פגישת צ'אאט!!

../images/Emo41.gifאעאעעא מה???

הם לא יכולים לעשות לכם יותר ממבחן אחד ביום ן-3-4 מבחנים בשבוע וגם יום אחרי יום מבחן!!!!! לנו לא מזמן היה 4 מבחנים בשבוע ומה זה התלוננו וגם אתמול היה לנו מבחן באנגלית והיום היה אמור להיות לנו מבחן בחינוך :\\ אבל בסוף דחו כי אסוררר!! מה זה?????!! תתלוננווו!!!

../images/Emo110.gifאה אז כנרהא שכחתי לא שמתי לב

חחחח את מסתכלת בשעות????אני לאאאאאאאאאאאאאאא חחחח אנלי כוח לזה חחחח

../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifכנסו../images/Emo34.gifגאווה|

אז ככה... אנירוצה לראות לכם כמה שאני חכמה :] ויודעתת את כל השיר של ארתור
הינה:
"בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך בקצת אחר [ספיר
] כל אחד הוא מיוחד.. אז שים לב הי! הי! איזה יום ניפלא היום לשחק וגם לחלום יום ניפלא לצחוק ביחד נסה להיות קשוב ללה כי הלב פועם כי הדם זורם אסור להרדם פקח את העיניים זקוף את האוזניים תתקדם ולא תירצה ללכת צה ללכת... ועוד עצה לדרך תפתח את לבבך כי זהו היום זהו היום תאהב את עצמךךך שים לב הי! הי! איזה יום ניפלא היום לשחק וגם לחלום יום ניפלא לצחוק ביחד"
נוו איך
פיקס!

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דילב

יווו את הורגת אותייי חכמה עלאק חחחחחחחחח אני ארתור ואת הכלב שלי חחחחחחחח =חבר!|"רק בארתור יש חבר וגם שם הוא כלב"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דלתון??חחחחחחחחחחחחחח איזה קורע יווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo110.gifדילב מישפעעע הגיע הזמן!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בזה הרגע בזה השניההה אני נפרדתת ממי שפע למרות שרק אני והנבלה שלי פע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא נוראאאאא נתראה מחררר בשמחות חחחחחח אני עפתיי לישון דלתון שלי????אני אוהבתותך הכי הכי בעולם כפרשלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן דלתון מה עשינו ממנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה לילה טובושששששששש דמושית שלכם=]=]=]

../images/Emo205.gifיאא דילב? 'גאוון מהלכת

על ארבעע
חחחחחח.. פ'גרת שכמותךך.. בטח נכנסת לשירונט והעתקת ת'מילים
[למרות שאני לא חושבת שיש את השיר שם
]

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחח לא לא לאאאא

אין שם תשיר הזה!!! פשוטטט היא כול יום רואה היא לא מפספסת פרק אחדדדדדדדד נראלך שהיא תפספס????חחחחחחחחחחחחחחחח לא פלא שהיא יודעת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה