה. מה היית מגדירה כחלום חייך? לא אומר. במה הכי היית רוצה לעסוק? כרגע? אין לדעת. אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? אשמור לעצמי ארר! מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? אמ אולי מצלמה דיגטלית חדשה ואמפי3 או אייפוד או משהו נשבר לאמפי שלי המסך! איפה היית רוצה להתעורר מחר? במקום רחוק. מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? שומכלום. נגמר.

sweet shir

New member
אני חושבת שעניתי על השאלון הזה כבר

פעם. XD שם: שיר. כינויים: שוש. האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא. אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? יש סיכוי. מין: נקבה. רווקה: כן. >: תאריך לידה: 6.11.92 מזל: עקרב. גיל שהייתי רוצה להיות בו: אנלי מושג. ^^ ארץ לידה: ישראל. גובה: 1.56
צבע עיניים: חומות. צבע שיער: חום. יש פירסינג? נופ. קעקועים: לא. אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? ממ מעל התחת. 3: ו.. לודעת של מה... משהו קטן שלא יתפוס הרבה מקום... משהו מגניב כזה שיבצבץ מהמכנסיים. HOT. XD סרט מועדף: ילדות רעות, JUST MU LUCK -בגלל מקפליי XD-, יומני הנסיכה, שודדי הקריביים, אפקט הפרפר, שמש נצחית בראש צלול, פפ ועוד הרבה, לודעת. XD חיות מחמד: מוזיקה: מקפליי, סאן אוף דורק, פול אאוט בוי, פאניק! אט דה דיסקו, מיי כמיקל רומאנס, באסטד, סימפל פלאן, ניו פאונד גלורי, שוגרקולט, ניקלבק, גו גו דולז, ו.. עוד מלא. אין לי כוח לכתוב הכל. XD אוכל אהוב: ג'אנק פוד, איטלקי ותאיילנדי/סיני. אוכל שנוא: חצילים, שום, דגים, חרדל, ו.. מלפפון בלי כלום. עושה לי בחילה. X: שתייה מועדפת: דיאט קולה ודיאט נסטי. פרי: תות. חטיף: כיפלי בצל, ביסלי ובמבה. סגנון לבוש: לודעת... פאנק-רוק שכזה. (לא מה שאני לובשת, מה שאני אוהבת...) מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה. התמכרויות: טלויזיה, מחשב, 'הכי גאים שיש', 'ורוניקה מארס', LoVe (לוגן/ורוניקה), BJ (בריאן/ג'סטין), הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולסון, הארקו (הארי/דראקו), הומואים בכללי. XDDD יש לך אהבה? לא. בושם: בי דלישס. שמפו: הד אנד ושלדרס.
איזה שפות אני מדברת? עברית, אנגלית, קצת ספרדית ומעט בערבית. חג אהוב: חנוכה, פסח ופורים. ציטוט: 'מה שיבוא יבוא.. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.' - הארי פוטר. ו..: "Are you coming oe going? Or coming and then going? Or coming and staying...?" - בריאן קיני. 3: המקום הכי אהוב עלי: בית. האם את חייה את הרגע? בערך. יש לך סודות? כן. יש לך הרגלים רעים? כן. ^^ איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי תחת יפה. XDDD (טוב, אז רק בנאדם אחד!! ביג פאקינג דיל!@) הרגש הכי טוב שלך: אהבה, תשוקה, התרגשות. D: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? החיים המשעמים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מחטים, רופאים. את יודעת לשיר? לא. XDDDD ממממממממממממממממש לא. אבל אני שמה זין על העולם. קיץ או חורף? קיץ!!!!
ספר מועדף: הארי פוטר וסדרת ג'ורג'יה ניקולסון. סרט מצוייר מועדף: ממ סאות'פארק ושין צ'אן. XDD הו, וסאקורה!$#@$ XD משפט אהוב: לודעת. XD מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? חברות, משפחה. אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? דה, ישלנו אותם תחומי עניין. XD שמש או ירח? ירח. 3: חום או קור? לודעת.... אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? שאני אהיה יותר שאפתנית. האם את חזקה מבחינה רגשית? לא ממש. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? מממ לודעת. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מתי בכית פעם אחרונה? לוזוכרת. XD מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום.
מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? O.ם את חושבת שאת נראית טוב? ... ממ כן? יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה. האם את מעשן? לא. ~ ו- ווטפ? האם *את* מעשן?! האם את על סמים? לא. האם את קוראת עיתון? ראש1 נחשב?
האם את מתפללת? לא. האם את הולכת לבית כנסת? נופ. האם את מדברת עם זרים? ממ כה? XD האם את בן אדם מאושר? לא יודעת.... חח אני לא אומללה, אבל מאושרת זה מילה חזקה מדי. האם את יוצאת לטיול בגשם? לא. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא. האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן. האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? מממ לא. האם היית מאוהבת? לא. האם שחית בעירום? אני מניחה. XD אי פעם עברת ניתוח? לא. האם חטפת מכות? כן. אי פעם ברחת מהבית? לא. האם התחילו איתך? כן. האם היית על במה? כן. מה היית הכי רוצה עכשיו? מישהו כוסון שיהיה חבר שלי. ^__^ ~ רררר גודאמיט!! אני צריכה להיגמל מהמילה כוסון! אנשים הם לא כוס מהלך! ובהחלט שלא בנים!
ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? ילדים בכיתה שלי. X__X; מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? ממ דאגי. ^^ מה את עושה כשאת עצובה? בוכה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? לודעתתתתת. XD מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? כמעט שברתי כיסא. ^^; מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? היום, בביצפר אז זה הלך כזה ככה: המורה: ''לא היה אמור להיות לנו היום מבחן?!'' אני: "לא, אמרת שהוא ביום רביעי!" ~כל הכיתה נועצת בי מבטים כעוסים~ ^^; על מה עד היום אתה מצטער? לודעתתת.. השאלון הזה מכניס אותי לדיכי. :/ מה היית מגדירה כחלום חייך? במה הכי היית רוצה לעסוק? אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? כסף! כסף!! כסף!!! כסף!!!!
איפה היית רוצה להתעורר מחר? בזרועותיו של גברבר חתיכון. חעחע
|חרמן| מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? תל אביב ומקס ברנר בפסח.

