מומלצי השבוע -

../images/Emo205.gif מומלצי השבוע -

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה- שבוע טוב לכולכם
, ושהחמשוש של אריאלה, המנהלת והחיילת הכי מסוקסת בעולם, יעבור בשלום ומהר, כי אני מתגעגעת
.

hadarisan

New member
מומלצים האייקונים החדשים!

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? בית הבובות- למעני עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סתם בא לי להמליץ על שמיכת פוך זה נראה לי מתבקש במזג אוויר כזה אההה וגם על שוקו נקסקוויק משהו שהרס לכם את השבוע- שתי בגרויות דיי מתיש משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של בית הבובות בקריית גת woooo מסר לאומה- הדיסק בחנויות-הידד האח בתופים ובמחולות!

../images/Emo199.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "מה שלומך?" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "על קו המים"/עברי לידר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שום כלום, שבוע מעפן
משהו שהרס לכם את השבוע- החמשוש משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- נמנמ... שיגיע סוף השבוע מסר לאומה- אני עייפה. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. [
, תודה שהחלפת אותי נשמה]

למעלה