אכן!
J just dana New member 29/1/06 #22 ../images/Emo110.gif דניאל זו בשבילך ../images/Emo110.gif את מאתגרת!!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #24 מה אני בעונש?../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif את התמונה למטה הצלחתי, אבל אני לא אהרוס התמונה במקורית בגודל של התמונה ששמת לי?
מה אני בעונש?../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif את התמונה למטה הצלחתי, אבל אני לא אהרוס התמונה במקורית בגודל של התמונה ששמת לי?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #25 ../images/Emo27.gif זאת? וזה נראה לי בגלל הבקבוקון הקטן
P perrinat New member 29/1/06 #29 מההההההההה???? איך????? אמא, שוקו! את רצינית או שאתן עובדות עלינו? איך מכתם חום ומסכן את מגיעה לתמונה של מירי?
מההההההההה???? איך????? אמא, שוקו! את רצינית או שאתן עובדות עלינו? איך מכתם חום ומסכן את מגיעה לתמונה של מירי?
J just dana New member 29/1/06 #32 חחחחחחחח שוקו...מירי הזאת... היא תותחית אוווווו שהיא מסתכלת יום יום בתמונות אני כבר לא יודעת...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #33 ../images/Emo6.gifלא מגלה את הטכניקה שלי../images/Emo3.gif זה לא כל כך קשה, תנסי
נ נסיכת pop New member 29/1/06 #37 הילדה נראה לי מכירה את כל התמונות בע"פ כולל הקלוזאפים של כולם... בואו ננסה להעיר אותה ב4 לפנות בוקר ולראות אם זה עדיין עובד
הילדה נראה לי מכירה את כל התמונות בע"פ כולל הקלוזאפים של כולם... בואו ננסה להעיר אותה ב4 לפנות בוקר ולראות אם זה עדיין עובד
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #39 לא ישנה אצלך יותר!!!!!!!../images/Emo11.gif שלא תפתיעי אותי בלילה תלפפש"ת
J just dana New member 29/1/06 #26 איזה עונש איזה?!?זו שאלת בונוס ../images/Emo8.gif וכןן זה הגדול המקורי..
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #27 אז צדקתי או לא?../images/Emo123.gif../images/Emo152.gif
J just dana New member 29/1/06 #28 נו באמת! את מחכה ל-o.k ../images/Emo35.gif לא!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו שאת לא יודעת
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #30 לא הייתי בטוחה!../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וזה לא היה קל, את כל המזן שמה שערות וחלקים מהפנים שקרובים לשיער רוצה לשתף אותי במשהו? שימי משהו אחר...
לא הייתי בטוחה!../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וזה לא היה קל, את כל המזן שמה שערות וחלקים מהפנים שקרובים לשיער רוצה לשתף אותי במשהו? שימי משהו אחר...
J just dana New member 29/1/06 #31 שערות...חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני לא יכולה לספר אם אני אשים חלק מבגד זה יהיה קל.. אם אני אשים חלק מהנוף זה יהיה קל אם אני אשים-לאאאא משנההההה מההההה אנייי אשיםםםם אתתת תעלייי עלללל זההה
שערות...חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני לא יכולה לספר אם אני אשים חלק מבגד זה יהיה קל.. אם אני אשים חלק מהנוף זה יהיה קל אם אני אשים-לאאאא משנההההה מההההה אנייי אשיםםםם אתתת תעלייי עלללל זההה
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד יחשבו שאני משחדת אותך כדי שתגלי לי דנה.. את החוב על ה3 אחרונות אני אחזיר לך ביום ראשון, אין עליי מזומן...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד יחשבו שאני משחדת אותך כדי שתגלי לי דנה.. את החוב על ה3 אחרונות אני אחזיר לך ביום ראשון, אין עליי מזומן...