לא ארוך בכלל :$ ../images/Emo219.gif

שם:לוטן כינויים:CF-כאפות פיברוזיס
האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?חס וחלילה,אני לא רוצה לאמלל את הילדים שלי אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא מין:
רווקה:כן תאריך לידה:26.4 מזל:שור גיל שהייתי רוצה להיות בו:18/17 ארץ לידה:ישראל גובה :
צבע עיניים:ירוק חום
צבע שיער:חום-ג'ינג'י יש פירסינג?לא ;; קעקועים:אין אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?בטח ורד שחור או עכביש שחור XD בגב/רגל/יד סרט מועדף:"לילה מוטרף במוזיאון","ג'ומנג'י" חיות מחמד:אין מוזיקה:רוק אוכל אהוב:סלטP: אוכל שנוא:המון דברים שתייה מועדפת:מים,קולה פרי:שונאת פירות וירקות חטיף:צ'יטוס/דוריטוס/תפוצ'יפס/ביסלי סגנון לבוש:האמ. אני לא יודעת איך להגדיר את הסגנון לבוש שלי
. רוב ימות השנה אני לובשת תלבושת אחידה
. מסעדה או אוכל של אמא?אמא התמכרויות:משחקי מחשב
,טלוויזיה,מוזיקה,מחשב,שאלונים,קסילופון&פסנתר משחק [:X] ועוד כל מיני P: יש לך אהבה?לא בושם:האלווין שמפו:כיף איזה שפות אני מדברת?אנגלית,עברית,קצת ערבית,קצת איטלקית,קצת צרפתית,קצת גרמנית וקצת רוסית חג אהוב:אין לי חג מועדף,העיקר שיהיה בו חופש ציטוט:"ואתם יודעים,שיוליה הייתה תלמידה שלי?" [נו,היא אמרה את זה מצחיק P:] המקום הכי אהוב עלי:בית האם את חייה את הרגע?לא יש לך סודות?המון יש לך הרגלים רעים?כן P: איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?"את נבונה,חכמה ואינטיליגנטית מאוד" [ובחלק הזה בא האבל. זה בד"כ ביום של הקבלת תעודות/נאום מאמא] הרגש הכי טוב שלך:אומץ בלתי מוסבר לפעמים? P: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?"גודזילה" מה הפחד הגדול ביותר שלך?ג'וקים את יודעת לשיר?כן,אבל זה כרוך בזיופים נוראיים קיץ או חורף?חורף ספר מועדף:"הארי פוטר","החברה שלי אלין" סרט מצוייר מועדף:"לילו וסטיץ'"
משפט אהוב:"אני קורא משמע אני קיים!" [בזמן האחרון לא יוצא לי לקרוא. זה אומר שאני מתה כבר כמה חודשים? P:] מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?מחשב/טלוויזיה/מוזיקה וכאלה אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?לא יודעת,לא נראה לי שמש או ירח?ירח חום או קור?שניהם אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?הכל כמעט האם את חזקה מבחינה רגשית?ממש לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שעשיתי-נהייתי חברה שלי הילדות הדוחות האלה :| שלא עשיתי-שלא התחלתי להשתפר במתמט' כבר מתחילת השנה ><" את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?ממש לא מתי בכית פעם אחרונה?היום מתי אמרו לך שאוהבים אותך?ממזמן מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?ביום שישי,כנראה. אבל זה משהו אישי
את חושבת שאת נראית טוב?לא. אבל לעומת כל הפלוצים בכיתה שלי-אני מלכת היופי יש לך ביטחון עצמי?לא האם את מעשן? לא האם את על סמים?לא האם את קוראת עיתון?רק יבניתון XD האם את מתפללת?לא האם את הולכת לבית כנסת?לא האם את מדברת עם זרים?לפעמים האם את בן אדם מאושר?לא האם את יוצאת לטיול בגשם?לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן האם אי פעם פגעת בעצמך?לא..? האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?לא האם היית מאוהבת?כן האם שחית בעירום?לא אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות?כן,בערך אי פעם ברחת מהבית?לא האם התחילו איתך?לא האם היית על במה?כן מה היית הכי רוצה עכשיו?להצליח לישון ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?הכיתה שלי מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?אין כזה מה את עושה כשאת עצובה?טלוויזיה,מחשב,מוזיקה,בכי מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?לא יודעת מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?שברתי משהו מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?אמרתי למישהי משהו והיא הייתה בטוחה שאני החברה הכי טובה שלה והיא כל הזמן עלתה לי על העצבים על מה עד היום אתה מצטער?שהתחברתי עם אלמוג מה היית מגדירה כחלום חייך?אמ במה הכי היית רוצה לעסוק?לא יודעת אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?לא יודעת מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך?פלאפון נורמלי/מחשב נורמלי/טלוויזיה נורמלית/פיטור של עדי איפה היית רוצה להתעורר מחר?לא יודעת מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?הבת מצווה של חברה שלי יום חמישי

hilonet14

New member
נחמד ביותר :)

