פגישת צ'אאט!!

../images/Emo205.gifפגישת צ'אאט!!

מתי באלכןן? באלי מחרר.. אני לא עד כדי כך בלחץ מחרר.. אז נחליט יום ושעהה כל הדיבורי בנושא לפהההה:):)

../images/Emo205.gifתעשו ככה:

איזה יום אני יכולה להפגש [XD] : איזה שעה אני יכולה להפגש באותו יום: יאלה תתחילו מיני שאלון;]

../images/Emo110.gifלירון???

לא הבנתי כאילווו יום כזה שכולם באות לצאט ומדברים שם???? חחח חשבתי בהתחלהה שנפגשיםםם לפי איך שרשמת חחח רק אחריזה הבנתי פגישת צ'אטטטט חח עם זה זה מה שאני חושבת אז תגידי ועם לא אז תקני=] חחחח כי פעם דילב כבר עשתה משו חחחחחח

../images/Emo110.gifלכי!!.. סתאםםםםםםםםםםםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה?????????????????למה??????????????????? מה אני יעשהההה שלא תהיי פע???? אופיייי למה אבל מאמי?????? בכול מקרה יתגעגע מלאאא ותחזרי מלאא!!!!! אה ותעני לי על מה שששאלתייי שם בתגובה של-"לירון???"תסתכלי שם! אוהבתתתתתתתתת

../images/Emo205.gifלהלהלה בנוות אני פהה!

כן כן!! זה נוגד את חוקי הבצפרר[XD] אני חייבת ללמוד אבל לא באליי:/ הוסיפו לנו עוד 2 מבחנים:[ ויש לי עוד 2 מבחנים מחר, ביום שני הבא 3 מבחנים, 1 עוד לא ידוע באיזה יום השבוע, וכו' וכו'.. קיצ עם הכל זה יוצא 9 מבחנים בשבוווועעעיםםםםםםםם

../images/Emo110.gif=[=[=[מסכנות אנחנו=[=[=[

לא אצלינו אסור יותר מ-3 מבחנים בשבוע אסור!!!!!!!!!!מזללללללל פוווווו חחחחח איזההה בתי ספרר חראים=[[[[

../images/Emo110.gifחחחחחחחחח מה????

עם אסור אז למה הם עושים????איזה סתומים תגידו למנהלל מזה??חחחחחחחחחחחח נראלך עם לנו היו עושים את זהה הינו פרקים אותם הם יודעים שעדיף לא ליתעסק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם אסור אז א=ס=ו=ר!!!!!!!! חחחח=]

למעלה