שם:הילה כינויים: כל מה שבא לראש האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא חושבת אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? אני יעבור לשם של בעלי מין: נקבה רווקה: אכן תאריך לידה: 23.8.1992 מזל: בתולה גיל שהייתי רוצה להיות בו: כל הגילאים ארץ לידה: ישאל גובה : מטר 60 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום יש פירסינג? לא קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לויודעת סרט מועדף: אממ קומדיות מצחיקות לא משנה איזה חיות מחמד: חתולים וכלבים מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון אוכל אהוב: אוכל של אמא אוכל שנוא:ברוקולי שתייה מועדפת: מים פרי: אבטיח חטיף: במבה סגנון לבוש: אמממ אני לובשת הכל... חחח מסעדה או אוכל של אמא? אמא התמכרויות: רובי וויליאמס יש לך אהבה? לא בושם: עזבו אותי.. לא מבינה בבשמים.. מה שמריח לי טוב הולך :) שמפו: הד אנד שולדרס איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: פורים ציטוט: אממ המקום הכי אהוב עלי: פארקים עם רכבות הרים!! האם את חייה את הרגע? כן יש לך סודות? לא יש לך הרגלים רעים? רעים? לא... אבל מעצבנים שאני מנסה להפסיק... כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?אממ לא יודעת הרגש הכי טוב שלך:אממ אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? הללה לנד של ללה מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני האבד את הקרובים לי את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: גן עדן לוהט סרט מצוייר מועדף: בובספוג משפט אהוב: אני אוהב אותך מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אהבה אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? נראה לי שכן שמש או ירח? תלוי ברגע חום או קור? כנ"ל אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? לויודעת האם את חזקה מבחינה רגשית? כן אבל עד גבול מסויים מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? לפעמים את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מתי בכית פעם אחרונה?לוזוכרת מתי אמרו לך שאוהבים אותך? לא מזמן מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? חייך אל העולם והעולם יחייך אלייך את חושבת שאת נראית טוב? אני בסדר יש לך ביטחון עצמי? בערך האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? לא... האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? לא האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום?לא אי פעם עברת ניתוח? לא (טפו טפו טפו) האם חטפת מכות? לא אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? חיבוק ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן -כשהייתי חולה- דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אור מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אור מה את עושה כשאת עצובה?שוומעת שירים מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? המשפחה שלי מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?התחרפנתי מצעקות מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?בדרך כלל אין לי פליטות פה אני יודעת לשמו על הפה שלי על מה עד היום אתה מצטער? לא יודעת מה היית מגדירה כחלום חייך? לא יודעת במה הכי היית רוצה לעסוק? בלעזור לאנשים לא משנה איך אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? הייתי רוצה למצוא כבר אהבת אמת מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? מחשב חדש.. איפה היית רוצה להתעורר מחר? בהוואי מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? יומולדת שלי

עונה../images/Emo110.gif

שם: סמדר כינויים: סמדי, סמד, יעל XD האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? כע האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא יודעת
מין: עוד לאD: רווקה: כן תאריך לידה: 6.5 מזל: שור גיל שהייתי רוצה להיות בו: 17 וחצי, דקה לפני סיום ביתספר ארץ לידה: ישראל גובה : 1.54 צבע עיניים: חום צבע שיער: אדום יש פירסינג? עוד לא קעקועים: ^^ אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? על הבטן, לא סגורה על איזה. סרט מועדף: שלוש-עשרה, טיטאניק, אהבה קולומביאנית, ריקי ריקי.. חיות מחמד: אין מוזיקה: כלמיני אוכל אהוב: פיצה אוכל שנוא: הרבה
שתייה מועדפת: קולה פרי: תותים חטיף: אין סגנון לבוש: סגנון אישי וחופשי
מסעדה או אוכל של אמא? אוכל שלי התמכרויות: קולה, יעלXD יש לך אהבה? לא לבחור, כרגע בושם: קנזו פלאוור או משהו שמפו: כל שמפו שלא נוסה על בע"ח ולא עושה לי שער נפוח הוא אחלהXD איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: כל חג שיש בו חופש. ציטוט: "החיים זה כמו אפניים, אם קל לך מדי - סימן שאת\ה בירידה." המקום הכי אהוב עלי: ת"אXD צוותא
האם את חייה את הרגע? כן, ואני משלמת על זה מחיר כבד. יש לך סודות? ברור יש לך הרגלים רעים? ^^ איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אמ "איזה שער יפה"XD הרגש הכי טוב שלך: לא יודעת אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? Obsessed. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא להגיע לכל המטרות שלי. את יודעת לשיר? קצת קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: 'מכשפה' ו'קוסמת' של סיליה ריס. סרט מצוייר מועדף: מולאן2 XD משפט אהוב: כמו הציטוט. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? יעל אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? לא נראה לי שמש או ירח? שמש חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? לא יודעת האם את חזקה מבחינה רגשית? לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? כן את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? פחות או יותר נחמדים. מתי בכית פעם אחרונה? היום מתי אמרו לך שאוהבים אותך? מזמן מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? היו כמה. את חושבת שאת נראית טוב? לעיתים רחוקות יש לך ביטחון עצמי? יש לי בטחון בעצמי. לא בטחון עצמיXD האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? כשאני צריכה משהו האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? לפעמים, כשהם מדברים קודם
האם את בן אדם מאושר? תלוי באיזה יום תופסים אותי. האם את יוצאת לטיול בגשם? אני אוהבת לעשות את זה. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן, אבל אני לא צבועה. אני נותנת להם להרגיש לא רצויים. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האם אי פעם יצאת מהמדינה? לא האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? קולה גורם לחברה שלי להקיא, ואני מכורהXD האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? עוד לא האם חטפת מכות? כן אי פעם ברחת מהבית? עוד לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן, אבל זה היה מעפן. מקווה שההתנסות הבאה שלי תהיה טובה יותר
מה היית הכי רוצה עכשיו? לחבק את יעל. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? יש כמה.. מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? יעל מה את עושה כשאת עצובה? בוכה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? הפגישות איתה. מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? אווו אתם לא רוצים לדעת. בואו נגיד שטוב שאין צלקות
מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? יש כ"כ הרבה בכל דקה, שאני לא מצליחה לעקוב אחריהן על מה עד היום אתה מצטער? בגידות שלי באמון של אחרים וכאלה. מה היית מגדירה כחלום חייך? לשחק בהצגה מצליחה בהבימה עם יעל. במה הכי היית רוצה לעסוק? משחק אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? לשחק בהצגה מצליחה בהבימה עם יעל
מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? כל מיני הקלטות שאני צריכה מערוץ 10 איפה היית רוצה להתעורר מחר? רחוק מכאן מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? משחק החיים בערוץ 10 הודגש באמצעות מדגישומטיק

fluppster

New member
עונה

שם: חן כינויים: חנוש, חני, חנקה, גורגיר האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? למה לא מין: נקבה רווקה: במערכת יחסים תאריך לידה: 30.11.85 מזל: קשת גיל שהייתי רוצה להיות בו: 25-26 ארץ לידה: ישראל גובה : 170 צבע עיניים: חום צבע שיער: אדמוני יש פירסינג? לא קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא הייתי עושה סרט מועדף: קיל ביל, מטריקס, הנסיכה הקסומה, צלילי המוזיקה חיות מחמד: אין מוזיקה: רוק, פופ, שחורה אוכל אהוב: גלידה, צ'יפס, שוקולד, פתות אוכל שנוא: עגבניה, פטריות, חציל, אבוקדו שתייה מועדפת: מים, שייק פירות, קוקטיילים פרי: תות, בננה, אבטיח חטיף: שוקולד, ביסלי סגנון לבוש: ביומיום הוא די רגיל, וכשיוצאים אני אוהבת להתגנדר, בעיקר עם חצאיות ושמלות. מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אמא התמכרויות: החבר שלי
, סמולוויל, הפורומים של תפוז יש לך אהבה? כן בושם: לא שמה בשמים שמפו: הסגול של קרליין 10 איזה שפות אני מדברת? עברית, אנגלית, טיפה צרפתית חג אהוב: פורים ציטוט: "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get." המקום הכי אהוב עלי: הבית שלי בקיבוץ האם את חייה את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני מוכשרת ויפה
הרגש הכי טוב שלך: חמלה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? "יפה בוורוד"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת. את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: הארי פוטר סרט מצוייר מועדף: סאות' פארק - הסרט, אלאדין, מלך האריות משפט אהוב: חייך אל העולם והעולם יחייך אליך בחזרה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? החבר שלי, וההגשמה העצמית שלי אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? אני מניחה שכן, תלוי מי שמש או ירח? ירח (רק כי על השמש אי אפשר להסתכל) חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? שאני אהיה קצת פחות רגישה האם את חזקה מבחינה רגשית? לא ממש מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? אמרתי לפעמים דברים לא כל כך במקום, אבל מה זה משנה. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מתי בכית פעם אחרונה? האמת? לא זוכרת... זה אומר שמצבי טוב!
מתי אמרו לך שאוהבים אותך? לפני כשעה מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שהכל תלוי בנו, שאנחנו יכולים לעשות הכל ולהגיע להכל אם רק נרצה. את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? יחסית, כן האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא כרגע
האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? לא האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? רק אם אני חייבת האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? בערך, ניתוח בלייזר בעיניים האם חטפת מכות? כן אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? לחזור הביתה, ושגם החבר שלי יחזור הביתה. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? כרגע, מישהו מהעבודה שלי מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? החבר שלי מה את עושה כשאת עצובה? מדברת עם החבר שלי, כותבת בפורומים (באמת!), מדברת עם אמא או עם חברה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? שהכרתי את החבר שלי מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? קיללתי. זה לא משהו שאני עושה בד"כ...
מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? שסיפרתי סוד של מישהי אחרת שלא הייתי אמורה לספר, בזמן שהייתי שיכורה. על מה עד היום אתה מצטער? שלא למדתי פיתוח קול ושלא למדתי ריקוד יותר מקצועי מגיל צעיר מה היית מגדירה כחלום חייך? להיות בעלת קריירה מצליחה, עדיף בתחום התקשורת, אבל יותר חשוב- להתחתן עם בן זוגי ולהיות אימא. במה הכי היית רוצה לעסוק? משהו בתחום התקשורת, אולי מפיקה בטלויזיה. אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? לזכות בלוטו, ולנצל את הכסף בשביל לעשות כל מה שרציתי לעשות בלי דאגות כספיות. מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? אוטו! כן, בטח...
איפה היית רוצה להתעורר מחר? בבית שלי, לצד החבר שלי. אבל הוא לא ישן היום בבית!
מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? ליל הסדר

sof72

New member
יש!

הועתק מאיזה בלוג או משהו. שם: *** כינויים: האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? כן האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? כן וכן מין: נקבה רווקה: רווקה רק לעוד 3 ימים תאריך לידה: 20/09 מזל: בתולה גיל שהייתי רוצה להיות בו: עכשיו ארץ לידה: ישראל גובה : 171 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום יש פירסינג? עוד לא קעקועים: לאא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא יעשה סרט מועדף: האיש הראשון שלי חיות מחמד: לא אוהבת מוזיקה: הכל חוץ ממזרחי אוכל אהוב: פסטה אוכל שנוא: גבינה צהובה שתייה מועדפת: קולה או חלב פרי: תפוח חטיף: פופסים סגנון לבוש: ספורט אלגנט יותר ספורט מאלגנט מסעדה או אוכל של אמא? אמא! התמכרויות: יש לך אהבה? כן בושם: ג'ניפר לופז שמפו: הוואי איזה שפות אני מדברת? עברית, אנגלית, שס"י חג אהוב: פורים ציטוט: סוף! המקום הכי אהוב עלי: בית. ים האם את חייה את הרגע? כן יש לך סודות? כן, כמו לכולם. יש לך הרגלים רעים? כנראה איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? בוניטה הרגש הכי טוב שלך: רגש אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? ילדה טובה?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? בושה את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: אגרות קודש סרט מצוייר מועדף: או אה יש הרבה... אממ שרק משפט אהוב: יצאתי מדעתי תכף אשוב מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? משפחה אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן, אם הייתי כמו אני שמש או ירח? אממ גם וגם כל אחד בזמנו חום או קור? לא יודעת,נראה לי חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? למה אני לא יכולה? האם את חזקה מבחינה רגשית? לא כל כך מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שהתאהבתי במישהו הלא נכון. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן אבל מעכשיו יהיו הרבה יותר טובים מתי בכית פעם אחרונה? היום בצהריים מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום בערב מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? אני עוד לומדת.. את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? קצת האם את מעשן? מידיי פעם האם את על סמים? לאא האם את קוראת עיתון? לעיתים רחוקות ביותר האם את מתפללת? כן.. מהלב האם את הולכת לבית כנסת? כן לפעמים האם את מדברת עם זרים? כבר לא כל כך האם את בן אדם מאושר? מאוד האם את יוצאת לטיול בגשם? כןן האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן. אבל בד"כ שואלים האם אי פעם יצאת מהארץ. האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? עוד לא אי פעם עברת ניתוח? כן האם חטפת מכות? לא רציני. אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? בטח האם היית על במה? כן אבל לא לבד מה היית הכי רוצה עכשיו? שאהובי יחזור ישנת מחוץ לבית? בטח חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? בעלה של חברה שלי מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אהובי מה את עושה כשאת עצובה? בוכה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? שפגשתי את החצי השני של הנשמה שלי! מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? צעקתי מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? גיליתי סוד על מה עד היום אתה מצטער? השאלה הזו כבר נשאלה, אני בד"כ משתדלת לא להצטער על דברים שהיו, אלא למוד מהם. מה היית מגדירה כחלום חייך? לחיות באושר ועושר באהבה ואחוה עם אהובי ועם הילדים בעתיד וכל המשפחה עם כל הברכות. במה הכי היית רוצה לעסוק? להופיע, בידור אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? גאולה לעולם מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? הריון (אם נהיה מוכנים לזה) איפה היית רוצה להתעורר מחר? עם אהובי במיטה בעוד שלושה שבועות מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? החתונה שלי!!! ביום חמישי הקרוב ב"ה..

דנטל

New member
בלוג שבטח העתיק מפה

שם: דנה כינויים: דנטל האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 9.4 מזל: טלה גיל שהייתי רוצה להיות בו: עכשיו טוב לי ארץ לידה: ישראל גובה: 1.72 מ' צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום יש פירסינג? כן קעקועים: כן אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? את הבא אני רוצה בגב התחתון סרט מועדף: הסיוט שלפני חג המולד חיות מחמד: חתולים מוזיקה: היפ הופ אוכל אהוב: סטייק לבן אוכל שנוא: אבוקדו שתייה מועדפת: סודה פרי: אננס חטיף: אפרופו סגנון לבוש: ג'ינס וטי שירט מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה התמכרויות: אוכל יש לך אהבה? לא בושם: אלרגית לריחות שמפו: פינוק איזה שפות אני מדברת? עברית, אנגלית חג אהוב: זה שיש בו הכי הרבה חופש ציטוט: "חיה את היום כי מחר אולי תמות" המקום הכי אהוב עלי: תל אביב האם את חיה את הרגע? לגמרי יש לך סודות? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני ישירה וחכמה הרגש הכי טוב שלך: צדק אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? ה-דנטל מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים את יודעת לשיר? לא במיוחד קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: המאהב - א.ב. יהושע סרט מצוייר מועדף: סאות'פארק משפט אהוב: "לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל" מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? בילויים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן שמש או ירח? ירח חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? את הביישנות האם את חזקה מבחינה רגשית? כן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שלא הלכתי להופעה של באדי קאונט לפני מליון שנה את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מתי בכית פעם אחרונה? לפני שנתיים מתי אמרו לך שאוהבים אותך? תלוי איזה סוג של אוהבים, סתם אהבה של ידידים לא מזמן מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? לא להתאהב את חושבת שאת נראית טוב? לא במיוחד יש לך ביטחון עצמי? לא האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? בקושי האם את מתפללת? לא האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? לפעמים האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? אם יש עם מי האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נדיר האם אי פעם פגעת בעצמך? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? זו לא ממש היתה שחיה.. אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? כן אי פעם ברחת מהבית? כן האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? שאלות חדשות ולא מאוסות ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אני לא בקשר עם האנשים הכי מעצבנים מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? סאבלימינל מה את עושה כשאת עצובה? מדברת עם חברים מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? להבין שאסור לי להתאהב מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? פוצצתי מכות מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? "אני אוהבת אותך" על מה עד היום אתה מצטער? שיידעתי מישהו שאני מתאהבת בו מה היית מגדירה כחלום חייך? להפעיל זיקוקין והגשמתי את זה במה הכי היית רוצה לעסוק? בבטלה אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא היתה? לא מגלה משאלות כי הן לא יתגשמו מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? החבר הכי טוב אמור לקנות לי טבעת מהממת איפה היית רוצה להתעורר מחר? במיטה שלי, טוב לי כרגע להיות פה מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? יום ההולדת

עונה

שם: סיוון כינויים: כבשה בהכחשה,סתומתום,סיווני האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 20.8 מזל: אריה גיל שהייתי רוצה להיות בו:14 ארץ לידה: ישראל גובה : 1.60 צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור יש פירסינג? לא קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?בעורף של עכביש , ברגל של עוגן וביד של לב סרט מועדף: מה שבחורה רוצה חיות מחמד: אין מוזיקה: רוק אוכל אהוב: פיצה אוכל שנוא: בשר שתייה מועדפת: ספרייט פרי: בננה חטיף: במבה סגנון לבוש: ספורטיבי מסעדה או אוכל של אמא? אמא התמכרויות: טופי יש לך אהבה? כן . אני אוהבת אבל הוא לא בושם: אין שמפו: הוואי איזה שפות אני מדברת? את אין לי מושג.. אני באנגלית עברית וטיפה ערבית חג אהוב: פורים ושבועות ציטוט: "איך יא בלומה ?" המקום הכי אהוב עלי: ים האם את חייה את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני מצחיקה הרגש הכי טוב שלך: אהבה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? ריקוד הלב מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? קיץ ספר מועדף: הסדרה של תנו לגדול בשקט סרט מצוייר מועדף: אלאדין משפט אהוב: "איזה חמוווד" מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? ריקוד ואהבה ומשפחה אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן שמש או ירח? שמש חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? אוזניים וזהו האם את חזקה מבחינה רגשית?לפעמים מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? כן את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? תמיד יהיו עליות וירידות מתי בכית פעם אחרונה? אתמול מתי אמרו לך שאוהבים אותך? אמא זה נחשב ? אז היום מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? לאהוב לא בכל מחיר את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן האם את מעשן? לא האם את על סמים?לא שידוע לי האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? כן האם את הולכת לבית כנסת?כן האם את מדברת עם זרים?כן האם את בן אדם מאושר?תולי האם את יוצאת לטיול בגשם?כן האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן האם אי פעם פגעת בעצמך?כן האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?כן האם היית מאוהבת? כן ועדיין האם שחית בעירום? כן אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות?כן אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? אהבה ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? מה את עושה כשאת עצובה? מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? על מה עד היום אתה מצטער? מה היית מגדירה כחלום חייך? במה הכי היית רוצה לעסוק? אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? איפה היית רוצה להתעורר מחר? מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו

עונה למרות שאני לא בפורום הזה....

שם: נועם כינויים: נוני האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: בת רווקה: כן תאריך לידה: 3.6 גיל שהייתי רוצה להיות בו: 18 ארץ לידה: ישראל גובה : לא יודעת צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום יש פירסינג? בפופיק ובאוזניים קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא יודעת סרט מועדף: שחקי אותה מותק חיות מחמד: 5 כלבים מוזיקה: מזרחית, דיכאון, היפ הופ אוכל אהוב: סלט אוכל שנוא: פשטידה שתייה מועדפת: קולה פרי: תותים חטיף: דוריטוס סגנון לבוש: לא יודעת מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה (בלי להעליב את אמא) התמכרויות: כל מיני יש לך אהבה? כן בושם: 212 סקסי שמפו: שכחתי איך קוראים לו.. איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: פסח ופורים ציטוט: לא יודעת המקום הכי אהוב עלי: הבית שלי האם את חייה את הרגע? כן יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני יפה... הרגש הכי טוב שלך: לא יודעת אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? לא חשבתי על זה אף פעם.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? רכבות... את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? גם וגם ספר מועדף: אני לא קוראת ספרים סרט מצוייר מועדף: לא רואה סרטים מצויירים משפט אהוב: אין מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? תלוי מתי אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן שמש או ירח? שמש חום או קור? קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? את הרגליים שלי האם את חזקה מבחינה רגשית? נראה לי שכן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שלא אמרתי לחבר שלי לשעבר שאני אוהבת אותו... את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכרת מתי אמרו לך שאוהבים אותך? אתמול חח מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? לא יודעת את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? לפעמים האם את מתפללת? לפעמים האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? תלוי.. האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? תלוי מי.. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? רק בבריכה שלי בבית... אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? לא אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? לעשות מסיבה בבריכה שלי ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא! נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אריאל (אח שלי) וקארין ולירז (אחיות שלי) מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אלמוג אחותי הגדולה
מה את עושה כשאת עצובה? בוכה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? כל האחים שנולדו לי מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? לא יודעת מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? שאמרתי לאמא שלי "אני שונאת אותך" על מה עד היום אתה מצטער? לא יודעת מה היית מגדירה כחלום חייך? שאני יהיה רקדנית! במה הכי היית רוצה לעסוק? ריקוד אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? שאני יהיה רקדנית מצליחה! מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? טיול לחודש עם אחותי אלמוג איפה היית רוצה להתעורר מחר? בחדר של האקס שלי מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? החתונה של אח שלי רועי

למעלה